I can see the lightning in your eyes.


Datum: 2009-02-28 Tid: 18:02:17

Yo!
Nu är jag tillbaka på bloggen. Jag har haft lite dåligt med tid i veckan, och det har resulterat i dåligt med inlägg. Hur som helst så är jag back on track nu, så tummen upp för det. Ehe. Förresten så sitter jag med mammas laptop, så några bilder kan ni inte förvänta er, höhö. (6)

Veckan har gått himla snabbt och hittills har helgen varit super. Det började med shopping i västerås tillsammans med Elin och Johanna och sen mötte jag upp J för bio, som vi inte orkade vänta på utan vi åkte hem till Enköping igen och kikade på sex and the city hemma hos mig.
Idag var det bara att stiga upp tidigt (det tog emot kan jag lova) för att 2 timmar senare sitta i bilen mot Skärholmen. Jag shoppade upp alla mina pengar och får nu klara mig utan resten av månaden, men det är väl som vanligt då... (a)
5 tröjor, 2 leggings och 1 linne blev det till slut, och eftersom jag behöver nya kläder så är jag nöjd.

Ikväll ska jag bara vara hemma. Min mami och jag har laddat upp med massa frukt inför en melodifestivalkväll. Vi hörs kanske senare, eller så gör vi inte det. Jag antar att vi får se vart ödet för oss, blir mest spännande så. Nu ska jag vara social med familjen.
xoxo.
J.

Coccaburra sits in the oldin three.


Datum: 2009-02-26 Tid: 12:55:44

Sitter i skolan med sköldsen nu (dom har fått äran att välja överskrift) och är hur trött som helst. Har sovit si så där 3 timmar inatt, så det är väl kanske inte så konstigt. Men hade ju nattbesök, så jag klagar inte.. (a) Strax väntar en timmes spanska och sen matteprov efter det. Döda mig långsamt lixom. Antar att jag får tänka positivt, det är ju trots allt fredag imorgon och sen helg! Ikväll så ska jag iväg på en halvtimmes massage för mina vader, så håll tummarna för min skull att det hjälper nu.
Oj, nu börjar våran lektion. Vi hörs senare pepole.

J.

My eyes can see it all so clear.


Datum: 2009-02-24 Tid: 18:53:10


(Vår 07)
Hey you.
Tisdag idag och helt klart den skönaste dagen på länge. Inge vanliga lektioner utan hela förmiddagen spenderade vi med någon teatergrupp. Himla roligt var det och vi lyckades på en halvtimme bli helt klara med en föreställning som dom sedan filmade. Okej, jag förstår om det inte låter så roligt, men.. det var det iallafall och det är ju huvudsaken, visst? :)

Just nu är jag tröttare än vanligt = mitt humör är inte precis på topp. Snarare motsatsen. Har legat halvdöd i sängen senaste halvtimmen och lyssnat på musik. Nu börjar jag faktiskt tro att det skulle vara en bra idé att gå och lägga sig.
.....
Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har suttit med det här inlägget rätt så länge nu och raderat efter att ha skrivit ett antal gånger. Det är nog dags att ge upp med andra ord. Sängen väntar igen. Finns egentligen en hel del saker jag måste få gjort tills imorgon, men jag varken orkar eller är på humör för det, så det får vänta. Ska bara fylla på min Ipod nu, sen drar jag.
Sov gott people.
J.

Jag har lurat mig själv för många gånger nu.


Datum: 2009-02-23 Tid: 12:58:59



Yo! Sitter i datasalen med min min trogne skolkamrat Johanna som lixom mig plågat sig ur sängen imorse för att ta sig genom snöstorm till skolan. Sedan lidit en hel dag tillsammans med mig då vi egentligen skulle kunna sovit. Okej, en smula överdrivet kanske, men det var ju faktiskt så det kändes...
Just nu jobbar vi med "Hitler's" hemska svenska uppgifter, som egentligen inte har någonting med svenska att göra. Hur jobbigt är inte det lixom? Galet jobbigt, om jag får säga det själv. 
Ikväll blir det iallafall träning, hur det nu ska gå har jag ingen aning om. Med mina klumpar till vader så ser det inte så jätte ljust ut. Jag får hoppas på det bästa helt enkelt...
Förresten så har vi planerat att gå på Håkan Hellström i helgen. Hur det blir det det är ännu ett mysterium. Höhö.
See yah later!
J.

Sommaren snurrar fort när vi bara snöar bort.


Datum: 2009-02-22 Tid: 19:37:44


Det är rena rama Nordpolen ute. Jag skulle inte bli det minsta förvånad om det börjar springa isbjörnar på gatorna faktiskt. Jag som ville ha sommar, men när jag kollar ut genom fönstret så förstår jag att jag måste vänta länge tills jag kan ligga och steka i solen. Antar att det är lite bra ändå. Jag behöver nog all den tid jag kan få för att min kropp ska duga inför Beach09. Så mycket snö som det är nu, så är det inte ett dugg bråttom. Tur det.

Jag har precis suttit och kikat på lägenheter, och OJ vad jag vill flytta nu. Jag är trött på Enköping, men å andra sidan.. Vem är inte de? Det är så litet och dött här. Det känns som om jag behöver något större och jag behöver definitivt något nytt. En nystart lixom, men jag vill ändå kunna ha kvar det gamla. Alltså skulle det vara hur perfekt som helst med en flytt till Västerås. Ni får hålla tummarna för mig tycker jag, så vi hittar någon lägenhet någon gång. Det skulle ju vara toppen.

Jag är klar med skolarbetet nu iallafall. Ungefär. Jag borde egentligen göra dubbelt så mycket som jag gjort, men jag har hela veckan på mig och just nu orkar jag bara inte. Bara timmar kvar till skola då. PEPPNIVÅ = 0. Eller rättare sagt minus stjärnstopp. Så opeppad är jag. Kanske inte så konstigt iofs. Jag tror jag skulle bli mörkrädd om jag fick höra att det finns någon som verkligen vill tillbaka till skolan frivilligt. Okej, nu är jag ju redan mörkrädd. Men ni förstår säkert poängen.

