When things get crazy.


Datum: 2009-01-31 Tid: 21:15:47



Förlåt för att jag inte skrev igår, jag har nog ingen anledning heller. Annat än att jag var trött.
Som ni kanske märkt har det börjat blivit som en tradition att jag börjar mina inlägg med att säga förlåt för dålig uppdatering, men aja. Ni får faktiskt stå ut.

Hur som helst så var gårdagen mysig, och den spenderades med pojken min. Vi gjorde typ ingenting, satt mest och snackade innan vi bestämde oss för att se på film. Inte helt oväntat så somnade jag, men å andra sidan så tror jag faktiskt inte att han blev så förvånad.. ;)

Idag har jag iallafall stått i kiosken på enecopia i si så där 3-4 timmar. Endast för att jag inte kan säga nej. Annars skulle jag spenderat dagen i västerås och shoppat. Men nej nej. Det var faktiskt ganska roligt ändå, första timmen iallafall. Resten av tiden stod jag väl ut.
Blev hämtad av kexet och vi har ätit middag och ska snart ner till Enecopia igen, även fast jag lovat mig själv att inte åka ner dit alls i år. Eftersom jag inte tycker det är värt alls. Men aja, jag antar att jag har mina anledningar nu, som jag däremot inte tänker avslöja för er.

Oj då, tiden börjar rinna iväg. Måste fixa mig lite och sen kila. Elin sover här ikväll, och det blir uppesittarkväll med en massa filmer och morötter med dip. Mysigt till tusen.
Men som sagt. Nu ska jag dra. See yah!
J.

Allt som har en bra början har ett bra slut.


Datum: 2009-01-29 Tid: 21:26:35

Snart helg. Äntligen! Jag längtar rumpan av mig ärligt talat, så trött som jag är. Det skulle ju faktiskt inte vara fel med ett lov just nu, men jag antar att jag får stå ut några veckor till.
Jag är hur som helst back on track med träningen nu iallafall. Tränade igår, och det gick oväntat bra med tanke på att jag haft en förkylning som stoppat mig att träna i si så där två veckor. Det var kul att vara tillbaka.


(Klass 9E var exakt så här snygga idag? Grrr... ;D )

Det har faktiskt varit en himla bra dag idag. Det hela började när Johanna och några till berättade att Rimi hade rea på choklad. Jag menar, REA PÅ CHOKLAD!! Hur bra är inte det lixom? Woohoo! :)
Efter det fortsatte det bara. Den ena roliga nyheten efter den andra, som till exempel att spanskan var inställd. = ca 1 timmes håla! Den spenderade jag och Johanna med att springa runt och vara allmänt dryga mot folk, och brottas i snön ute på skolgården. Himla roligt var det kan jag lova! ;)
Höjdpunkten på dagen däremot måste varit mentorstiden. Åh, våran klass är så himla bra! Så himla klockrena hela högen, fast jäävligt störda är vi däremot, men det är ju en annan sak. Tycker dock lite synd om stackars läraren som fick stå ut med våra trummningar på borden, och plattande av hår osv. Men å andra sidan så får hon skylla sig själv som valde att bli lärare. ;) Hur som helst så avslutades skoldagen med tårtätande runt någonting som skulle likna ett långbord. Vi tog gruppfoto och planerade saker som ska ske nu innan 9an tar slut, och ärligt talat, fan vad roligt det kommer bli!

Aja. Klockan börjar bli mycket, och jag har engelska prov imorgon, vilket innebär att jag kanske ska plugga. Jag vet själv hur krångligt det här inlägget har blivit skrivet. Men med 0 inspiriation och vilja till att skriva så tycker jag att jag gjorde ganska bra från mig ändå. Vi hörs en dag närmare jul, Puss!
J.

I never know what the future brings.


Datum: 2009-01-27 Tid: 18:22:18


(Bjuder på en bild på mig och Elin då vi är så snygga som vi nånsin kan bli, eller något sådant...)

Precis pratat i telefon med Kexet, och fått ut min ilska litegrann, men förövrigt så är jag på bättre humör nu iallafall. Hyfsat glad till och med, men fortfarande hur trött som helst. Skolan tar verkligen död på mig, jag skojar inte alltså.
Dagen har iallafall rullat på snabbt. Hade en lång håla innan lunch, så det var himla skönt kan jag lova. Nu har vi sluppit spanskan två dagar i rad (wohoo). Sista lektionen var iallafall profil, då vi hade manusgruppen till kabarén. Jag hade väl förväntat mig lite andra grejer än det som vi lyckats bestämma än så länge. Jag var väl lite skeptisk i början, men jag antar att nu när jag hunnit smälta det så blir det nog ganska bra ändå. Vi får hoppas på det iallafall, det visar sig sen.

Förövrigt så har jag en finne precis över min läpp, för er som ville veta det. Jag är en sån person som nästan aldrig får finnar, men när jag väl får det så gör det verkligen jätte ont. Ja, jag vet att jag borde vara glad för att det inte är ofta dom dyker upp. Men trots det så tycker jag väldigt synd om mig själv just nu, för den är ju självklart himla röd också. Just my luck...

Aja, nu hade jag faktiskt tänkt att ta mig en kopp te och bara chilla till musik. Inte helt oväntat va? Går väl och lägger mig hyfsat tidigt ikväll idag också så att jag orkar bevisa för tvillingarna Sköld att jag inte alls är sjuk varenda onsdag, som dom konstigt nog fått för sig... ;) Just ja, måste plugga matte också. Kul.... Aja, wish me luck. :*
J.

