20.56


Datum: 2008-09-30 Tid: 20:56:19

If you were falling, then I would catch you.
You need a light, I'd find a match.
Cuz I love the way you say good morning.
And you take me the way I am.
If you are chilly, here take my sweater.
Your head is aching, I'll make it better.
Cuz I love the way you call me baby.
And you take me the way I am.



Ingrid Michaelsson - The way I am

If you are chilly, here take my sweather.


Datum: 2008-09-30 Tid: 20:45:00

Hej. Det har inte blivit så mycket inlägg senaste dagarna, eller ja, igår med andra ord. Jag har haft massa plugg, så jag har varken orkat eller haft tid.

Inte för att skryta eller något, men jag kan bara inte hålla det inne längre.... Jag fick MVG på mitt Matteprov som jag gjorde för någon vecka sen. MVG! JAG! I MATTE!!!! Alla rätt också för den delen! Jag hoppas att ni förstår hur stort det här är. Jag kunde inte fatta det först, fick läsa om det ett flertal gånger innan jag förstod att det var sant. Matte har verkligen alltid varit min svaga sida. Det och NO. Förra terminen var det ren tur att jag lyckades få VG som slutbetyg i 8an. Och nu har jag fått MVG på ett prov? Ah tjena, jag är ju inte lite nöjd nu! HAHA! :D

Nu ska jag dricka te och sen väntar sängen, jag är så sjukt trött. Jag ska försöka skriva så mycket jag kan här, men med brist på tid, och alldeles för mycket plugg så lovar jag inget.
Godnatt!

J.

E.M.D i Västerås.


Datum: 2008-09-28 Tid: 20:07:21

Här är några av de bästa bilderna från idag:


Mattias och Danny.


Erik.


Danny.


Erik.


Danny.


Danny och Erik.


Danny och Erik.

j
Danny.


Erik, Mattias och Danny.


Erik.


Mattias och Danny.


Mattias.

3 koppar kaffe + 1 jublande publik.


Datum: 2008-09-28 Tid: 19:37:49

Jag har bara sovit 3 timmar inatt, och nu har jag varit vaken sen 7 imorse. Gissa om jag är trött? 

Idag släpade Elin med mig till Västerås för att se på E.M.D. Jag kan ju inte precis påstå att jag var speciellt intresserad av att se dom så jag fick bli hennes fotograf istället. 169 bilder blev det, och jag skojar inte när jag säger att mer än hälften av dom är på bara Danny. Haha, men allt för Elin. Det blev trots allt en riktigt mysig dag, då Thriffa gjorde oss sällskap.  
Snyggast idag var nog ändå en av scenarbeterna. As het. Haha! :)

Ikväll hade jag tänkt att hinna med lite plugg. Jag har NO-prov på tisdag, så jag har en del att lära mig. Usch. Lid med mej, tack!

Nu ska jag lyssna på Ingrid Michaelson som var förband igår. Hon är verkligen grymt bra. Speciellt låten "The way I am". Blir nog en del Jason Mraz låtar också, och en kopp te tror jag, i min nya Jason Mraz mugg. Haha! :)

J.

Fryshuset 27/9


Datum: 2008-09-28 Tid: 17:54:43

Jag lovade ju att lägga ut film från igår så fort jag hittade, så varsågod.
Tro mig, det var klockrent! :D
(INTE MINA FILMER, SÅ DET ÄR INTE JAG SOM SJUNGER!)





U - N - D - E - R - B - A - R - T!

J.

Lovely.


Datum: 2008-09-28 Tid: 01:08:15

Jason Mraz - Life is wonderful

Jason Mraz i fryshuset var underbart. Åh, det här kommer jag leva länge på. Den mannen är så sjukt jävla klockren helt enkelt! Jag lovar er.. nu är jag verkligen lycklig! Det går inte ens att förklara, för ni kommer ändå inte kunna uppfatta hur bra det var. Det krävs att man har varit där för att förstå det. Tro mig.

Den enda nackdelen var dock att man inte fick ha systemkamera med sig in. Mobil och kompakt digitalkamera fick man ha, men inte systemkamera. Och vad tror ni jag hade? Jo systemkamera. Det blev alltså inga bilder, inga bilder alls. :(
Men ska kika lite om det kommer upp någon video på YouTube från konserten närmsta tiden. Om jag hittar någon lovar jag att slänga upp den här på bloggen. Så får ni iallafall en liten aning om hur bra det va! :'D

Nu är jag dock 300 kr fattigare, och räknar man med priset på biljetten så är jag 600 kr fattigare. Det är illa, men värt det. Jag köpte en t-shirt och en mugg där. Och utanför så fick jag tag på en gratis affisch som ska upp på väggen så fort jag hinner. Hihi :)

Nu ska jag planera morgondagen lite och dricka en kopp te (förvånad?), sen så kallar sängen. Jag är hur trött som helst, och mina ben är rent utsagt döda just nu. Godnatt!

J.

HEY HO LET'S GO!


Datum: 2008-09-27 Tid: 12:18:00

"Wake up everyone!
How can you sleep at a time like this,
unless the dreamer is the real you?
Listen to your voice, the one that tells
you to taste past the tip of your tongue."


Jason Mraz - Make it mine

Jag är så het, så het, kan ingen svalka mig?


Datum: 2008-09-27 Tid: 00:30:57



GODNATT GOTT FOLK! GRRRRRRRRRRRR! ;)

23.20


Datum: 2008-09-26 Tid: 23:20:56



Gammal Markoolio musik & en kopp te gör min kväll för tillfället.
Bara några timmar kvar, sen är det Jason Mraz som gäller! :D

We leave tonight, or live and die this way.


Datum: 2008-09-26 Tid: 20:27:53


Mutya Buena - Fast car (Tracy Chapman cover).

Tack Sanna för tipset. Du hade rätt. Typisk "jag" musik!
Texten är underbar!

I've got my sight set on you.


Datum: 2008-09-26 Tid: 17:56:40

Nu sitter jag här med min tredje kopp te för idag, tror jag har börjat bilda något slags beroende om jag ska vara ärlig. Det har blivit flera koppar te per dag senaste veckan. Om jag känner mig själv rätt så kan jag nog lova att det blir minst 1 eller 2 koppar till under kvällen.

Har inte gjort så mycket idag, mest tagit det lugnt (igen) faktiskt. Var ner på stan med Elin några timmar när hon skulle klippa sig. Vi gick runt och letade näst intill förgäves efter någonting att ha på sig imorgon i de få butiker vi har här i Enköping. Till slut tappade jag helt enkelt orken, så det fick bli en svart basic tröja från JC. Tror jag tar den, mina mörkblå Wrangler jeans, någon sjal och skinnjackan imorgon. Vilka skor jag ska ha har jag inte bestämt än, men det lutar mot att jag tar uggsen, eftersom vi ska stå och gå mycket känns det smartast med ett par bekväma skor. Och vilka skor är bekväma om inte ett par uggs lixom?