Klockan är nu 19:31. Och ja, jag förstår att det där var det mest intressanta ni hört på hela kvällen, visst? Nej men.. Vart jag ville komma var att klockan redan är halv åtta, och jag är inte ett dugg trött (Kan bero på att jag sov halva dagen). Trots det så ska jag snart gå och lägga mig. Jag får väl räkna får eller något (Vem vet, det kanske funkar?). Om jag ens ska öppna ögonen imorgon bitti så har jag inte så mycket val. Alltså blir det strax sängen för min del. Min säng inatt också, för första gången på en vecka. Därför måste jag flytta över täcken och allt vad det nu kan vara in till mitt rum igen. Det ska jag underhålla mig med närmsta minuterna. Säger godnatt nu iallafall. Sov gott!
J.

Dagens låt 090222


Datum: 2009-02-22 Tid: 18:09:11


Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt

När hela världen står utanför.


Datum: 2009-02-22 Tid: 17:18:13

Hola guapas.
Det är söndag, och ja, ni är nog redan fullt medvetna om vad jag har för åsikter om söndagar, därför lämnar jag det osagt idag.
Just nu sitter jag och kämpar med en bokrecention som jag efter många om och men börjat med. Det går väl inte sådär jätte bra eftersom jag inte riktigt vet hur man skriver en sån, men jag får hoppas på att det går ändå. Imorgon är det back to reality gott folk. Kan knappt vänta, vill till skolan nu på en gång!
.....
Eller nej. Det vill jag inte. Jag vill ha mer lov, mer sovmorgonar, och mer sena kvällar. Men får jag det? Svar: nej. Hur illa är inte det lixom? Jag antar att jag måste stå ut. Alla andra kottar som haft lov nu har det ju lika illa och klarar dom det, så klarar jag det.

Gårdagen var supermysig! Eller okej, kvällen var. Dagen vill jag inte ens prata om, men vet ni vad? Det tänker jag göra ändå. Vi hade match. Esk damlag mot Fanna ungdom (som visade sig vara alla fanna damlags bästa spelare för att dom hade dåligt med folk). Vi förlorade, och jag skämde väl ut mig totalt där jag haltade runt på planen med förhoppningar att jag kanske skulle rädda någon boll. Kanske en smula överdrivet där, men det gick inte bra någonstans och mina ben låste sig, vek sig och var bara till besvär hela matchen. Därför vilade jag från träningen idag också i hopp om att vaderna ska friskna till snart innan jag blir galen....

Hur som helst. Kvällen var ju iallafall mysig. Supermysig till och med. Jag och Elin åkte hem till twinsen där det bjöds på all frukt och grönsaker du kan tänka dig (nästan iallafall), juice och Melodifestivalen. Ihopträngda i en soffa satt vi klistrade framför tvn och hoppades på att E.M.D och Molly Sandén skulle gå till final. För ärligt talat, visst var E.M.D bra igår? Jag som vanligtvis inte är ett stort fan av dom blev förvånad över hur bra hela deras nummer var. Låten, dansen, kläderna. Ja, allting. Jag har fortfarande inte fått låten ur hjärnan, utan sitter och sjunger "Baby goodbye, baby farwell" varannan minut. Åkte hem redan vid 22 eftersom jag egentligen skulle tränat idag, men som sagt, det skippade jag och somnade om kl halv 9 imorse istället.

Nu ska jag fortsätta plugga stjärten av mig, och längta till nästa helg. Planerna tills dess ser faktiskt redan ganska lovande ut och dessutom får jag ju pengar i slutet av veckan. Hur bra som helst.
Vi hörs senare people.
J.

Det var en fredagkväll.


Datum: 2009-02-21 Tid: 00:08:02

(Jag och min syster 2005 eller 2006 tror jag)

Hejsan hoppsan. I'm back från middagen hos pappa. Jag kom hem för en timme sen ungefär och var inte på bra humör alls. Men nu efter att jag pratat med lite vänner i en timme så är jag på himla bra humör igen. Ibland finns det ingenting som gör en så glad av att prata med de närmaste. Tror inte det går att ens tänka sig hur glad jag är att dom finns.
Hur som helst så var det hur kul som helst att få träffa min syster igen. Tror det var någon gång innan julen 07 som vi träffades sist, så det har varit väldigt efterlängtat att få ses igen. Hon tyckte att jag skulle komma ner till skövde nånting i sommar, så förmodligen blir det kanske nån trip dit. Det väntar att se.

Dagen har iallafall varit riktigt mysig. Spenderade halva dagen halvsovandes i sängen (Vilket förmodlingen inte förvånar en enda kotte), och sen så blev det en fika med mamma på drott. Tog en trip till maxi och köpte plattångskräm, och när jag väl hade kommit hem så kom min halvsyster Emma och hämtade upp mig. Vi hängde på pappas jobb ett tag innan vi rörde oss mot stan där han bor. Det bjöds på thaimat och när jag tröttnat på att sitta där uppe så tog jag med mig hunden Bamse och gick ut på en promenad. Det var äckligt kallt ute. Hela jag var en isbit när jag kom in. Sjukt...

Äsch, nu har det här inlägget tagit mer än en timme att skriva. Så allt jag skrivit innan det här var för en timme sen alltså. Min datar har hängt sig ett antal gånger, så nu ger jag upp.
Godnajt pipål!
J.

Dagens låt 090220


Datum: 2009-02-20 Tid: 15:19:31

The fray - How to save a life

Even when the sun forgets to shine.


Datum: 2009-02-20 Tid: 12:55:15

Godmorgon.
Just nu sitter jag och letar kraft till att gå och duscha. Ska ner på stan och fika med mami senare.
Ikväll så ska jag (hör o häpna) till pappa. Första gången jag träffar han sen i julas tror jag. Han hörde av sig för ett tag sen och sa att min halvsyster kommer dit på middag och undrade om inte jag också skulle hänga på. Där spenderar jag alltså min kväll. Var mer än ett år sen jag träffade min syster, så det ska bli himla roligt faktiskt!

Nu ska jag se på någon barnfilm och kanske sova nån timme innan jag ska ner på stan. Ciao.
J.

Dagens låt 090219


Datum: 2009-02-19 Tid: 23:00:20

Pink - Nobody Knows

The night is calling.