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i.


Datum: 2009-01-26 Tid: 20:24:53



Just nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck och tycker att allting är bajs. Varför tänker jag inte ens gå in på. Men jag kan ju iallafall säga att stressen med skolan inte hjälper till ett dugg, även fast det nog är det minst viktiga i allt just nu..
Lars Winnerbäck iallafall. Jag har verkligen fastnat för flera av hans låtar, så dom går på repeat för tillfället. Texterna är helt underbara!..
Kanske ska gå och lägga mig snart. Klockan är ju trots allt efter åtta nu så, det blir väl bäst så.
Asså.. jag känner mig lixom likgiltig på något sätt. Varken glad, ledsen eller arg. Jag är helt enkelt ingenting just nu. Jag bara är.
Äsch, skitsamma. Börjar bli för djupt och tråkigt det här, så det är nog dags att jag drar mig mot sängen som sagt. Vi hörs imorgon, då kanske jag är på bättre humör också. (woho).
Men. Godnatt iallafall!
J.

Have you ever watched the sun go down?


Datum: 2009-01-26 Tid: 15:55:07



En dag avklarad, och snart är det helg igen. Jag är redan helt dödstrött, men som tur var så slapp jag iallafall spanskan idag. Förövrigt så har dagen sett ut som vanligt, och snart hade jag tänkt lägga mig och sova nån timme tills mamma kommer hem. Jag hade tänkt träna senare också. Egentligen har jag ingen lust alls, men jag antar att jag måste. Bilder från i lördags finns iaf upplagt på bdb nu. Så det är bara att kika in där för er nyfikna.
Nu ska jag ta och lägga in lite låtar på Ipoden, sen sova ett tag. Hörs senare säkert :*
J.
 

When you feel your heart pumping really fast.


Datum: 2009-01-25 Tid: 22:26:19



Hej. Jag vet att det var ett sen jag skrev nu.. Förlåt för det.
Hur som helst så har den här helgen varit toppen! Den började med en lugn och chill fredag här hemma och övergick sedan till en grymt rolig och fartfylld lördag hemma hos Frida och Viktor. Var himla skönt folk där, och kvällen bjöd på dans, massa skratt och sköön musik. Innan alla kom så hade Frida fixat ordning middag till oss tjejer. Mackor med räkröra, och en himla massa frukt bjöds det på, och det var super mysigt. Ska se till att jag får upp lite bilder från igår här eller på bilddagboken så småningom. Tills dess kan jag iallafall ta och tacka alla söta kisar som var där igår, thank you guys! :)

Nu hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig, så jag orkar upp imorgon. Utan att vara halvt död menar jag. Får se till att lägga upp dom där bilderna imorgon som sagt. Sov så gott nu! :*
J.

One kiss was all it took.


Datum: 2009-01-22 Tid: 20:06:37

Orkar inte skriva.
Ska precis gå och lägga mig.
Tänkte bara informera mina trogna läsare om det.
Så godnatt!
J.

Oh baby baby it's a wild world.


Datum: 2009-01-21 Tid: 23:21:17

Ska strax gå och lägga mig, men tänkte att jag skulle få upp nåt inlägg först. Fick inte träna idag heller, vilken innebär att jag inte har tränat på mer än en vecka, och det känns inte ett dugg okej faktiskt. Det värsta var att jag verkligen ville träna idag också, men så fick jag inte för den här hemska förkylningen som fortfarande sitter kvar. Och ja, för er som inte förstod det, så är det nu ni ska tycka synd om mig! ;)
Jonas kom iallafall hit ett tag och såg top model med mig. Eller, jag rättare sagt tvingade honom till det, då han hellre ville se den arga snickaren eller handbolls vm. Vi satt mest och pratade som vanligt och så bara. Så kvällen blev ganska så lyckad ändå, även fast jag fick lov att skippa träningen.

Aja, nu ska jag nog gå och lägga mig, så att jag inte vaknar upp som en zombie imorgon. Vilket iofs är ganska stor risk att jag gör ändå, men man kan ju alltid hoppas. Hörs imorgon iallafall.
Sleep tight and don't let the bed bugs bite.
J.

Dagens låt 090121


Datum: 2009-01-21 Tid: 22:57:04

Den är är riktigt jävla bra. Och jag älskar texten! Lyssna och njut...


Mr.Big - Wild World.

Dagens låt 090120


Datum: 2009-01-20 Tid: 19:28:01


Lifehouse - Days go by

We're gonna party like it's your birthday.


Datum: 2009-01-20 Tid: 19:23:17


Grattis sötnosar! Ser fram emot lördag.. ;)

Why am I ten feet under and upside down?


Datum: 2009-01-20 Tid: 19:06:01

Det är iskallt ute, och att det är slask vart man än sätter foten gör ju inte saken bättre. Jag hatar verkligen svensk vinter. Visst, det var väl skönt när det var snö runt jul och så, men det här vädret är ju ingen höjdare. Usch.

Var iallafall ner på stan med Linda när hon skulle klippa sig. Fint blev det, och dagen avslutade vi på Torino med att dela på en Viking special. Nyttigt? Njaa.. ;)
Fick som tur var skjuss hem, så mina fötter slapp frysa sönder. Men jag lovar att det var nära där ett tag. Dom är fortfarande kalla, och jag har varit hemma i si så där en timme nu. Illa är det.