Får se vad som händer ikväll. Planerna med FJMN blev inte av, och ska jag vara ärlig så blir jag inte det minsta förvånad. Så här blir det i stort sett alltid när vi ska ses. Menmen, det är bara att ta det någon annan dag istället! :)
Jag har egentligen match om någon timme, men jag tror att jag börjar bli förkyld. Jag har verkligen jätte ont i halsen!
Får se om jag orkar göra någonting alls ikväll, eller om det bara blir en hemma kväll till. Jag somnade 4 imorse och vaknade 5 timmar senare, så jag är ju inte sådär jätte pigg om jag får säga det själv. Det är verkligen underbart väder ute, så jag funderar faktiskt på att ta en promenad senare. Då får jag ju samtidigt en chans att rensa tankarna lite. Men hur det blir med det återstår att se.

Ca 12.30 imorgon bär det av mot stockholm, fryshuset och självaste Jason Mraz. Jag längtar så mycket att det pirrar i magen, jag kan knappt sitta still. Det känns som om det var igår när jag skrev ett inlägg med rubriken "41 dagar kvar", men det har redan gått 40 dagar, och nu är det bara några timmar kvar! Åh..... JAG VILL ÅKA NU! NU! NU! NU!!!!!!! (A)

Aja. Middags-dags nu. Det blir hemgjord kycklingsallad. Mums.

J.

Meet me in my bedroom.


Datum: 2008-09-26 Tid: 02:01:19

Nu blev det ändringar. Jag har knappt hunnit med att se att klockan redan är 2. Har däremot hunnit laddat hem 2 filmer till (Satc-themovie & Step Up 2), så nu vet jag inte vilken av dom jag ska se. Det lutar mot Sex and the city faktiskt, känner för en sån film just nu. Det här blir sista inlägget för dagen, men det blev en hel del idag faktiskt. Godnatt igen.

J.

Nobody really cares.


Datum: 2008-09-26 Tid: 01:41:27




Äntligen är filmen klar! Det gick snabbare än jag trodde, och nu ska jag ladda upp med mer te och lägga mig i sängen och se film innan jag somnar. Mysigt värre. Sen var det ju dock det där med sällskapet, men det får jag helt enkelt klara mig utan. Jag tror nog att jag ska kunna stå ut, eller vad tror ni? Det kanske är lite tveksamt ändå? ;)
Aja sov gott nattugglor.

J.

Jag har fastnat för dig.


Datum: 2008-09-26 Tid: 00:56:51

Gick inte och la mig tidigare ändå, som jag hade tänkt.
Nu är klockan redan 1 och jag är inte det minsta trött. Eller okej, lite trött är jag nog eftersom jag hjäspar i stort sett hela tiden, men jag är inte precis "sovtrött". Jag sitter och lyssnar på gamla Westlife låtar och sjunger med för fulla muggar. Nostalgi min vän. Dock är det enda jag saknar nu trevligt sällskap.




Nu ska jag nog ta och koka mig lite te faktiskt, och sen fortsätta lyssna på Westlife. Egentligen hade jag tänkt att se Fjorton Suger ikväll, men eftersom det är 30% kvar på nerladdningen får vi se om jag orkar hålla mig vaken.

J.

Stand still, look pretty.


Datum: 2008-09-25 Tid: 22:12:31



Dagen har vart bra, men fyfan vilket avslut. Jag vill bara sova och vakna till en bättre dag, med bättre slut. Så bara att hålla tummarna. Ska ut och springa imorgonbitti, sen ska jag med Elin till frisören vid 11. På kvällen blir det nog att umgås med Frida, Josefin, Madde och Linette. Mysigt&Efterlängtat.

J.

**inspiration.


Datum: 2008-09-25 Tid: 20:02:56

Första dagen nu på mina nya ana planer. Gått hyfsat bra, men jag vet att jag kan bättre, så imorgon är det nya tag.
Jag vill verkligen göra det här. Jag känner att jag behöver det. Var länge sen min vilja för någonting var så här starkt, och nu ska jag se till att verkligen få som jag vill.


The Wreckers - Stand still, Look pretty.

Idag var jag på A3 med Josefin. Skönt att träna, och har planerat att gå dit igen nästa tisdag senast, och fortsätta träna 2ggr i veckan utöver fotbollen. Det behövs.
Funderar på om jag orkar gå ut senare och träffa lite folk eller om jag helt enkelt blir hemma en kväll till. Det lutar mot alternativ 2 om jag ska vara ärlig.

Nu blir det Idol-tittande med Mamma.

J.

Less is more.


Datum: 2008-09-25 Tid: 12:07:51

Nu har jag bestämt mig.
Det här är någonting jag verkligen måste göra.
Och jag vet att jag är stark nog att klara det.


Lisa Loeb - She's falling apart.

J.

I'm lost in my reflection.


Datum: 2008-09-24 Tid: 23:40:05

Nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen med en kopp vaniljte och titta lite på Svensson Svensson. Har inte sett det på flera år, och jag minns hur jag älskade det programmet när jag var liten. Somnar väl säkert i hyfsad tid ikväll, känner mig allt annat än pigg just nu. Helgen är i stort sett helt planerad, och den kommer nog bli klockren om det går efter planerna. Det väntar att se.


Delta Goodrem - Woman
Riktigt fin låt som jag tänkte att jag kunde ta och bjuda på. Lyssna&Njut!

J.

Jag kunde inte bry mig mindre.


Datum: 2008-09-24 Tid: 21:46:52

Yo.
Kom hem från träningen för inte så länge sen, har hunnit med att titta på Idol med Mamma också. Är inte Nils för skön? Herregud vad jag skrattade. Haha!

Träningen gick väl lite si så där, men sånt är livet. Vi hade enskilda samtal med våran utvecklingsansvarige Ramstedt, och det var riktigt skönt att verkligen berätta allt jag känner med fotbollen just nu. Det behövdes verkligen.