Datum: 2009-02-19 Tid: 22:51:48


Har precis varit och ätit middag med twinsen och Elin. Vi bestämde oss för vita elefanten och satt där i några timmar. Himla mysigt var det, och en hel del skratt blev det också. Nu däremot mår jag inte sådär jätte bra, jag mår rättare sagt skit illa. Det känns inte ett dugg okej faktiskt.
Skridskor blev det inte. Men å andra sidan så är jag väl inte sådär jätte förvånad vid det här laget. Men aja. Kanske lika bra eftersom jag inte mår nå bra. Right? (:

Jag ska väl se någon film eller något nu hade jag tänkt. Inte på sådär jätte bra humör precis, så känns som om jag ska gå och lägga mig snart. Men vi hörs en dag närmare då jag ska till italien.
J.

This is my cool and I cant take it off.


Datum: 2009-02-19 Tid: 14:18:34



Nu ska jag ner på stan och fixa lite grejer. Kvällen ska jag spendera med Elin och Sköldsen ("Fyrton" som Johanna skulle sagt) och det ser jag fram emot. Förmodligen så äter vi ute och sen blir det ut och trotsa kylan med skridskorna på. Häv ah najs däj!
J.

TIDSFÖRDRIV


Datum: 2009-02-19 Tid: 00:23:43


Jag ville bli när jag var liten: Hockeyproffs (H).
Är du kittlig: Det kan man nog säga ja.
Mitt rum kan beskrivas som: Nystädat.
Spelar du något instrument: Jag kan några låtar på gitarr (?)
Något du absolut inte äter: Kokt korv eller blodpudding.
Vad sa du senast: Jag sa inte, jag sjöng.
Det här är jag bra på: Jag kan vicka på min haka. Eller ja, jag kunde åtminstonde.
Brukar du svära mycket: Det tycker jag inte.
Vad vill du jobba som: Något inom media. Just nu lutar det mot journalist, men jag brukar kunna ändra mig en del.
Gillar du att sjunga: Ja. Om det låter bra är en helt annan sak.
Gungar du på stolen: För si så där 5 minuter sen gjorde jag.
Vilken hand håller du gaffeln i: Fel hand enligt dom flesta. Enligt mig rätt hand.
Anser du att du är stark: Ohja. Släng dig i väggen Magnus Samuelsson!
Använder du knark: Det skulle aldrig falla mig in.

FAVORIT
Färg:
Blue.
Mat: Tonfiskmacka med avokado funkar i alla lägen.
Låt: Thousand Foot Krutch - Wish you well.
Ämne: Rast...
Plagg: Leggings och nån tröja.
Skor: Sommarskor.
Ställe: Sängen sviker aldrig... (a)

SENASTE
Person som sovit i din säng:
Förutom jag? J somnade några minuter i lördags.
Låt du hörde: Kent - Pärlor
Film du såg: The perfect catch.
Kram:
Sköldsen och en luftkram till Elin som stod för långt bort.
Puss: Alla hjärtans dag.
Känslan: Nostalgi och glädje.
Resa: Längre resa? Sundsvall i julas.
Person du träffade: Mammas snubbe.
Dröm: Jag skulle till Sala av "någon konstig anledning". Skulle åka tunnelbana dit och var tvungen att byta 2 ggr. Hade planerat att ta ut pengar vid första bytet, men när jag väl klivit av och stod vid bankomaten så hade jag glömt plånboken med kortet hemma. Fick tag på en telefon och ringde hem. Innan jag visste ordet av de så var hela familjen med mig och vi gick in på en djuraffär och kom ut med två hundar och två kossor. Jag döpte hundarna till festis och tiger, och en av kossorna kallade jag för svante. Mer än så minns jag inte. Knasigt var det iallafall.
Pratade i telefon med: Mor min.
Personen du fick sms av: Viktor.
Gången du var utomhus: På träningen va.
Hela din familj åt middag tillsammans: Hela familjen? Oj.. Det var länge sen.
Saken du köpte:  För egna pengar måste varit piercingen. Efter det har jag varit pank.

VÄNNER
Har du en bästa vän:
Vissa är bättre än andra helt enkelt.
Vem säger du allting till:
Ingen. Jag har svårt att släppa folk för nära inpå och lita på folk.
Vem förstår dig allra bäst: Matias Halonen utan tvekan.
Vem kan du inte leva utan:
Finns nog en hel del som skulle vara ett rent helvete att mista, och dom vet vilka dom är.
Vem saknar du:
En hel del vänner. Mina syskon. Men framförallt pappa.
Vem finns alltid där: Matias.

The quiet scares me because it screams the truth.


Datum: 2009-02-18 Tid: 22:52:05



Kom hem från träningen för en timme sen kanske och nu sitter jag här med Ingrid Michaelson på hög volym. Angående det där plugget jag pratade om tidigare så har jag (inte helt oväntat) inte ens lyft på pennan. Det betyder att allting är kvar till någon annan dag, inte sådär jätte roligt precis. Känns lite tungt att ens tänka på skolarbete under lovet, nu när man för en gångs skull är fri menar jag...
Jag har ingen aning om vart tiden tagit vägen idag. Ena sekunden låg jag i sängen och hade precis vaknat, och sekunden efter det var jag nere på teknikcentret och slängde mig efter bollar!
Eller okej.. det gick väl inte riktigt så snabbt, men ni förstår nog poängen.

Nu ska jag se om det finns något i kylskåpet som duger som middag. Det blir förmodligen en smoothie. Om jag lyckas få maskinen att fungera vill säga. Sist jag försökte mig på att tyglas med den ville den inte. Den bara lät högt och luktade bränt. Så vi får se hur det går, wish me luck! 
Imorgon får vi se vad som väntar. Jag ska ner och göra några ärenden på stan en snabbis och sen kanske jag ska försöka få med mig Sköldsen och Elin och åka skridskor med mig. Känner mig himla taggad på det faktiskt.
Kom precis på att jag har en biobiljett till godo från i julas, så vem vet, jag kanske tar med mig nån rolig filur och går på bio snart också, förutsatt att det går någon bra film. Men det väntar att se.
Magen kurrar himla mycket nu, så dags för mig att kila.
J.

Dagens låt 090218


Datum: 2009-02-18 Tid: 12:14:22


Ingrid Michaelson - Be Ok

I just wanna feel something today.