Skolan idag var faktiskt hyfsat lugn, och det gick ganska snabbt ändå. Lite trögt på eftermiddagen bara och jag har verkligen världens huvudvärk! Har inge läxor eller prov nu resten av veckan, så det är himla skönt!
Förvrigt så har jag valt gymnasium nu förresten.  It-media på John Bauer som förstahand, Media på Wenströmska som andra, och tredje blev samhäll här i Enköping, bara för att ha någon ifall att. Känner mig faktiskt nöjd med valen, så nu ska pappret skrivas på och sen är det bara vänta på preliminär intagning. Ni får hålla tummen för mig gott folk, så att jag kommer in på JB eller Wenströmska.

Nu hade jag tänkt att ta en kopp te sen krypa ner i sängen och vänta på att Andra avenyn ska börja. Egentligen har jag lite matte att jobba igen, men äsch, jag får ta det någon annan dag. Puss!
J.

You got my head spinning.


Datum: 2009-01-19 Tid: 21:10:39

En skoldag avklarad, 4 to go.
Just nu är jag himla trött och funderar på om jag kanske ska gå och lägga mig. Mitt rum är nu nystädat och nybäddat, så det lockar väldigt mycket kan jag lova.
Fick förresten klasströjorna idag. Dom var väl snyggare än jag trodde iallafall, fast vet inte riktigt om dom ser så jätte bra ut för det men.. Dom är sköna, så jag får väl nöja mig med det.

Aja. Nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva, så det är väl bättre om jag låter bli. Får se vad morgondagen har att bjuda på, men jag har för mig att jag ska med Linda till frisören. Det väntar att se. På lördag iallafall ska vi fira frida, och fan vilket drag det kommer bli. Jag är riktigt taggad kan jag lova!
Aja, Nu ska jag vara lite social eftersom min syster är hemma.. Godnatt!
J.


Dagens låt 090118


Datum: 2009-01-18 Tid: 22:36:27

(Okej. Jonas, jag får skylla på att jag har
brist på tid och för dålig fantasi för att hitta
 på någon dagens låt, så för din skull...Enjoy)


Lifehouse - You and me

Sweet dreams are made of this.


Datum: 2009-01-18 Tid: 22:04:53

 
(80 days left....... wohoo)

Söndag igen, alltså skola imorgon. Eftersom att jag är hyfsat frisk nu så ska jag dit. Jag lider när jag tänker på hur tidigt jag måste upp imorgon, men å andra sidan får jag ju träffa mina Sköld's så det ska nog gå bra.
Får dock inte träna imorgon, och det känns väl inte sådär jätte kul då jag inte har tränat på en vecka. Jag hoppas att jag kan ta igen det på tisdag istället dårå.

Idag iallafall så har jag mest tagit det lugnt. Jag skulle egentligen åkt till min bror i västerås en snabbis, men när mamma väckte mig imorse var jag näst intill död, så jag skippade det. Bestämde mig för att det var bättre att sova ut istället.
Var ner på Enavallen ett tag runt tre. Vi hade möte med laget om Italien och lite annat. Det tog väl si så där en timme, och efter det har jag pluggat stenhårt på både Religion och Engelska. Får hoppas att det går bra på provet imorgon också.

Nu hade jag tänkt att se på någon film eller något som jag kan somna till. Blir väl förmodligen Aristocats, eftersom att jag (inte helt oväntat) somnade när jag skulle se den igår. Haha.
Mitt rum är fortfarande kaos så jag får sova här inne vid datan inatt. Får se till att städa det imorgon då jag ändå inte ska träna, och eftersom min mor är så snäll och hjälper till ska nog det gå att ordna.
Börjar bli himla trött nu, så det är väl dags att gå och lägga sig. Sleep tight.
J.

If we were old and wise.


Datum: 2009-01-18 Tid: 01:34:23

Häjhäj.
Nu har jag och Niklas precis sett klart på Pippi Långstrump på rymmen och snart väntar Aristocats. En uppesittar kväll med film för våran del alltså.
Filmen på bio var väl dock ingen höjdare. Vi såg den där "Vi hade iallafall tur med vädret" och jag kan ju inte påstå att den var bra. Den sög rent utsagt. Inte okej alls.
Aja, nu ska vi som sagt fortsätta se på barnfilmer. Imorgon ska jag till min bror i västerås en snabbis och sen på något möte med laget om Italien. Måste plugga imorgon också, eftersom jag har prov på måndag. Det känns ganska så kört ärligt talat men.. Wish me luck.
Men.. Godnatt iallafall!
J.

I'm still having a goodtime.


Datum: 2009-01-17 Tid: 18:34:45

Hola. 
Jag kom precis ut ur duschen, och tänka att jag skulle ta och skriva några rader...
Idag har jag i stort sett bara hunnit med att städa, och ändå så är jag inte klar. Det är faktiskt ganska illa om man tänker efter. Men för att se det på den ljusa sidan så vet jag ju att det kommer bli fint när det är klart.
Garderoben är jag iallafall färdig med nu. Jag har rensat bort mer än hälften ungefär, så jag skulle inte bli förvånad om det ekar där inne. Så tomt är det. När pengarna rullar in om si så där en vecka så ska jag ta första buss till västerås och köpa kläder. Jag lovar att det behövs. Löshåret får helt enkelt vänta. Jag har ändå börjat vänja mig vid kort hår nu, så jag står nog ut. Ungefär det här har jag iallafall bestämt mig för att köpa:



Vet inte riktigt om det blir exakt allt, men annars så är det ju alla hjärtans dag snart. Och förhoppningsvis så är mamma söt och hittar någon present till mig från den här listan. Det skulle ju inte sitta fel kan jag lova. Hihi ;)

Nu ska jag iallafall fixa mig lite och ikväll så blir det bio med Niklas. Vi hörs senare.
J.