Har vart hyfsat skön dag idag. Matte första timmen var väl det enda jobbiga, men 55 minuter gick hyfsat fort ändå. Tycker lite synd om Johanna stackarn som fick skolk hela lektionen för 1 minuts sen ankomst. Våra lärare är ju som dom är..
Fick inte så mycket gjort på musiken innan lunch, sjöng några sånger, men med läraren vi har nu så lär vi oss absolut ingenting på musik-lektionerna, och jag håller med julia - det känns faktiskt rätt så ovärt.
Cyklade iväg till idrottshuset & wgy nästan direkt efter lunchen med Steph, Sara och Niclas. Träffade lite mer folk där, och till slut kom tvillingarna. Gick faktiskt riktigt snabbt att intervjua dom vi skulle, resten av tiden på i-huset spenderade vi genom att gå och ta gratis-saker från i stort sett alla bord. Så nu är jag 4 pennor, 1 kapsylöppnare, 1 nyckelkedja,1 block och 1 lypsyl rikare, och det är ju inte helt fel. Höhö.

Pappa har fixat lite med gymgrejs åt mig, så imorgon drar jag och Josefin ner till A3 och gymmar nån gång på förmiddagen. Men ska iofs sova ett tag först, kanske inte halva dagen som jag hade önskat, men till 11 iaf. :)
Får se vad morgondagen bjuder på förövrigt, blir nog mest bara chill faktiskt, njuta av ledigheten.

J.

Onsdag.


Datum: 2008-09-24 Tid: 16:17:44

Skolfotot har kommit och jag blev inte ett dugg förvånad över hur det såg ut. Ska nog inte gå in på detalj, men jag kan ju knappast påstå att jag är nöjd med det. Men det är väl som vanligt då.

J.

Tuesday's great.


Datum: 2008-09-23 Tid: 22:37:22

Äntligen har jag fått ny bloggdesign, det var verkligen efterlängtat eftersom jag (klantig som jag är) råkade klicka fel så den förra försvann. Jag är riktigt nöjd med den jag har nu, och det har jag Sanna att tacka för. :)

Nu är det bara en halv skoldag kvar till helg, eller om man räknar med tiden vi ska spendera på idrottshuset och westerlundska imorn så är det en dag. Aja hur som helst, vad jag vill komma fram till är att jag är ledig från imorgon kväll till söndag. Skönt som fan ska det bli. Det säger väl sig självt att jag kommer sova halva torsdagen, så ni som vill nå mig då får hålla ut tills jag vaknar. Höhö. ;)

Nu till elevens val som jag berättade lite snabbt om igår. Det var nog det värsta jag varit med om på länge. Som steffie förklarade: "Ni vet såna här filmer, där det är folk på ett AA-möte, som pratar om sina problem, och sen i slutet står och stampar och skriker att dom är starka. Så var det ungefär idag, fast värre." Haha åh, hennes humor och fantasi, så sjukt klockren. Och rätt har hon faktiskt. Det var ungefär det vi gjorde, och jag har ärligt talat inte skrattat så mycket på riktigt länge. Jag vek mig och grät av skratt. Alla de övningar vi gjorde var helt sjuka, asså det går inte ens att förklara. Jag kan dock inte säga att jag är speciellt nöjd med mitt val av profil, men fan, spelar roll. Någonting säger mig att jag kommer få ett gott skratt varannan tisdag-eftermiddag iallafall med Simon och Steph, och det kan man ju inte klaga på. Det roligaste var nog ändå att människorna frågade om vi ville vara med i en pjäs som dom redan håller på med, och en av lärarna frågade mig och jennifer(tror jag det var) om vi ville vara ett träd. Ett träd?! HAHA. Finns det någon i hela världen som VILL vara ett träd i en pjäs? Åh herregud! Hahaha. Jag skrattar fortfarande när jag tänker tillbaka på det där. Ni skulle vart där, jag lovar, det var oslagbart. Sen om det var oslagbart på ett bra sätt, det är ju en helt annan sak. ;)

Nej nu hade jag faktiskt tänkt att lägga mig i sängen och lyssna lite på Jason Mraz innan jag somnar. Sov sött - vakna blött. (Ursäkta min "Humor" gott folk.. jag är övertrött.) (A)


Jag bjuder på en bild på mig och de sjukaste filurerna jag känner.
Det är förövrigt dom två som gör mina skoldagar betydligt mindre tråkiga.
Bilden talar nog för sig själv lite också. ;)


Godnatt!

J.

I don't care if monday's blue.


Datum: 2008-09-22 Tid: 21:14:19

 

Flipsyde - Someday

Jag förstår inte hur jag alltid kan vara så trött. Det är samma visa dag in och dag ut, och det hjälper verkligen inte hur tidigt jag än går och lägger mig. Den här dagen har vart en av de värsta. Jag ljuger verkligen inte om jag säger att jag höll på att somna på de sista lektionerna. Det kändes som om mina ögonlock vägde flera ton och mitt huvud värkte som bara den. Usch, säger jag bara. Det känns verkligen som att de här lediga dagarna i veckan behövs. Ska försöka återhämta mig lite, så jag kanske blir lite piggare om dagarna.

Idag iallafall har det inte hänt så mycket speciellt. Skoldagen rullade på hyfsat fort, och nu är det bara 1 & halv dag kvar till "helg". Skönt!
Har hunnit med att titta på film med Joakim idag också. Var ju ett tag sen vi träffades senast, så det var efterlängtat.
Han drog hem runt 19, och jag borde egentligen pallrat mig ner till skolan för att lyssna på wgy's rektorer som pratade, men det kändes faktiskt ganska så ovärt när jag inte har några planer alls på att gå gymnasium här i Enköping, så jag stannade helt enkelt hemma. Nu har jag faktiskt tänkt att vila min hand lite och lägga mig i sängen. Det är iofs ganska tidigt, men trött som jag är så är det nog bara skönt.

Vi får se vad dagen har att bjuda på imorgon. Vet iallafall att vi slutar tidigt i skolan och har profil/elevens val sista timmen, så pluggdelen ska nog inte vara särskilt jobbig imorgon. Jag och Steffie har valt Drama på profilen, så får hoppas på att det inte är någonting vi ångrar. När jag hörde vilken lärare vi har i det så började jag faktiskt tvivla lite på mitt val. Menmen, det ska nog bli bra, i värsta fall får vi väl tjata lite på Monica om att byta.

Men nej, nu kallar sängen, får se om jag kanske sätter på någon film eller ser det två nyaste avsnitten av Andra Avenyn.
Jag säger hur som helst Godnatt nu iallafall. 

J.

Istället för någon bild så bjuder jag på en riktigt grym låt. Gammal eller inte? Jag har iallafall inte hört den många gånger förut och fastnade för den igår. Nu är det upp till er om ni tycker om den eller inte :)

Someday we gonna dance with those lions.