Datum: 2009-02-18 Tid: 12:07:26



Godmorgon. Förvånar mig att jag inte sover nu, eftersom jag inte somnade förrän runt 4 igår, eller ja, rättare sagt idag då. Jag kunde inte få stopp på tankarna och helt plötsligt hade några minuter övergått till flera timmar. Tror inte det var nånting i mitt liv som inte fanns i min hjärna igår, då jag egentligen borde sovit. Men jag antar att verkligheten hunnit ikapp mig, och då blir det en del att tänka på.

Aja.. idag ska jag bara vara hemma och plugga. Jag har ändå ingen lust alls att gå ut, så då kan jag lika gärna fixa med skolarbetet, så har jag blivit av med det och är fri resten av veckan istället. Ikväll väntar iallafall träning, så lite frisk luft får jag iallafall. Tur det.
Men nu ska jag ta och krypa ner under täcket och se andra avenyn, som jag av någon konstig anledning skippade igår. Ska gå och se om det finns någon frukost också.
J.

Dagens låt 090217


Datum: 2009-02-17 Tid: 23:10:14


Mando Diao - Dance With Somebody.

I wish you could hold me in your arms tonight.


Datum: 2009-02-17 Tid: 22:54:26


Ännu en dag är över och jag är sjukt trött. Har precis legat och pluggat i si så där en timme men nu är jag back on track här på bloggen istället. Dagen har spenderats med Elin. Vi vaknade runt 12, och efter några timmar var vi påklädda och var på väg ut mot bresse. Tog väl ungefär 3 timmar för oss att gå ut dit, springa runt lite på isen och sen vara tillbaka inne i stan. Riktigt mysigt var det iallafall, och en hel del bilder blev det också. Folk som åkte förbi i bil, eller de få personer som vi mötte till fots lär ju trott att vi var galna där vi gick och sjöng melodifestival låtar som om det inte fanns någon morgondag. Himla roligt var det, även fast jag var nära på att förfrysa mina ben där ett tag. Men jag klarade att komma levande hem, och tur är väl det. (Y)

Nu ska jag se på andra avenyn och sen sova. Förhoppningsvis. Imorgon får jag se vad som väntar, trodde jag hade planer, men förmodligen inte, så we'll see. Fler bilder från idag kommer upp imorgon. Sängen kallar så dags att kila. Sleep tight.
J.

22.17


Datum: 2009-02-16 Tid: 22:18:05

Sitter hos Elin nu och vi har laddat upp med smoothie's, riskakor, sura nappar och choklad.
Det är strax dags för film, och så spenderar jag natten här.
Vi börjar med The guardian och efter det blir det Ice Age 2. Skapligt mysigt, eller hur? :)
Det här blir det sista från mig ikväll, så godnatt! :*

J.

I'd swim across lake michigan.


Datum: 2009-02-16 Tid: 15:32:35


(Åh, jag vill ha sommar och snurriga kvällar i norr.)

Söndagen är över, och jag klarade mig ur den levande. Woho för det!
Det blev varken promenad eller skridsko-åkning för mig och Elin idag, vi har bestämt oss för att ta det imorgon. Men eftersom det är träning idag så behöver jag inte känna mig allt för lat faktiskt. Tur är väl det. Som det ser ut nu så blir det filmkväll hos henne efter träningen också, så dagen är med andra ord inte helt bortkastad.

Jag har tänkt att hoppa in i duschen nu, eller så kanske jag unnar mig själv ett varmt bad. Det skulle ju inte vara helt fel. Träning på teknikcenter senare, och de ser jag fram emot. Röra på fläsket lite, höhö.
Vi hörs närmare jul. Puss så länge.
J.

Take a sad song and make it better.


Datum: 2009-02-15 Tid: 23:00:40


Det känns inte som om det finns någon mening alls med att blogga dagar som denna. Då jag inte ens andats frisk luft, inte ens på balkongen har jag varit. Jag har bara legat och häckat hela dagen, något vettigt har jag inte gjort. Jag vet inte om jag har sagt det förr, men i såfall säger jag det igen.. Söndagar är inte min dag!  Varför vet jag inte, men en sak som är säker är att jag mer än gärna skulle kunna skippa söndagar helt, och istället gå direkt på måndag.
...
Fast, när jag tänker efter, så skulle nog inte det vara så himla bra ändå, då skulle ju lördagen bli en söndag istället och då slipper man ju inte söndagen ändå. Äsch, det här blir bara krångligt, men poängen med det hela är iallafall att jag tycker att söndag är en onödig och jobbig dag som jag mer än gärna sover mig igenom.

Så, nu var det avklarat. Vad mer har jag att berätta för er flitiga läsare? Svar: Ingenting. Åtminstonde inte vad jag vet iallafall. Javisst det kanske är tråkigt, men som sagt så har det inte blivit mycket vettigt idag, och det avspeglar sig här i bloggen.
Hm... Jo förresten. Jag och Elin har bestämt oss för att ta en långpromenad imorgon, och så ska vi åka skridskor också, innan träningen. Det ser jag fram emot.
Resten av lovet är inte ett dugg planerat, jag tar dagarna som dom kommer istället, och ser vart ödet för mig. Det brukar bli lite mer spännande så, tycker ni inte? :)

Nej, efter flera minuters tänketid kommer jag faktiskt inte fram till något mer att berätta. Så intressant är mitt liv just nu. Jag ska nog ta och krypa ner under täcket strax och förhoppningsvis somnar jag inte alldeles för sent ikväll.
Sleep tight.
J.

Dagens låt 090214


Datum: 2009-02-15 Tid: 15:58:39


Lasse Lindh & bandet - Jag ska slåss i dina kvarter

Namnlös.


Datum: 2009-02-15 Tid: 15:52:49

Okej. Nu är det så att jag fått en utmaning av Elin själv och jag är ju inte sämre än henne, så jag antar att jag inte kan banga. Jag ska iallafall lägga upp bilder på de 3 snyggaste kändisgrabbsen jag vet, så here we go:
 
 


Jacob Widén, Neverstore. 
Daniel Adams-Ray, Snook.
Adam Brody, OC.

Och eftersom jag bara tycker att det är onödigt att utmana folk så skippar jag det. Men om ni verkligen känner för det så är ni utmanade. Annars äre bara njuta av de ögongodis jag lagt upp. ;)
J.

I luften i dina drömmar ska jag bo.