One day older and one step closer.


Datum: 2009-01-17 Tid: 01:43:32

(Har jag nämnt att jag saknar mitt kex.....?)

Nu sitter jag här i min ensamhet igen. Jonas kom hit tidigare ikväll och fick mig på lite bättre humör. Vi satt mest och snacka, och kollade på roliga klipp och bra låtar. Visste ni förresten att han Lars i idol har gjort massa egna låtar? Fast.. det visste väl säkert dom flesta. Jag antar att jag kanske var lite efter på den punkten. Men iallafall så var dom riktigt sköna, så nu ligger dom inne på min iTunes. Hihi.

Hade tänkt att lägga mig i sängen och se film nu. Fick tips på en bra tidigare ikväll, så det blir förmodligen den. Känner jag mig själv rätt så somnar jag väl antagligen under eller direkt efter, så det blir ett godnatt redan nu. Hörs imorgon.. Puss.
J.

Even the wrong words seem to rhyme.


Datum: 2009-01-16 Tid: 17:35:23

Fortfarande sjuk, och det är riktigt illa. Men bortsett från att jag är helt snurrig i huvudet, febrig, täpp i näsan så jag knappt kan andas, och att jag pratar som en kråka så mår jag bra!

Har spenderat hela dagen hemma i soffan, och hur skönt det än är så måste jag erkänna att jag börjar tröttna nu. Det är så himla långtråkigt att vara hemma ärligt talat. Speciellt när man inte har någon att prata med. Det är inte okej alls helt enkelt.

Förövrigt så får jag se vad kvällen har att bjuda på, men troligtvis så blir jag väl bara kvar här hemma och tycker synd om mig själv. Kanske blir någon film senare och så tror jag faktiskt att mamma har köpt godis åt mig, så jag klarar mig nog ;)
Ska väl försöka få hit någon stackare som får ta risken att bli smittad och samtidigt rädda min kväll, men vi får se hur det blir med det.
Nu ska jag ta och vara lite social med folket här hemma. See yah!
J.

Dagens låt 090115


Datum: 2009-01-15 Tid: 20:44:17

Var ju ett tag sen jag skrev om kungen själv.
Så därför får han äran att med en av sina
skönaste låtar ta plats som dagens låt.
Lyssna på texten förresten, den är skön as hell. Enjoy!


Jason Mraz - Butterfly

You're always in my head, and I want you now.


Datum: 2009-01-15 Tid: 20:36:08

Fortfarande sjuk. Inget nytt på den punkten alltså....
Jag känner mig väl ungefär som på bilden :(

Jag kom hem för inte så länge sen från Västerås. Fick knarka alvedon för att ens orka åka iväg. Usch, jag mår verkligen inte bra alls! Känns faktiskt ganska så kört.
Hur som helst.. Wenströmska verkade iallafall perfekt! Sen om det var så bra är ju en annan sak.. Jag menar, nu vet jag inte om jag ska välja Wenströmska eller John Bauer som förstaval. Åhå. Förstår ni vilka problem jag har gott folk? Det är illa...

Har börjat lyssna en del på Miss Li förresten. Hennes låtar är riktigt sköna faktiskt. Nu skulle väl min bror bli glad iallafall, han har försökt övertala mig ganska länge att det är bra musik, men inte förrän nu har jag hållt med.

Aja. Jag kanske borde gå och lägga mig. Det blir väl en kopp te innan, och så ska jag väl vara lite social med familjen. Mindre än en vecka kvar tills Elin kommer hem, och det ser jag fram emot kan jag lova! Tills dess är det faktiskt bara helt okej dagar. Speciellt Lördag.. Men mer om det någon annan dag. Nu ska jag kila. Godnatt!

J.

Dagens låt 090114


Datum: 2009-01-14 Tid: 21:21:24


Miss Li - All I need is you.

*


Datum: 2009-01-14 Tid: 20:50:19

Det finns en sång som säger allt,
som värmer när det blåser kallt.
En som lockar dig att gråta eller jubla.
Den har nånting som griper tag,
och leder dig från natt till dag.

Allting som ni gör nu är skrattirriterande.


Datum: 2009-01-14 Tid: 20:19:04



Hej. Sitter och pratar med Johanna i telefon just nu. Stackarn har ju fått klara sig utan mig hela dagen. Jag lideeer med henne. Henne och Julia. Synd om dom alltså.
Fast, det är iofs mer synd om mig. Jag har varit sjuk hela dagen, och jag mår bara sämre och sämre. Jag har as ont i halsen, och så kan jag inte sluta hosta. Det är illa.