Datum: 2008-09-21 Tid: 21:29:02

Oj vad den här dagen har gått fort. Det känns som om jag precis vaknade. Trots det har jag hunnit med en hel del.
Först match mot Vaksala, gick väl inge vidare, vi förlorade med 1-0. Finns inte så mycket att säga om det egentligen, vi hittade aldrig något spel, och dom fick in ett tur mål på en hörna, så lite nere är jag ju över förlusten med tanke på att fanna nu vinner serien och vi flyttas ner en bit på tabellen istället för att ta hem en vinst eller andra plats. Känns lite surt.
Men men, there's more to life.
Hann knappt mer än hem innan jag åkte tillbaka till idrottshuset igen (okej, jag hann ju duscha och fixa mig lite snabbt iofs). Den här gången för att se handboll. Jag har aldrig riktigt förstått mig på den sporten, så kan ju inte påstå att det var höjdpunkten på min helg precis, men det dög. Haha.
Har hunnit med att se halva "Never Back Down" sen jag kom hem, och säsongspremiären på "Andra Avenyn" också. Äntligen, äntligen, äntligen är det tillbaka. Åh, PUSS på det. :)
Vart dock lite besviken att Angelica har dött. Kan ju erkänna att det faktiskt kom några tårar när jag fick veta det.

Jag har fått någon inflammation i min hand tror jag, eller ja, min mor tror det iallafall. Det gör verkligen jätte ont. Från början gjorde det bara ont i tummen, men nu har det börja kännas i hela handen och lite när längs handleden också. Det värsta är att om det är en sån inflammation som hon gör så finns det inte så mycket att göra åt det, mer än att vila handen. Problemet med det är ju då att jag är så högerhänt som man kan bli, och eftersom det är höger han jag har ont i så vet jag inte hur jag ska göra i skolan i veckan. Jag kan ju antingen försöka skriva med höger så gott det går och försöka att inte tänka på smärtan, eller så får jag väl lov att skriva med vänster, men då finns risken att ingen, verkligen ingen, kommer att kunna läsa vad det står - inte ens jag. Och det är väl inte sådär jätte smart, med tanke på att det mesta vi skriver i skolan kommer att komma på något prov eller förhör någon gång, och då är det ju en fördel om det går att läsa. Åh, tyck synd om mig! :(

Nej nu hade jag faktiskt tänkt att försöka pussla ihop ett kollage åt min mamma, med bilder på mig och mina syskon. Eftersom jag nu är sån snäll dotter så tänkte jag faktiskt hjälpa henne med det, så hon har några bilder på oss på sitt kontor.

Blir antagligen inget mer inlägg ikväll. Så godnatt från mig, hoppas veckan som väntar blir bra för er. Själv går jag ju bara i skolan 2 och en halv dag. Sen äre helg från torsdag - söndag, så jag klagar ju inte. (A) höhö.
Har lite planer för (lång)helgen, återkommer väl med det nån dag,sen får vi se vilka av planerna som blir av också. Men hur som helst. Godnatt (igen). PUSS :*



J.

Lördag och 7 dagar kvar.


Datum: 2008-09-20 Tid: 23:46:10


(riktigt gammal bild, men den bjuder vi på)

Tjenamors.
Har inte hunnit med bloggen på ett tag. Blir väl ett ursäkta för det som vanligt då. Höhö.
Kvällen igår spenderades med Elin. Tog en långpromenad med stopp på Maxi för att köpa hårinpackning. Satt och häckade ett tag på donken med varsin dricka innan vi drog hem igen. Efter att vi lyckats skrämt upp varandra tillräckligt mycket för att inte våga gå närmaste (&mörkaste) vägen hem så fick vi lov att ta omvägen runt halva stan. Haha.

Idag drog jag iväg till Västerås med mamma och hennes man. Köpte 3 par skor, och en vinterjacka. Mer än så blev det inte eftersom jag själv inte har några pengar.
Har vart ut en sväng med Linda ikväll. Träffade Frida och gick mest runt lite, eller satt och häckade. Mysigt mysigt. Var ett tag sen man träffade dom, så det behövdes.

Hur som helst.. Nu ska jag och Linda äta chokladbollar och se film. "Surf School" är det som gäller. Vi får väl se om det är något att rekomendera. Har match tidigt imorn, så vi ska väl sova hyfsat tidigt iaf. Godnatt från mig iaf.
Puss.

( OM EXAKT EN VECKA SÅ ÄR JAG I STOCKHOLM FÖR ATT SE SJÄLVASTE JASON MRAZ. :D:D:D )

J

Övertrött & Coca Cola.


Datum: 2008-09-18 Tid: 22:26:05

Tjenamors. Precis suttit bänkad framför tv'n och sett idol. Är det bara jag som tycker att det är tråkigt nu när själva auditions är över? Det är lixom höjdpunkten på hela programmet, enligt mig då.
Förra året gav jag lixom upp att titta när alla uttagningar var slut, jag menar, det är bara roligt om det är nån man verkligen verkligen tycker om som är med. Och eftersom jag antar att Måns Zelmerlöw inte kommer vara med igen så finner jag ingen mening med att kolla. Finns annat jag hellre lägger ner tid på. ;)

Haha oj vad det här inlägget tog långt tid att skriva. Jag började skriva direkt efter Idol, och nu är klockan snart 22. Haha. Jag slår snart rekord i seghet tror jag, eller vad säger ni? Oj oj, det här ser inte ljust ut. Höhö.
ÄNTLIGEN FREDAG IMORGON, OCH JAG KLAGAR INTE!
Till den person som kom på helgen.. JAG ÄLSKAR DIG! :D

 

HAHAHA :'D Jag tror ingen har missat den här grabben. Han var så sjukt klockren, jag sitter seriöst och skrattar för mig själv just nu. Och slutet, "jag är killen med stil... den coola killen" ÅH :'D Det här gjorde min kväll iförrgår och idag. Det roligaste är nog att han är helt seriös. Det här var lätt höjdpunkten i Idol 2008, utan tvekan! ;)

Men nej gott folk, nu måste jag plugga SO inför imorgon och sen gå igenom lite inför Matteprov imorn. Sen kallar sängen. Ska bli så himla skönt att krypa ner under täcket och mysa, även fast lite sällskap inte skulle skada. Imorgon är det som sagt Matte prov som gäller, är skapligt nervös kan jag lova, matte är inte min starka sida, var ren tur att jag lyckades få vg i förra årets slutbetyg. I år kommer jag göra verkligen allt för att kunna behålla det också. Men hur som helst, wish me luck. Godnatt. PUSS!

J.

19:53


Datum: 2008-09-18 Tid: 20:03:21

Isn't it ironic, don't you think?
A little too ironic, and yeah I really do think.

Break my fall.