Datum: 2009-02-15 Tid: 15:09:27



Godmorgon, och ja, jag anser fortfarande att det är morgon eftersom jag vaknade för si så där en timme sen.
Helgen har varit himla mysig, och inte minst gårdagen. Tror det var första gången som jag faktiskt haft en bra alla hjärtansdag, så jag klagar inte.

Har egentligen inte orken alls till att skriva, men det gör väl ingen speciellt förvånad heller. Dock kämpar jag på med att få ut lite ord här, så att ni får något slags tidsfördriv. Snäll som jag är. Hähä.

Förresten så är det officiellt lov nu, och det ska bli så galet skönt. Blir nog inget speciellt i veckan, det blir mest lugnt. Kanske något trip någonstans, med någon rolig prick, annars så får folket förgylla min vecka här hemma i onebuying. Det är ju inte fy skam det heller så. (:

Förövrigt så väntar jag otåligt på svar om lägenheten som vi kollade på förra helgen. Förmodligen så får vi den inte, men jag kan ju inte annat än hoppas. Så ni får hjälpa mig att hålla tummarna på att vi får den. Eller nej förlåt. Håll vänster tumme bara, annars så hjälper det ju inte... (A)

Nu ska jag se om jag hittar någon mysig film att se och krypa ner under täcket med bubbelvatten och geléhjärtan. Känns lite mindre roligt utan sällskap, men jag står nog ut. See yah later.
J.

Let's take them high.


Datum: 2009-02-13 Tid: 21:26:00



Jag har tråkigt. Men orken att dra hit någon finns ärligt talat inte.
Istället ska jag strax se på Bolt med en smoothie i högsta hugg.
Det här blir väl det sista ni hör från mig ikväll.
Så godnatt!
J.

There's no way to hold it in.


Datum: 2009-02-13 Tid: 19:18:29


Fredag den trettonde idag, och ja det har märkts. Trots att jag hade så mycket otur igår, så har den här dagen varit värre. Well, that's life, och bortsett från det så har dagen varit riktigt mysig! Den började med att jag, Elin, Julia, Johanna och Linette tog varsin cykel och satte fart mot idrottshuset där det bjöds på bowling. Det gick inte precis lika bra som sist jag spelade, eller det gick väl rent utsagt förjävligt och när vi bowlat klart så låg jag och Elin på delad sista plats.. Men äsch, jag fick iallafall en strike, så jag är ganska nöjd ändå.
Lunch åt vi iallafall på Torino. Eftersom Elin och Johanna bestämde sig för att äta på skolan så återstod bara jag, Linette och Julia. Riktigt trevligt var det, och gott också för den delen, även fast min mage kanske inte mådde sådär jätte bra efter.
Efter pizzan blev det volleyboll. Vi tjejer mot killarna. Himla kul var det!

Nu sitter jag här och häckar. Skulle tydligen åkt till Bosön imorn egentligen på distriktsläger, men eftersom jag har ont i vaden så kan jag inte prestera 100% och därför var det bättre att tacka nej. Var inte speciellt taggad heller, så.

Hur som helst.. Vad kvällen bjuder på är inte planerat än. Några skridskor blir det nog inte iallafall. Får se om jag lyckas få hit någon, annars blir det bara lugn kväll här hemma, men sånt är ju också skönt.
J.

We live on fasination.


Datum: 2009-02-12 Tid: 20:58:23

(Jag och min käre klasskamrat.)

Nu är jag tillbaka, efter en dags uppehåll. Den här gången var det inte mitt fel, utan sidan som strulade. Men som sagt, I'm back. Och idag är jag lite mindre nostalgisk än vad jag var igår. Jag satt i timmar och tittade på gamla bilder, lyssnade på gammal musik och tänkte tillbaka.

Just nu känner jag mig hur trött som helst. Eller ja, halvdöd eller väl kanske bättre förklaring. Hela min kropp värker och min hjärna funkar inte någonstans. Jag borde väl egentligen sova vid det här laget, men jag kan ju inte bara lämna er i sticket, visst? ;)

Bara en dag kvar till helg och framförallt lov. Jag är taggad till tusen, that's for sure! Det är nästan så att jag kan säga att det är lov redan nu eftersom att morgondagen bjuder på sovmorgon, bowling, volleyboll och lunch med flickorna. Jag menar, det är nog inte mer ansträngande än lov, så. Det riktiga lovet inleder jag iallafall imorgon kväll tillsammans med Elin. Som det ser ut så blir det skridskor för våran del. Vi får se hur det går eftersom jag knappt kan minnas sist jag stod på ett par, men det ska nog gå att ordna ändå. Wish me luck you guys.

Nu tyckte jag att jag hörde sängen ropa på mig, och för att den ska slippa känna sig ensam så är det nog bäst att jag går och lägger mig. Ha en trevlig kväll people!
J.

Dagens låt 090212


Datum: 2009-02-12 Tid: 20:42:41


Red hot chili peppers - Californiacation

Genom stad och land.


Datum: 2009-02-11 Tid: 19:01:02

10 år. Jag kan inte riktigt förstå att det har gått så fort.
Bland blod, svett, skratt och tårar har vi kämpat tillsammans
och tagit oss igenom det mesta. Vi har gått igenom både med
och motgångar, men som ett lag har vi hållit oss kvar och blivit
starkare för varje år som går. På vägen hit har vi gjort vårat bästa.
Vi har tagit både förluster och vinster som vinnare. För det är vad vi i
slutändan är. Vi är vinnare. Vi har skapat minnen tillsammans som
vi kommer bära med oss till graven. Allt ifrån boba's sexualkunskap, till våran
låt för göteborgarna och till lägrena på lötgården. Efter 10 år kan jag med stolthet
säga att ni är en stor del i mitt liv, och hade det inte varit för er hade jag inte varit
den jag är idag. Ni lagkamrater och våra tränare. Tack för de här åren.
Låt oss göra den sista tiden tillsammans till något vi verkligen minns. I italien
ska det inte vara några sura miner. Vi ska åka dit, vara taggade till tusen och visa
italien vad vi går för. Vi ska visa varför vi förut har kallat oss Esk-eliten.
Våran tid är nu tjejer!

































together forever and never apart
well maybe by distance
but never by heart

Take me to the hot summer dream.