Aja. 1 Februari börjar närma sig, och då ska vi vara klara med våra gymnasieval. Det känns väl inte sådär jätteokej att jag knappt har någon aning om vad jag ska söka som andra och tredje val. Förstaval blir iallafall John Bauer's It-Media program, som jag säkert har sagt förut.
Imorgon ska jag iallafall på öppet hus på Wenströmska i västerås, så håll tummarna på att det är något för mig. Annars återstår bara Cybergymnasiet i Stockholm, och dit ska jag på öppet hus den 24e Januari. Så efter det får jag bestämma mig snabbt. Herregud vad skönt att bli klar med ansökningarna. Då kan man väl äntligen slappna av lite.

Nu iallafall hade jag tänkt att gå och lägga mig faktiskt. Ska bara se till att fixa en dagens låt först. Imorgon är jag förhoppningsvis frisk, och då väntar först skola och sen öppet hus som sagt. Men godnatt iallafall! :*
J.

The world will never ever be the same.


Datum: 2009-01-14 Tid: 12:52:25

Jag är fortfarande sjuk, och kan inte sluta hosta.
Nu ska jag laga mat, och sen sova.
Hörs senare om jag mår bättre. Puss!

J.

Dagens låt 090113


Datum: 2009-01-13 Tid: 20:58:07


Britney Spears - If you seek amy.

I'll always remember those late afternoons.


Datum: 2009-01-13 Tid: 20:43:14



Hej. Jag var sjuk igår, det är min ursäkt för den här gången...
Så, nu är det ur vägen. Hur mår ni?

Jag är iallafall jätte förkyld och hostar som en galning. Allt tack vare Julia Sköld som så snällt har smittat mig förra veckan. Igår hade jag bara lite ont i halsen och smart som jag är så tänkte jag att jag skulle träna ändå. Det slutade väl inte sådär jätte bra, då jag kom hem helt förstörd med feber osv. Aja, jag får väl skylla mig själv lite då..

Idag har jag varit kriminalteknare (tror jag det hette?) tillsammans med min kära klass. Det var någon gubbe som hette Sven som jobbade på något som hette TekNO som var där och ledde en utredning hela dagen. Hur som helst så skulle man vara i grupper och reda ut ett mord, genom att forska på mordplatsen, och kolla bevis osvosv. Min grupp var ju självklart den bästa, eller.. Vi var ju inte dåliga iallafall.
Dagen var väl inte sådär jätte rolig kan jag lova och den har gått ovanligt segt också. Men jag lever, så jag klagar inte.

Nog om det.. Jag saknar Elin. Som fan!
Jag vet inte hur många gånger jag har kommit på mig själv när jag tagit upp telefonen och börjat slå in hennes nummer. Kvinnan har bara varit borta en vecka men det känns som år och dar. Den dagen hon kommer hem så kan jag lova att jag kommer prata i timmar om allt som har hänt och ha något slags förhör om hennes veckor i Thailand. Det ser jag verkligen fram emot gott folk. That's for sure!

Nu hade jag faktiskt tänkt att hitta någon dagens låt, lägga in lite bilder på bilddagboken och sen om en halvtimme så är det säsongsstart för Andra Avenyn. Ni kan ju räkna med att jag kommer sitta klistrad framför tvn då.
Går väl och lägger mig efter det, och så måste jag nog ta och plugga lite.  Men... Dröm sött!
J.

Dagens låt 090111


Datum: 2009-01-11 Tid: 18:33:29

Det var ju ett tag sen så... Enjoy!


Plain White T's - Hey there delilah.

Don't you worry about the distance.


Datum: 2009-01-11 Tid: 18:22:56


(tagen innan jag klippte mig)

Söndag igen = Skola imorgon. Det är ju inte precis något jag ser fram emot men..

Sitter här och häckar nu, ska väl snart gå och lägga mig ett tag innan "I survived a japanese gameshow" börjar klockan åtta. Jag är äckligt trött efter matchen och så har jag ont i handen också. Inte okej alltså. Matchen iallafall gick väl sisådär, vi hade faktiskt riktigt bra spel största delen av matchen, och fjärdhundras sista mål var väl mest tur. Förlust med 2-1 blev det iallafall. Men ärligt talat så spelar det faktiskt inte så stor roll. Alliansen kör vi ju ändå mest på kul.

Nu är det bestämt att jag och Josefin drar till Stockholm helgen efter den 26e och fixar löshår åt mig. Får se om vi får med oss lite mer folk, men det visar sig. Det ser jag fram emot, för jag vill inte springa runt och se ut som om jag lever två årtionden för sent.

Jag får se vad veckan har att bjuda på. Just nu så har jag inget mer planerat än vanligt, förutom att jag ska på Wenströmska's öppna hus på torsdag. Det blir alltså skola, träningar, och träffa folket. En helt vanlig vecka med andra ord.

Nu känner jag att jag är lite för trött för att sitta här och häcka, så ska lägga mig i sängen istället. Puss!
J.

Jag har trampat upp stigar där gränserna går.


Datum: 2009-01-10 Tid: 15:53:08

Häjhäj.
Jag vet att jag varit lite dålig på att blogga senaste tiden, men å andra sidan så blir ni väl inte så förvånade. Jag vet att mitt nyårslöfte var att bli bättre med bloggen, men jag hade anledningar (som jag inte vill prata om) den här gången, så det är inte kört än ska ni veta.