Datum: 2008-09-17 Tid: 17:01:31



Okej, nu är jag verkligen inte lika glad som imorse. Står fast vid att jag är nöjd med mitt liv just nu. Men usch, inte på bra humör alls för tillfället. Varför vet jag däremot inte, jag är ju inte sur eller ledsen eller något. Men känner ingenting istället, och det är nästan värre.
Jag sitter och tänker på en del just nu, speciellt på svåra beslut som jag måste ta. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra saker och ting, jag vet helt enkelt inte vad som är rätt eller fel. Men jag antar att det kommer med tiden, finns nog inte så mycket annat att göra än att ligga lite lågt och vänta på rätt tillfälle att fatta något beslut.
Vad det är jag ska besluta vill jag dock inte skriva om här på bloggen, känns som att det är alldeles för personliga saker, så jag låter er använda er fantasi istället.

Jag har ju berättat förut att den musik jag lyssnar på ofta speglar mitt humör på olika sätt. Det märks nog nu när jag sitter och lyssnar på låtar som Westlife - Written in the stars & Delta Goodrem - Woman. Riktigt fina, lugna, låtar, med underbar text. Och det är väl ungefär så jag är just nu. Inte underbar alltså.. utan lugn. Det beror nog mycket på hur jag känner mig faktiskt. Hade inte tänkt att gå in så mycket närmre på det, utan poängen var iaf att ni skulle få något exempel på stunder då musiken verkligen speglar mina känslor.
Musik som jag lyssnar kan också på flera sätt påverka mig. Lyssnar jag på en lugn låt, med sorgsen text, börjar jag oftast tänka kring texten och faktiskt känna mig lite nere, även fast jag egentligen inte är det. Och samma med glada låtar, speciellt de låtar som är lätta att sjunga med till. Även fast jag nästan är på väg att gråta så kan de faktiskt vända snabbt när jag sätter på en sån låt. Jag kan sällan låta bli att sjunga med, och blir därför oftast glad. Det är faktiskt lite sjukt sånt där, att musik kan påverka så pass starkt på en person. Jag menar, det är ju ändå bara några ihopslängda meningar som framförs till en melodi, men trots det så är nog musik något av de som kan beröra mig mest, på flera olika sätt. 

Nu måste jag ta och byta om, ska röra mig mot K-ängsfältet snart  för att träna. Får förhoppningsvis upp en ny bloggdesign ikväll, om det går som planerat. Annars blir det bara plugg ikväll, får se om jag hinner med något inlägg, ska försöka så gott jag kan. Puss så länge iaf.

J.

L-U-C-K-Y-!


Datum: 2008-09-17 Tid: 08:22:59



Tja. Var ett tag sen jag skrev här, men har varit mycket på senaste tiden så har helt enkelt inte haft tid. Jag ska försöka bättra mig, jag lovar.

Ska snart dra iväg till skolan och möta Julia och Johanna. Jag slutar inte förrän 4 idag, så har en hel skoldag framför mig. Usch :( Det är iofs ganska skön dag idag, inte så mycket vanliga lektioner och långa raster. Så det är ju positivt iaf.
Bara två dagar kvar till helg, och jag klagar inte.

Satt och tänkte lite för nån dag sen. Och fan vad jag är tacksam över mitt liv just nu. Jag är fan riktigt lycklig när jag tänker efter. Visst, det finns en hel del saker jag skulle vilja ändra på, men fan, skitsamma. Inte värt att lägga ner tid på det.  

Nej nu måste jag kila. Slänger upp något inlägg ikväll säkert. Puss!

J.

You're like water for my soul when it gets thirsty.


Datum: 2008-09-13 Tid: 18:36:41

Hej.
Har varit lite dåligt med uppdatering senaste dagarna, och det ursäktar jag för. Har helt enkelt inte haft tid till att skriva, har knappt startat datan alls faktiskt.
Torsdag var det match i heby, så jag kom inte hem förrän vid 22, och då var det dusch, plugg och sova som gällde. Den matchen gick väl inge vidare precis, men vi kämpade på riktigt bra för att vara till stor del bara 93or (+en 92 & en 94) mot 32 åringar och neråt. Sen att det var en av mina sämsta matcher märker man nog i resultatet. Vet inte varför, men det har verkligen börjat gå riktigt dåligt för mig i mål den senaste tiden. Usch! :(
Aja.. Igår var jag bara hemma, eller i stort sett. Var ju i skolan på dagen, hade simning på idrotten och lyckades få vg på allting. Så det är jag nöjd över (Y). När jag kom hem sov jag på soffan i flera timmar. Drog ut runt 8-halv9,och mötte Joakim. Var inte ute så länge, utan kom hem vid elva tiden igen.
Imorse samlades vi nere på Enavallen kvart i 9 för att åka iväg på match. Vi mötte Funbo och matchen slutade 4-1 till oss. Vi kämpade på riktigt bra, och hade sjukt fint spel största delen av matchen. Målgörare var Johanna, första målet, Jag andra och fjärde målet, och Klara tredje målet. Ja, jag är faktiskt nöjd (om ni inte förstått det redan). Haha ;)

Nu ska jag ta och vara lite social med Elin som ska sova här. Imorgon bär det av till Sundsvall för att hälsa på min syster och hennes snubbe. Blir antagligen något inlägg senare. Puss så länge.

J.

Tidsfördriv.


Datum: 2008-09-10 Tid: 22:42:19

Blev inte riktigt som planerat, sängen får vänta helt enkelt. Jag orkar inte plugga, inte riktigt än iaf. Hittade en lista på Elin's blogg och med brist på liv så tänkte jag att jag lika gärna kan göra den. Har inte så mycket annat för mig.

A) Fyra jobb jag haft:
haha, pass på den! :)

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Satc filmen.
2. Fjorton suger.
3. Green street Hooligans.
4. You got surved.

C) Fyra ställen jag bott på:
1. Någonstans utanför fj100. Blåsbo hette det.  
2. Rickeby, med pappa. Sjukt länge sen.
3. Stan med pappa nåt år, för ca 3 år sen.
4. SLB, där jag fortfarande bor kvar ;}

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. Gossip Girl.
2. Andra Avenyn.
3. Vakna med the voice.
4. Scrubs.

E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. Norrland, med hela tjocka släkten. 
2. Skåne, Ystad.
3. En weekend i London.
4.  + en hel del andra ställen.

F) Webbsidor jag besöker (i stort sett) dagligen:
1. bloggkoll.com.
2. bilddagboken.se
3. blogg.se
4. pass.

G) Fyra favorit-maträtter:
1. Tacos.
2. Pitepalt.
3. Mamma's kycklingsallad.
4. Kinamat. (buffé på vita elefanten tex.. mums!)