Datum: 2009-02-10 Tid: 20:44:07



Jag vill ha sommar. Jag vill ha solblekt hår. Jag vill ha grillkvällar lite överallt. Jag vill ha gräsfotboll. Jag vill ha jordgubbar och glass. Jag vill ha en brunbränd kropp. Jag vill ha kubb och boule med familjen. Jag vill ha iskalla drinkar ute på balkongen. Jag vill ha långa promenader. Jag vill ha sommarkrysset igen. Jag vill ha midsommar. Jag vill ha shorts och linnen. Jag vill ha sol och bad. Jag vill ha barfota-promenader i gräs. Jag vill ha picknick i klosterparken. Jag vill ha nätter i tält. Jag vill ha stunder på studsmattor. Jag vill ha mysiga roadtrips. Jag vill ha ängsö.Jag vill ha en massa äventyr med dom bästa. Jag vill till och med ha myggor och sommarfräknar. Jag vill ha allt som har med sommar att göra.
Nu. Jag vill ha det nu.

Young, wild and free.


Datum: 2009-02-10 Tid: 20:21:02



Jag är trött och har ont i hela kroppen, speciellt i vaden. Jag kan knappt gå ordentligt. Och för er som undrar, JA det är nu ni ska tycka synd om mig. Valde förresten att inte träna idag, tänkte att jag skulle vila och hoppas på att benet är bra inför träning imorgon istället. Intressant visst? :)

Inte helt oväntat så har dagen varit himla skön. Kanske en aning ovärd iofs, då jag lika gärna skulle kunna varit hemma.
Förresten. Är det bara jag som tycker att den här veckan går ovanligt segt? Det är bara tisdag, och det känns som en evighet sen igår. Antar att det är för att jag längtar rumpan av mig till i helgen och till lovet!

Jag är inte på humör för bloggen nu. Men det är som vanligt, ändå kämpar jag för att få upp några inlägg. Snällt va? (:
Äsch, ska gå och fixa en smoothie tror jag, och sen får jag se vart ödet för mig. Det här är iallafall det sista ni hör från mig ikväll. Godnatt.
J.

You sing a sad song just to turn it around.


Datum: 2009-02-09 Tid: 23:09:48

(så här mycket pluggade jag och johanna på våran
studietid idag. det ser med andra ord ljust(?)
ut för våran framtid, eller vad säger ni?)


Jag är tillbaka från träningen för ett tag sen med världens kramp i vänstra vaden. Min muskel har typ knutit sig eller något tror jag, men äsch.. det går över!
Träningen gick iallafall helt okej. Början vill jag inte ens prata om, men i slutet gick det faktiskt riktigt bra. Gjorde lite småont att stå i mål med träningsverken, men man vande sig efter ett tag. Ser redan fram emot morgondagen och onsdagens träning. Hihi :)

Imorgon iallafall så har vi som sagt inga lektioner, och hur skönt är inte det lixom? Sovmorgon på det också, det kommer väl antagligen kännas som om jag drömmer. På kvällen blir det brottarfys med laget, som vanligt på tisdagar, och så ska jag se till att städa klart på mitt rum någon gång.
Ser fram emot helgen, vilken jag förresten har nämnt tidigare. Men den ser ju som sagt riktigt lovande ut, det gillar jag skarpt.

Nu väntar sängen, ska bara torka håret först. Sov gott folket.
XOXO.
J.

It's worth a try.


Datum: 2009-02-09 Tid: 16:43:47

(tagen innan piercingen)

En dag avklarad och en himla skön vecka väntar mig, bortsett från onsdag och torsdag då, men äsch jag står ut :) Imorgon har jag sovmorgon, och sen ska jag se teater i en timme och efter det blir det någon kinsesisk version på yoga. Woho.

Just nu har jag världens träningsverk i mina armar. Dom är näst intill döda. Tror nog att alla dom där armhävningarna på träningen igår gav resultat, och det är ju iallafall bra. Förresten så räknade jag ut hur många situps och armhävningar vi gjorde igår. 180 situps och 110 armhävningar under en träning blev det. Ganska duktigt ändå va? ;)
Känner mig riktigt taggad för dagens träning också faktiskt. Hihi.

Nu ska jag ta och städa upp lite på mitt rum. Jag vet att jag har sagt att jag ska göra det de senaste dagarna, men det har lixom aldrig riktigt blivit av. Jag antar att det är dags nu alltså. Vi hörs säkert senare.
J.

We've got nothing to lose.


Datum: 2009-02-08 Tid: 19:39:40

(Så här kommer piercingen se ut tills det läker, sen blir det ring istället för stav.)

Söndag igen. Skola imorgon. Någon mer än jag som hellre vill fortsätta helgen? Aja, antar att jag får vänta till nästa, och än så länge ser den riktigt lovande ut! ;)

Just nu är jag galet trött, och jag har ingen som helst lust till någonting. Jag vill bara sova, men finns ingen ork till att gå och lägga sig. Trots det så är jag himla glad. Varför vet jag inte riktigt, men så är det iallafall.

Hur som helst så sitter jag här med iskalla händer, och lyssnar på "Five times August" som jag upptäckt tidigare idag. Han är grym! (Och lite snygg är han också för den delen, hihi.)

Men.. jag längtar till helgen och till lovet också. Antar att det inte är något som jag är ensam om. Right? Det känns verkligen som om jag behöver ett lov nu. Skolan är snart nära att ta död på mig. Läxor hit, läxor dit, och så en massa prov på det. Det känns helt enkelt inte ett dugg okej. Men jag är himla glad att jag slipper några prov veckan som kommer iallafall. Tur det.

Äsch, jag har egentligen inget vettigt att skriva om, och det märks väl säkert. Nu ska jag ta och städa upp lite på rummet, förutsatt att jag orkar det. Blir nog läggdags snart också för min del. Så godnatt på er.
J.

Dagens låt 090208


Datum: 2009-02-08 Tid: 18:22:25

Five Times August - The good life

Just put on a smile.


Datum: 2009-02-08 Tid: 13:25:58

Blev ingenting från mig igår, men hey, jag är ju här nu, right? :)

Ligger i sängen med mammas nya data och kikar lite på let's dance. Duschade för ett tag sen och nu samlar jag kraft till att orkar fixa mig lite. Egentligen vill jag bara ligga kvar under täcket hela dagen, men trots det ska jag iväg och träna om några timmar. Fast det blir nog helt okej det också. Hihi.