Just nu har jag precis ätit frukost. Och ja, jag vet att klockan är halv 4.. Men jag hadeglömt bort frukosten, så nu antar jag att man kan kalla det lunch. Eller helt enkelt brunch.
Oj då. Det börjar redan bli mörkt ute. Och jag har inte ens klätt på mig än. Känns lite fail om jag ska vara ärlig. Men återigen så blir väl ingen speciellt förvånad..
Ikväll vet jag inte vad som händer. Hade en del planer tidigare, men får se hur det blir med dom. Därför skriver jag inget här förrän jag är säker. I värsta fall så blir det nog bara en hemma kväll. Men eftersom att jag är Enköpings kanske lataste och tröttaste person så klagar jag ju inte på det. Det är bara skönt. Haha.

Funderar på om jag kanske borde gå och duscha.. Det har jag gjort i si så där två-tre timmar nu, så det är väl dags snart tycker jag. Måste försöka fixa mitt hår sen också så att jag ser ut som folk. Som det är nu så sår det ut som en 80-talsfrisyr och så är det himla kort efter att jag var hos frisören igår. Det är faktiskt inte ett dugg okej, men det var slitet så jag hade inte något annat val än att klippa bort ungefär en decimeter. Jag färgade ju också, och det blev jag faktiskt nöjd med. Det ser lite gulaktikt ut just nu, men det tar silverschampot hand om när jag tar mig ork till att gå och duscha. Det blir nog bra det. Får ta och vänja mig vid mitt korta hår nu som förövrigt ser ut ungefär som på den här bilden jag hittade på google nyss (då jag sökte på 80tals frisyr) , fast med snelugg då. Snyggt? Svar:Nej......

Aja. Nu börjar det bli lite för mycket onödigt i det här inlägget, så jag ska sluta innan jag går för långt. Vi hörs senare.
J.

Utan korridorer skulle jag bli lycklig.


Datum: 2009-01-08 Tid: 20:46:49

En dag avklarad och jag är död. Sov 3 timmar inatt, så nu väntar sängen. Godnatt!
J.

Everybody has been there.


Datum: 2009-01-07 Tid: 22:12:41

Några timmar kvar nu bara och sen är det dags igen. Jag är glad att det bara är två dagar innan helg iallafall. Då slipper jag plågas alltför länge..

Jag vaknade halv 7 imorse, så kroppen kanske redan har börjat ställa in sig på det trots allt. Dock tror jag inte det. Jag drömde marddröm, så det var nog därför. Eftersom att jag är kanske världens bästa person på att skrämma upp mig själv så var det omöjligt att somna om, så jag la mig på soffan och somnade inte igen förrän det blev ljust ute. Tills dess låg jag och lyssnade efter ljud och ringde mamma på jobbet varannan minut. Haha. Ibland tycker till och med jag att jag är för mycket. Men aja.

Dagen har spenderats med älskling och sen var det dags för träning för nån timme sen. Det gick hyfsat bra faktiskt, och skönt att komma igång igen efter jul och nyår. Det känns som att det behövs...

Nu ska jag iallafall fixa lite grejer innan jag går och lägger mig. Jag har haft ett bra lov, och imorgon väntar som sagt skola. Jag tror inte jag kan förklara hur glad jag är att mina Skölds är där och räddar min dag. Men sov gott iallafall!




J.

Another colour turns to grey.


Datum: 2009-01-06 Tid: 22:37:20



Okej. Nu är det näst sista kvällen av ledighet då.. och jag börjar få skolångest nu. Det här med gymnasieval har som klistrat sig fast på min hjärna. Det är mindre än en månad kvar innan det ska vara klart, och jag har ingen aning om vad jag ska välja. Eller okej.. Det har jag ju. It-media på John Bauer känns ganska så givet som förstaval. Men då återstår fortfarande andra och tredjeval. Det här skrämmer mig. För ett halvår sen var jag säker på vad jag skulle välja. Jag hade allt planerat. Men nu har jag ändrat mig totalt, och de där jag ville förut är något jag inte ens skulle drömma om nu. Så det skippar jag.
Innerst inne så vill jag, som dom flesta andra, egentligen gå hantverksprogrammet inriktning frisör eller stylist. Men med poängen som krävs för det så kan jag lika gärna glömma det.
Hur som helst så var det inte det här jag hade planerat att skriva om nu, det bara blev så.

Jag var hos Elin för ett tag sen. Några timmar sen var det. Hon åker till Thailand nån gång inatt, så jag var tvungen att säga hej då. För er som undrar så är jag inte ett dugg avundsjuk......
Okej. Jo det är jag. Inte lite heller. Jag vill också ligga på stranden och bli brun istället för att sitta i ett grått och trist sverige och plågas med skolböcker dag ut och dag in. Jag får väl trösta mig med att det inte är så långt kvar till Italien antar jag. Om det nu hjälper.
Hur som helst.. När jag öppnade dörren för att börja vandra hemåt såg jag självaste Bambi skutta runt på vägen utanför Elins hus. Det var nog första gången jag sett ett rådjur i stan kan jag lova, och jag skojar inte när jag säger att jag flög upp två dm ovanför marken då jag såg det. Så rädd blev jag. Haha.

Har inte gjort så mycket mer under dagen. Jag har haft en till "tycka-synd-om-mig-själv-dag". Legat i soffan och halvsovit har jag gjort, och Johanna kom hit ett tag. Mitt hjärna är helt fast på en sak som hände igår. Jag kan inte få ut det ur mitt huvud. Det går inte. Fan...
Jag förstår inte hur jag alltid lyckas dra mig till samma sorts personer gång på gång. Hur olika jag än tror att dom är så visar det sig att dom i slutändan är näst intill identiska. Det slutar faktiskt aldrig förvåna mig, även fast jag inte borde bli det längre. Jag vet ju att det kommer bli så här till slut. Så fan.. Varför försöker jag ens? Varför släpper jag in folk i mitt liv? Jag vet ju att jag inte borde... Fan också.
Aja ny tanke...