Intressant va? Antar att intresseflaggan är på top just nu. Har jag inte rätt? Haha. Men nej, nu måste jag faktiskt plugga engelska, hur jobbigt det än är. Nu kommer det inga fler listor kan jag lova.. Inte ikväll iaf ;) Muhah. Godnatt!

J.

Once in a lifetime means there's no second chance.


Datum: 2008-09-10 Tid: 22:21:20

Hej.
Ännu en dag närmare helg.. SKÖNT!
Dagen har dock inte varit så jobbig ändå, blev inget prov eftersom min musiklärare hade glömt, och när jag påminde honom hittade han inte provet.. bra där (y) haha!
Har inte hänt så mycket speciellt i skolan idag faktiskt, dagen rullade på hyfsat snabbt också. Slutade en kvart tidigare för att hinna till frisören och nu är ju nyklippt och blondare. Har dock inte hunnit reagera så mycket på om jag blev nöjd eller inte eftersom jag fick sätta upp håret för träning nästan på en gång. Ni får helt enkelt vänta tills imorgon för mitt utlåtande.
Åh snart helg.. det ser jag verkligen fram emot. Ser ut att bli en rätt så chill helg igen. Jag har inte orken till så mycket annat iofs, eftersom skolan rent ut sagt tar död på mig. Fredag blir mys, har lite planer, men får se om det blir av, jag är nog smart att jag inte hoppas på något. (mer säger jag inte). Lördag äre match, ska dock inte spela, eller isf som utespelare eftersom jag ska stå imorgon istället mot Heby. Lördag kväll spenderas med Elin, blir nog sova tidigt eftersom vi åker till Sundsvall klockan 4 på söndag morgon för att hälsa på min syster. Mycket trevligt.
Kommer nog inte hända så mycket annat än så, och skönt är ju det. Ska försöka sova så mycket som möjligt, känns faktiskt som att det behövs.

Nu hade jag faktiskt tänkt att dricka upp mitt te som står framför mig och sedan lägga mig och plugga engelska. Är sjukt frusen, så det låter ju inte helt fel att krypa ner under mina två täcken. Att jag ska plugga däremot, det lockar verkligen inte lika mycket. Usch! Läxor borde seriöst inte få finnas, jag har faktiskt aldrig förstått meningen med läxor. Man jobbar en hel dag i skolan, och sen den enda fritid man får den ska man spendera genom att göra läxor (?). Undra om den som på det ens förstår meningen. Om någon gör det kan ju den ta och berätta det för mig, så kanske det inte känns lika hårt att plugga (I). Just nu lyckas jag alltid skjuta upp det till sista dagen, och det gör det ännu jobbigare. Åh :(



Men aja, nog om det nu. Jag hade faktiskt tänkt att kika in en snabbis på bloggkoll och se efter om någon rolig filur har varit lika flitig som jag och uppdaterat sin blogg. Efter det är det raka vägen till sängen. Så sov gott iaf! :)

J.

Now it's just too late, it seems like we can't go back.


Datum: 2008-09-09 Tid: 22:20:51



Tja.
Har egentligen inte lust att skriva, men vad gör man inte för sina få enstaka läsare och Elin? Haha :)
Just nu borde jag egentligen sitta och plugga på rockens historia, men orken finns inte. Får råplugga hela kvällen och natten istället, tills jag lär mig.
Dagen har varit mysig, fast fan vad trött jag har varit. Seriöst, tröttare än vanligt, och då är det illa. Trodde seriöst att jag skulle somna vid flera tillfällen :o Slutade redan kvart i två idag, så har faktiskt inte varit speciellt jobbigt i skolan. Inte några speciellt jobbiga lektioner, och jag har faktiskt börjat göra riktigt bra ifrån mig på de senaste Spanska-lektionerna, vilket inte precis har varit min starka sida förut. Kanske lyckas satsa på ett högre betyg där.. Bara att kämpa på. :)
Det som var kvar av idag blev mys. Mötte upp Joakim runt 15 och vi drog hem till mig och såg film.
Elin kom runt 18 och vi åkte upp till Enögla för att spela badminton, bara på kul dårå, inte i lag eller något :p
Har inte hunnit med så mycket mer. Druckit några koppar te sen jag kom hem, och häckat lite här. Ska väl sätta igång och plugga snart, men kan ju inte påstå att det lockar speciellt mycket. :(
Just nu vill jag bara lägga mig i sängen, dock inte ensam, och se satc-filmen och bara mysa. Och sen slippa gå upp tidigt imorgon. Men nej nej, det kommer ju inte hända för jag måste plugga, och sova ensam kommar jag få göra, satc-filmen äger jag inte, och gå upp tidigt imorgon får jag ju självklart göra eftersom det är skola. ÅH, tyck synd om mig! :(

Nej nu har jag suttit med det här inlägget alldeles (stavning?) för länge känns det som. Brukar bli så när jag inte har någon lust att skriva. Får bli något inlägg imorgon istället, efter träningen.. om inte jorden går under vill säga :o höhö.
Godnatt! :)

J.

I'm still a rockstar, but what have you got?


Datum: 2008-09-08 Tid: 22:29:06



Har inte blivit så mycket inlägg senaste dagarna. Har varken haft tid eller lust till det. Om ni undrar varför jag inte har någon speciellt design på bloggen för tillfället så är det för att jag satt och klickade runt lite igår och råkade av misstag klicka på någonting så att hela designen försvann. Jag har en ny design på g, som jag hoppas är färdig under den här veckan. Tills dess vet jag inte om det blir så mycket inlägg. Känns så tråkigt när bloggen är så ful :( Men jag gör så gott jag kan. Har ju Elin som tjatar på mig varannan sekund att jag ska uppdatera, så jag är väl så gott som tvungen. Höhö.

Nu har jag bokat tid för klippning och färgning. Eller tekniskt sett så bokade min käre syster tiden åt mig, men det är ju jag som ska dit, så att JAG bokat låter bra. (Y) Hur som helst så ska jag dit på onsdag efter skolan, blir nog lite stressigt med tanke på att jag ska hinna med träning, men jag står nog ut. Det ska bli så sjukt skönt att bli av med utväxten jag just nu går runt med. Usch på den. Sen hoppas jag på att håret ska bli blondt också, istället för oranget som det är nu. Usch på det med.