Helgen har varit härlig tack vare en del personer, men den har dock gått alldeles för snabbt. Fast det är väl som vanligt dårå. Jag antar att jag får tänka positivit. Det är ju trots allt bara en enda vecka kvar till lov, och det ser jag fram emot kan jag lova! Woho.

Äsch. Nu har jag tappat humöret till att skriva, vi hörs senare, och då bjuder jag på bild hur piercingen blev. Puss så länge.

J.

Untitled.


Datum: 2009-02-06 Tid: 22:25:56

(Man ser inte så mycket av piercingen på bilden, men en liten bit av min bror fick plats iallafall.. Hähä.)

Nu har Elin precis åkt hem och jag sitter här och häckar. Jag passar på innan bror min ska gå och lägga sig i det här rummet. Vi såg nyss på skräckfilm, eller vi såg på beck, men det är väl ungefär lika läskigt... Alltså blir väl jag vaken största delen av natten nu pga av att varenda litet ljud kommer påminna mig om filmen. Men nej, jag är inte mörkrädd... :)

Förövrigt så är min läpp minst 5 gånger så stor som vanligt och det känns ungefär som det känns då man dragit ut en tand. Så ni som har gjort det nån gång, jag hoppas ni lider med mig just nu..
Funderar faktiskt på om det inte är bäst att jag tar en alvedon och går och lägger mig, och hoppas på att det blir bättre tills imorgon. Det känns ganska så lockande ärligt talat.
Folk tjatar som tusan nu på att dom ska få se bild på det, men envis som jag är så tänker jag låta folket vänta tills imorgon.
Who's bad? I'm bad.

Känner att jag börjar bli lite övertrött nu, och drygheten smyger sig fram = dags att sluta. Ha en trevlig kväll gott folk.
J.

Känn på pulsen kom intill.


Datum: 2009-02-06 Tid: 19:45:19



Har ingen lust alls att blogga just nu, men blev ju näst intill tvingad. Okej, lite överdrivet kanske men.. ;)

Hur som helst, nu sitter jag här med en stålpinne i läppen och är himla nöjd. Det gör dock jätte ont och är svullet som bara den, men jag antar att det är något jag får stå ut med. Det blir ju fint till slut iallafall. Linda följde med mig, och jag får hoppas att hon inte har alltför ont i sin hand som jag rent utsagt mosade när dom skulle göra hål i mig. Hähä.

Elin kommer strax hit, och vi ska se på film och bara tare lugnt. Hoppas att hon inte är på allt för bra humör, för jag har inte lust att skratta. Det gör jätteont då.
Nej nu ska jag ta och vänta på henne och umgås lite med bror min som är hemma.
Laterrrr.
J.

Som en tiger mot din kropp.


Datum: 2009-02-05 Tid: 16:37:08



Jag har ont i huvudet och känner mig helt svag = 0 inspiration till att skriva.
Ni står nog ut ändå får jag hoppas.
XOXO.
J.

Dagens låt 090104


Datum: 2009-02-04 Tid: 21:22:03

Gammal musik. Men glad låt, och himla skön text som fastnar på hjärnan.


Jumper - Våran Hemlighet

Vi som väntar på nåt gott, vi väntar alltid för länge.


Datum: 2009-02-04 Tid: 20:54:48


(Någon mer än jag som vill ha sommar kanske?)

Nu sitter jag här med en Ben&Jerry's och myser under ett tjockt täcke. Jag kikar på massa sommarbilder och lyssnar på Lars Winnerbäck, Martin Svensson och några till. Väntar på att mitt tevatten ska bli klart också. Hade det inte varit för min huvudvärk och att jag är himla uttråkad och ensam så skulle det varit helt perfekt. Någon som vill göra mig sällskap?

Förresten, som ni kanske redan märkt så har jag ny bloggdesign nu. Vad tycks? Själv så blev jag riktigt nöjd faktiskt, och ett tack till Sanna som hjälpte mig att få in den. Hihi.

Nej nu ska jag häcka här lite till och sen gå och lägga mig så jag orkar med Nationella imorgon. Wish me luck guys.
J.

I feel so high I could fly.


Datum: 2009-02-04 Tid: 16:04:05

På fredag gott folk! På fredag åker jag till västerås och kommer hem med ett hål i läppen, wohooo! Jag är taggad till tusen och vill ha fredag nu på en gång. Måste dock erkänna att jag är galet nervös. Jag är och har alltid varit rädd för nålar och den här gången är inget undantag. Får helt enkelt ta med mig någon som kan hålla mig i handen, för ärligt talat.. Det kommer vara så värt det!

Förresten titta vilken passande låt jag hittade:

(Minns ni reklamen? I know I do)

J.

I'm gonna break free from these chains.


Datum: 2009-02-04 Tid: 10:52:25



Godmorgon.
Jag har precis vaknat, eller ja, för andra gången idag. Första gången mådde jag fan när jag vaknade, vilket jag iofs gör nu med så. Jag som nyss var sjuk, bra immunsystem jag har tycker jag... (Y) Jag stannade iallafall hemma idag, och eftersom det är onsdag så antar jag att jag kommer få höra det här ett tag av twinsen ett tag framöver. Haha. Får se till att bli frisk till imorgon, för då kan jag inte stanna hemma eftersom jag har Nationella igen. Känner mig alltså tvungen att gå imorgon.

Men nu ska jag ta mig en kopp te, alvedon och se om vi har någon frukost. Hörs senare.
J.

This beat is sick


Datum: 2009-02-03 Tid: 19:50:59



Hemma från brottarfysen nu och av någon konstig anledning känns det som om mina vader väger si så där 50 kg extra. Dom är tunga och gör ont. Men äsch, jag ska inte klaga. Det var ju roligt att träna iallafall, och ser fram emot fotbollsträning imorgon.

Förresten så håller jag på med en ny design till bloggen nu. Är klar med hälften, det fattas bara lite bilder och text och så, sen får jag se när jag får upp den på bloggen. Eller.. Rättare sagt, när Sanna så snällt hjälper mig att få upp den på bloggen. Hihi :)

Nu ska jag ta och fixa lite grejer. Klockan 9 blir det Andra avenyn, och sen har jag planerat att sova som en stock vid 10-tiden. Så godnatt!
J.