Jag vill tro dig. Jag hoppas att jag har fel.

Det här inlägget blev ganska djupt och tråkigt. Men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag se om någon kan få mig på bättre humör och sen krypa ner i sängen till någon film. Hoppas ni har en bättre och gladare kväll än mig. Godnatt!
J.

Robert Hoffman.


Datum: 2009-01-06 Tid: 16:13:13


ÖGONORGASM RIGHT? ;)

02.21


Datum: 2009-01-06 Tid: 02:21:44

Precis sett på "Music&Lyrics" med Niklas.
Elin's tjat om den filmen fick mig att ladda hem den.
Men aja. Jag är halvdöd nu, så orkar inte skriva.
Sängen väntar. Godnatt.
J.

Trapped in the past, I just can't seem to move on.


Datum: 2009-01-05 Tid: 20:43:53

Jag bjuder på bilden för den här gången... ;)

Tiden går visst snabbt när man har tråkigt också. Idag har den det iallafall. Det känns som om jag precis vaknade och det är redan mörkt ute... Illa.

2 dagar kvar nu då. Ungefär. Jag kan ju inte påstå att jag är speciellt taggad, men det ska nog ändå vara ganska skönt att komma tillbaka till vardagen. Hör och häpna. Jag brukar väl inte vara den första man väntar ska säga så om skolan, men så är det iallafall. Känner faktiskt att jag behöver komma ner på jorden ett tag nu, och få lite mer kontroll på mitt liv. Med vardagar så får man det tror jag. Dessutom så har jag ju mina Skölds att spendera skoldagarna med så det blir nog bra ska ni se.

Nu iallafall så är jag trött och kanske inte på världens bästa humör precis. Jag är typ mör på allt, och vill bara lägga mig och sova. Men Niklas kommer hit och räddar min kväll senare, så det är ju bra. Kanske borde sätta igång och fixa lite. Mitt rum ser för tillfället ut som ett bombnedslag, vilket kanske inte förvånar speciellt många, men. Fortsätter iallafall med att lyssna på seconhand serenade och tycker synd om mig själv.
J.

I feel like I'm falling, but it's no suprise.


Datum: 2009-01-05 Tid: 15:56:31

Hellu.
Hela gårdagen spenderades i sängen halvdöd, därav inga inlägg. Jag var helt galet förkyld igår, och hostade eller nös varannan minut. Eller.. det kändes som det iallafall.  Ingen match igår för min del alltså, men det var nog bäst så också. Nu mår jag iallafall mycket bättre, och tur är väl det.

Har spenderat största delen av dagen i sängen eller soffan idag också. Det finns verkligen inte ork till nåt annat. Jag är halvdöd fortfarande, även fast jag inte är sådär jätteförkyld längre. Det blir väl en film eller nåt ikväll bara. Kanske går ut på en promenad senare, om någon lyckas få liv i mig. Det visar sig.
Hörs senare.
J.

It's a masterful melody.


Datum: 2009-01-03 Tid: 19:27:56

Jag har precis legat i badet i nån timme. Hur skönt som helst var det. Nu måste jag städa upp lite på rummet och sen kommer älskling och gör mig sällskap. Får se vad kvällen bjuder på.. Jag är hur trött som helst, så det skulle inte förvåna mig om jag somnar as tidigt. Förhoppningsvis är jag frisk imorgon, och då väntar två matcher på dagen. Först med mitt lag, och sen med damlaget matchen precis efter. Ni får alltså hålla tummarna för mig imorn, runt 16-18 ungefär, om jag förstått tiden rätt.
Nej, nu har jag väl inte så mycket mer att skriva. Och för att låta er slippa långa meningslösa inlägg så hörs vi sen.
J.

I call the shots.


Datum: 2009-01-03 Tid: 11:26:29

(Gårdagens höjdpunkt)

Godmorgon!
Nu har jag nästan precis vaknat. Elin däremot sover fortfarande för fullt, men å andra sidan så somnade hon mycket senare än mig igår. Jag däckade på sängen bakom datan vid 12 redan. Jag var så himla trött asså.
Men nu är jag pigg igen, och ska snart väcka Elin så fort filmen blir klar. Det blir Bridget Jones Dagbok nu, eftersom vi såg tvåan igår. Ärligt talat, faaaan vad sexig Hugh Grant är asså! Både jag och kexet satt och dreglade över honom igår. EHE.

Gjorde ett försök att väcka Elin tidigare. När jag precis vaknat. Kanske var sisådär en halvtimme sen. Det gick väl inte sådär jätte bra när jag sprang in och la mig på henne och sjöng "jag säger godmorgon till dig" och "är du vaken lars" osv. Fick mest sura miner tillbaka. Otacksamt tycker jag.. (A)

Aja, nu ska jag ta och fixa ordning för film.
J.

Så här ser min kväll ut:


Datum: 2009-01-02 Tid: 19:08:44



Trying hard to capture the moment.


Datum: 2009-01-02 Tid: 13:00:23


(Fan vad jag saknar dig och din syster asså. Galet mycket hurredu.)