Åh.. jag är så trött på hösten. Jag vill inget annat än att ha vinter just nu, och då är det faktiskt illa. Visst, hösten kan vara mysig ibland. Den har ju faktiskt sina fördelar, men för tillfället så bleknar dom ganska så mycket mot nackdelarna. Orkar dock inte dra upp hela listan med för och nackdelar nu, men kan ju nämna att mörkret, vädret och allt plugg inte är några fördelar iaf. Eller okej, mörkret kan var en fördel faktiskt, det beror i vilket tillfälle, men nej, usch på hösten iaf. Kylan också förresten, det är nog den största nackdelen av dom alla. Inte nog med att det alltid är kallt ute, så har det börjat bli kallt inomhus också. Jag sitter och fryser så att jag knappt har någon känsel i tårna snart. Okej, lite överdrivet kanske, men poängen är densamma. Det är för kallt helt enkelt. Visst, vinter är ju inte varmare iofs, så förstår själv hur dumt det där lät. Men det är ändå något med vinterkylan som känns bättre än höstkyla.
Åh.. när jag tänker efter så längtar jag faktiskt mer än vad jag själv insett tidigare. Det där kom säkert ut helt fel, men hoppas ni förstår vad jag menar. Tänk Julen, åh.. det är faktiskt den bästa högtid som finns enligt mig själv. Om man bortser från nyår iofs, men det är två helt olika saker. Nostalgi på hög nivå just nu. Började tänka tillbaka på julafton när man var mindre, men tänker inte skriva allting här, det skulle bli för mycket, nån annan gång kanske. Hur som helst så har jag faktiskt alltid älskat julen och vintern, trots att sommaren fortfarande är bästa årstiden enligt mig själv, så kommer vintern inte långt efter.

Oj vad tiden runnit iväg fort. Klockan var ju nyss 21 känns det som. Nu måste jag sätta igång och plugga på Rockens Historia, har prov på onsdag. Wish me luck. :)

J.

Lördag, lördag, lördag.


Datum: 2008-09-06 Tid: 17:39:30

Shulululu.
Blev lite dåligt med uppdatering igår, men hade ingen lust eller ork till att ens starta datan. Blev tidigt igår iaf. Gick och la mig runt 23 tror jag, med tanke på att jag hade samling halv 10 imorse.
Matchen idag mot GUSK vann vi iaf med 4-0. Tänkte att jag skulle lägga upp bilderna nån dag framöver (Lovar dock inte).

Ikväll bär det av till Hummelsta för att spendera natten hos Linda. Var riktigt länge sen sist, så det är efterlängtat. Kameran ska med, så det blir säkert en hel del bilder under kvällen. Skulle egentligen träffat en kompis idag som jag inte träffat på år och dar (känns det som), men med tanke på att människan inte har comviq och jag inte har pengar på mobilen så är det nästan omöjligt att få tag på honom. Får helt enkelt ta det nån annan dag istället.

Imorgon är det match med Damernas B-lag, men som det lät på Ramstedt så blir det nästan bara vi 93or och några 94or. Jag ska stå i alla fall, får hoppas på att det går bättre än sist. Men det gör det säkert.
Hade tänkt att hinna med att städa lite imorgon också, men får se hur det blir med det.

I veckan händer väl inte så mycket speciellt, blir mest träning, skola, folket osv. Syv kommer och pratar med oss på fredag inför gymnasieval. Det ser jag fram emot. Annars ska jag väl försöka komma ihåg att boka tid på Tottes för klippning och blekning.

Nej nu ska jag faktiskt gå och göra mig i ordning, så jag hinner med en hyfsat tidig buss iaf. Kommer hem imorgon, då blir det garanterat nåt inlägg. Ha en trevlig kväll. :)

J.

4 September.


Datum: 2008-09-04 Tid: 22:24:09

Och så var det kväll igen. Dagen har gått snabbt ändå, och bra är ju det. Imorgon är det äntligen fredag, äntligen helg. Har dock inte några speciella planer för helgen. Blir nog bara chill faktiskt, skönt det med.
Har hunnit med att vara ute nån timme ikväll, annars har jag bara halvsovit och vart lite social med familjen.
Imorgon får vi se vad som händer, inga speciella planer än, men tar dagen som den kommer. ;}

Funderar på om jag kanske borde plugga lite SO nu, har läxförhör imorgon och vill faktiskt klara G iaf. Grejen är det att jag blir nog trött av att plugga i skolan, och sen när jag väl får lite fritid på kvällarna så finns det faktiskt ingen ork kvar till plugg då. Förjävligt men, sånt är livet antar jag. Bara att stå ut.
Nej nu måste jag verkligen plugga, och sen väntar sängen. Imorgon äre skola, slutar runt 3. Blir helt säkert ett inlägg imorgon. Godnatt! :)

(Har märkt att jag lovat en hel del inlägg som jag inte fått upp än, bla: bilder från norr, veckans favorit osvosv. Nu har jag bestämt mig att sluta lova sånt, utan jag försöker få upp så mycket som jag kan på bloggen, men bli inte besvikna om det inte blir något. Jag ska göra mitt bästa helt enkelt.)

J.

(Angående bilden; Inga kommentarer ;D En i min klass som är fotografen iaf, med sin kompakta digitalkamera.)

13.30.


Datum: 2008-09-04 Tid: 13:30:59

Buenos tardes (?). Nu sitter jag i E-lagets datasal. Har egentligen spanska, ska skriva om någon mexikansk konstnär, men tänkte att jag lika gärna kan slänga upp nåt inlägg här på bloggen. Slutar inte förrän om två timmar och jag håller på att dö av trötthet. Seriöst, jag skojar inte :o Nu ska jag ta och stänga ner innan Carita (Vår svenskalärare) kommer och kollar oss. Skriver senare säkert.

J.

In this ever changing days.


Datum: 2008-09-03 Tid: 21:54:23



Hemma igen nu, kom hem för lite mindre än en timme sen. Träningen gick helt okej. Några mindre tabbar men, skitsamma. Hehe. Det blev några snabbhetsövningar, dribblingsövningar, breddspel och anfallsövningar med avslut. Riktigt kul träning faktiskt. Hann gå igenom lite inför matchen på lördag, men inte så speciellt mycket. Vi möter iaf GUSK på Enavallen's A-plan kl 11. Det är typ flickfotbollensdag, om jag inte minns fel. Vet dock inte om jag ska stå i mål eller spela ute då, men det visar dig. :)

Hann med att prata en hel del om gymnasium innan och efter träningen också. Jag längtar as mycket till det just nu, verkligen! Stod och pratade med Beatrice och Elin ett tag innan vi skulle cykla hem. Båda funderade på att kanske välja natur, så vi kom in på vad det är för kurser ungefär. Så fort de nämnde att de läser Matte E i 3an så slutade jag lyssna. Matte E?! Seriöst, jag har svårt för matten vi har i skolan nu. Vill inte ens tänka på hur svårt det borde va. Åh herregud. Men jag blir ju iofs inte förvånad över att dom två funderar på Natur, snillena själva.