You can't touch this.


Datum: 2009-02-03 Tid: 10:51:48

Så, nu är första nationella avklarat. Då är det bara att oroa sig inför uppsatsen på torsdag då.
Just nu har jag lunch fram till 12, sen vanliga lektioner och sen drar jag hem. Kvällen bjuder på brottarträning med fotbollslaget och sen så ska jag bara tare lugnt och så.

Jag har iallafall bestämt mig för att pierca mig nu. På lördag drar jag iväg till västerås och låter dom trycka en nål genom läppen på mig. Eftersom det är drop in så hoppas jag att dom har tid just då, för jag tror inte att jag ska boka. Har inte bestämt mig än, men i värsta fall så får jag väl boka tid på lördag till någon dag nästa vecka. Åh, vad jag längtar ska ni veta! Woho :)

Kanske ska vara lite social med Julia nu, och sen hitta Johanna som har kommit tillbaka från rimi. See yah later!
J.

Boys boys boys.


Datum: 2009-02-02 Tid: 21:38:25



Nemen tjenare!
Jag känner mig sådär alltmänt dryg just nu. Himla övertrött och uttråkad är jag också för den delen.
Dagen har rullat på snabbt, och jag börjar få riktigt panik över Nationella imorgon. Jag är så nervös så jag vet knappt vad jag heter. Dags att tycka synd om mig nu alltså. (a)

Vad har ni hittat på idag då?
Jag har iallafall varit i skolan största delen av dagen. Eller okej, nu ljög jag. Jag satt ju först o främst hela förmiddagen på Joar och lyssnade på Mietek Grocher, och herregud vad hemskt det var. Vet inte hur många gånger jag satt med tårfyllda ögon och tvingade mig själv till att inte gråta. Att folk kan ha varit så brutala och hemska är något jag verkligen inte kan förstå. Usch.
Dagen fortsatte iallafall med en 45 minuters lyssnande på Mietek igen och sedan vanliga lektioner innan vi äntligen fick pallra oss hem. Jag bestämde mig att vänta i si så där en halvtimme extra i skolan för att Elin och jag skulle kila ner på stan, där jag hittade en fin present åt mor min. Kexet klippte sig också, och sen åkte vi hem i kylan. Mina lår var som isbitar när jag kom hem. Jag skojar inte. Det var rena rama nordpolen ute. Inte ett dugg okej faktiskt!

Nu ska jag ta mig en kopp te och oroa mig lite till för provet imorn. På tal om prov så fick jag mvg på mitt engelska prov som jag gjorde förra veckan. Woho. Jag trodde verkligen inte det.
Men som sagt te var det, och så ska jag roa mig lite med folket också. Får se om någon är på samma bushumör som jag är. Puss på stjärten.
J.

It's a wild world.


Datum: 2009-02-02 Tid: 08:09:51

 


Godmorgon.
Jag är redan klar och klockan är inte ens 8 än. Känner mig lite smått dryg just nu då jag sitter och bombar Johanna på msn. Det känns inte riktigt som att hon är lika morgonpigg som jag idag dock, eftersom hon inte ens börjat fixa sig. Intressant, visst? :)

Jag längtar till slutet av Februari, för jag vill ha mina pengar. Jag vill pierca mig. Nu nu nu! Jag har iofs råd nu när jag tänker efter. Eller, det saknas en hundring, men det kan jag säkert fixa ganska lätt. Så, vad säger ni, ska jag pierca mig redan nu, och köpa kläder nästa månad istället? Ärligt talat, så lutar det faktiskt mot det. Ska isf bara snacka med mor min ikväll, och sen boka tid. Men, vi får se hur det blir. Blir det inte nu, så blir det nästa månad. Det väntar att se.

Nu ska jag ta och fixa det sista, och sen röra mig mot Elin. Som sagt så ska vi lyssna på Mietek Grocher nu på morgonen, så ska inte till skolan förrän senare. See yah later.
J.

Finito.


Datum: 2009-02-01 Tid: 21:28:50


Jag känner mig lättad. Det känns som om jag blivit av med något som tynger ner mig. Ärligt talat så känns det lite läskigt att något jag precis sagt till Elin tidigare idag får jag sedan höra några timmar senare. Exakt samma ord. Det var hur som helst bra att vi kände samma sak.
Nu ska jag blicka framåt, och leva livet, utan några gränser. Utan något som hela tiden håller fast mig och som hindrar mig från att göra som jag vill. För det var exakt så det kändes nu i slutet,  som ett hinder. Från och med nu och framåt ska det här bli mitt år, och ingenting ska få stoppa mig.
J.

Dagens låt 090201


Datum: 2009-02-01 Tid: 14:06:29

Gammal låt, jag vet. Men ack så skön!


Lady Gaga - Boys boys boys.

Give the song another listen.


Datum: 2009-02-01 Tid: 14:01:00



Helgen börjar närma sig sitt slut = back to reality. Hur som helst så har helgen varit mysig som vanligt och bara 7 dagar kvar till nästa. Det ser jag fram emot kan jag lova.

Idag ska jag inte göra mycket alls. Måste städa upp lite på rummet och så ska jag iväg och träna om nån timme, men bortsett från det blir det bara lugnt. Känns som att jag måste ladda upp inför veckan som så trevligt bjuder på två Nationella Prov i svenska, kul... :| Jag är så himla nervös verkligen. Lova mig att ni håller tummarna för min skull. Hihi.

Imorgon iallafall så ska vi lyssna på Mietek Grocher (han överlevde andra världskriget) direkt på morgonen. Jag lyssnade på han när jag gick i 7an också, och det är verkligen himla sorgligt. Minns att jag grät jätte mycket iallafall. Sjukt hemsk är det. Så någonting säger mig att jag får köra på lätt smink imorgon, så jag inte går runt som en tvättbjörn sen i skolan. Det skulle ju inte vara sådär jätte lyckat precis.

Aja, blir väl ganska lugn vecka ändå. Ska köpa present till mamma och sen lite kläder, för som jag sagt förut så är det välbehövt verkligen! Får se vad mer veckan har att erbjuda, det visar sig. Nu ska jag fixa litegrann och sen iväg på träning som sagt. Puss så länge.
J.