Godmorgon!
Jag vaknade för inte så länge sen. Och jag är galet förkyld. Kan knappt andas, och så är jag så hes så det låter som om det har fastnat en kråka i halsen på mig. Inte ett dugg okej faktiskt.
Jag antar att det alltså bara blir vila för min del idag. Ska nog klä på mig och åka iväg för att inhandla lite godis senare hade jag tänkt.

Nu iallafall så ska jag gå och lägga mig i sängen igen. Kanske blir någon film eller så. Hörs senare.
J.

03.29


Datum: 2009-01-02 Tid: 03:28:59

Jag går och lägger mig nu. Något sent kanske.
Men aja. Jag får sova ut imorgon eller ja.. idag alltså.
Godnatt! :*

J.

2008 Del 2.


Datum: 2009-01-02 Tid: 01:39:36

ÅRET
Hur har året nollåtta varit för dig? Bättre än förra iallafall.
Bättre än förra året? Som sagt.
Har du träffat några nya vänner? Men visst har jag det.
Isåfall vilka? Dom vet vilka dom är och det får räcka så.
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? Ojdå. Jag kan nog skriva en bok om det. Men framförallt förra nyår, powermeet, midsommar, fotbollsläger och cuper, lite fester, hamnfestivalen, Norrland, Sommarkrysset osv. Nicemode var det.
Har du flyttat under år nollåtta? Nesch.
Har du hittat en nylåt som du älskar? Behöver jag ens nämna Jason Mraz?
Isåfall vilken? Alla den mannens låter är en klass för sig kan jag lova.

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollåtta? Jag har ju Niklas nu, så det kunde inte varit bättre.
Har du varit kär? Men visst har jag det.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Yes sir.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jodu.
Har du haft ett hemligt förhållande? Något sånt har det inte blivit nej.

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? Inte i min närhet tack och lov.
Har någon i din släkt avlidit? Nej och det är jag glad för.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Det tror jag inte.
Har du varit i slagsmål? Isåfall hade nog den förra varit given. Men det har jag inte.

PERSONLIGT
Har du gjort något du ångrat? Det har hänt. Men ärligt talat, jag kunde nog inte bry mig mindre nu.
Isåfall vad? Jadu, vad det var är ju en annan sak.
Har du skämt ut dig? Förmodligen. Jag brukar ju lyckas med det, men det bjuder jag på.
Har du ljugit för en vän? Inte vad jag vet. Det har säkert hänt, men inga större grejer iallafall.
Har du gjort något dumt mot en vän? Samma sak här. Ingenting större.
Har en vän gjort något dumt mot dig? Isåfall så äre förträngt nu.

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? Västerleden.
Har någon varit elak mot dig på skolan? Elak och elak.. Beror väl på hur man ser på det.
Hatar du någon på din skola? Jag vet inte. Det är inte värt att lägga ner tid på iallafall.
Har du gjort något framsteg? Om jag har. Som person iallafall så har jag blivit mycket starkare och modigare.
Har du haft alla rätt på ett prov? Det har jag.

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? Har ju redan svarat på den här frågan. Men det har jag som sagt gjort.
Har du förlorat en vän? Förlorat och förlorat. Jag fick se en annan sida av personen och efter det har vi inte någon bra kontakt längre.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Nja. Jodå, det börjar ta sig.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej.
Har du haft en relation med en vän? Antingen är det jag som är dum. Eller så är den här frågan ganska så jätte svår att förstå sig på.
Har du många killkompisar? Jag har så jag klarar mig

Nytt år, nya möjligheter.


Datum: 2009-01-02 Tid: 00:20:07

2009. Det här kommer bli mitt år. Det känner jag på mig.
Årets första inlägg nu då, och med en grym start igår så är jag så taggad som man kan bli inför det här året.
Planerna inför i år ser ljusa ut. Det blir hårt nu sista terminen i skolan dock, men annars så hoppas jag på ett perfekt år. Känner att det är dags för det nu. Året har som sagt börjat bra, och om bara några månader byter jag ut gråa och trista Sverige mot en fotbollscup i Italien med laget under en vecka. Efter det så rullar allt bara på och efter 9an hoppas jag på att plugga it-media på John Bauer gymnasiet i Västerås. Förhoppningsvis så har jag också flyttat dit nån gång under våren eller sommaren. Det får ni hålla tummarna på för min skull tycker jag. Skulle bli himla skönt att komma bort ifrån lilla enköping för jag menar, det är ju trots allt bara en kvart med tåg, så jag försvinner inte helt kan jag lova.
Det är väl ungefär vad som är planerat nu. Det stora iallafall. Lite småsaker är såklart planerat, och vardagliga saker hänger ju på det jag nyss berättade om. Men som sagt. Det här kommer bli mitt år.

Just nu är jag ganska så sliten. Sitter här med en choklad, som jag förövrigt får äta nu, och funderar på om jag kanske ska ta och lägga mig och kolla film eller nåt. Har väl inte mått sådär jätte bra idag, men att jag har spenderat hela dagen med Niklas har ju gjort den betydligt bättre. Var ju något skönt att vakna upp bredvid honom imorse kan jag lova. Perfekt start på mitt 09.
Men men, nu ska jag ta mig ett glas vatten och sen får jag se vart ödet för mig. Godnatt iallafall! :*


Med brist på saker att göra så utsattes babys rygg för min konstnärliga talang.. ;)
J.