Oj då. Klockan är redan 22, och jag måste hinna plugga Engelska tills imorgon. Hade tänkt att träna lite på roddmaskinen också, innan jag går och lägger mig. Inte för att jag vet om den hjälper så mycket, men har träningsverk i armarna idag, så något måste den ju göra. Och att jag tränar mina arma är bara positivt, kan ju inte precis säga att jag är speciellt stark som det är nu. Haha. Skola imorn, åh orken finns knappt, men det är bara tvinga sig. Men men, godnatt! :)

J.

I wanna be great like Elvis.


Datum: 2008-09-03 Tid: 18:02:57

Ursäkta för mitt förra inlägg.
Var sur och irriterad, och det visades
nog ganska bra i mitt inlägg.
Nu drar jag iväg på träning. Wish me luck.

J.

Update från skolan.


Datum: 2008-09-03 Tid: 10:29:30

Nu sitter jag i studion i skolan. Har egentligen håla, men vi får inte vara ute i uppehållsrummet, satt nu är vi fast här. Polisen är här, men ska nog inte säga varför, inte här på bloggen iaf. Känns inte sjysst mot personen det handlar om. Lärarna har ringt polisen, men ska jag vara ärlig fattar jag faktiskt inte varför. Tror ingen fattar varför. Fattar heller inte varför vi inte får vara i uppehållsrummet, ingen elev gör det, ingen är rädd. Bara lärarna. Det blir jag fett irriterad på det. Åh herregud. Västerleden, fyfan asså :s xD

Hur som helst, har håla i 40 min till, ska väl sitta och häcka med julia och johanna. Slutar 16 idag, det känns som om det är en evighet kvar. Åh :( Jag ska hur som helst hem och sova när jag väl slutar, sen äre träning ikväll. Blir nog nåt inlägg ikväll. Och jag ska försöka lägga in förra veckans favorit också. :)

J.

Dagens låt; 2/9


Datum: 2008-09-02 Tid: 22:11:15


Red Hot Chili Peppers - Scar tissue

Höll nästan på att glömma dagens låt, vilket kanske inte skulle ha varit första gången men. Låten är grymt skön, som de flesta av RHCP's iofs är. Passar utmärkt till humöret jag är på just nu. Jag har inte sagt det förut, men man kan märka ganska snabbt på vilket humör jag är på genom att lyssna vilken musik jag lyssnar på. Är den lugn är jag oftast trött, sur, ledsen osv, men mycket hänger ju också på texten i låten. Det är inte ofta jag lyssnar på up-tempo (stavning?) låtar när jag är nere och tvärtom. Jag är iofs inte nere just nu, men trött är jag, och det är ju nästan samma iallafall. Texten till låten är lite speciell, men underbar. Mer finns det inte att sägga. Lyssna & Njut, helt enkelt!

Sarcastic mister know it all.


Datum: 2008-09-02 Tid: 22:04:40

Nu har jag suttit och kollat på lite olika gymnasium den senaste halvtimmen. Har hittat tre stycken, alla i Västerås, vilket känns mest lämpligt eftersom jag förmodligen flyttar dit efter 9an. Får fett ont i magen och typ ångest när jag tänker på gymnasium osv. Ska jag vara ärlig har jag faktiskt ingen aning om vad jag vill med mitt liv. Visst, just nu vill jag ju satsa på något inom media eller journalistik, men hur vet jag att det fortfarande är det jag vill om 1 år? Åh, panik. Trots det kan jag knappt vänta tills det är dags att söka in. Mest för att jag vill få det gjort iofs.

Jag längtar verkligen så att det gör ont till nästa år. Att komma bort från Enköping är det jag vill mest av allt just nu faktiskt. Jag vet iofs inte vad jag förväntar mig i nån annan stad, men känner att jag vill ha något annat. Något större.
Jag längtar till att äntligen få komma ett steg närmare vuxenlivet, även fast de är en av de saker som verkligen skrämmer mig. Halva jag vill inget annat än att växa upp, medans den andra halvan bara vill stanna i den här åldern resten av livet, eller iallafall inte bli äldre än 16-17. Nu är jag halvvägs till att bli schizo (stavning?) också (Y) GG.

Nej nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig. Jag känner att jag håller på att somna där jag sitter just nu, och det är nog inte det skönaste. Finns inte så mycket som lockar så mycket som att krypa ner i sängen och se slutet av filmen på 3an nu för tillfället. John Blund väntar, Godnatt!

J.



(Bjuder på en bild på mig och skölds igår i skolan.
Seriösa du vet..)

I got my rock moves and I don't want you tonight.


Datum: 2008-09-02 Tid: 15:59:58

Tjenare.
Riktigt seg dag idag, men har försökt göra mitt bästa ändå. Kunde knappt gå upp från sängen imorse. Blev väckt vid halv 7 första gången, men mina ögonlock vägde ton och kroppen värkte, så jag somnade om minst 5 ggr. Till slut var det bara att tvinga sig upp, hur trött jag än var. Orken till att fixa sig osv fanns inte, så det fick bli mjukisbyxor och en stor hoodtröja idag, skönt! :)

Har väl inte hänt så mycket idag, blev klar med svenskan iaf, så nu är den inlämnad. Nu ska jag bara plugga Engelska till torsdag och Geografi till på fredag, så är denna veckans plugg klart och helgen närmar sig. Det ser jag fram emot kan jag lova!

Om nån timme ska jag spela badminton med Elin och familjen, kommer nog bli roligare än det låter. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, blir nog ganska tidigt om jag känner mig själv rätt. Kanske tar en halvtimme på roddmaskinen om jag orkar senare, det visar sig.

Men nej, nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre, så trött är jag. Ska se om det är nåt bra på TV och sova en stund. Godnatt :)

J.

dagens låt; 1/9


Datum: 2008-09-01 Tid: 22:11:41


Jordin Sparks - Tattoo

Jag vet att det här inte precis är den nyaste låten, men den är bra och det är ju iofs det som räknas! Hörde den här imorse och har haft den i huvudet hela dagen. Texten är riktigt fin, och Jordin Sparks är en grym arist med en enorm röst. Man blir lixom glad av den här låten, och jag känner igen mig med texten på nåt sätt. Hittade dock inte videon på låten, men det är ju iofs inte första gången, och huvudsaken är ju att det är rätt låt iaf. Enjoy :)

Steady feet, don't fail me now.


Datum: 2008-09-01 Tid: 22:03:13

Nu är jag hemma igen, vilket jag iofs har vart i en halvtimme. Tänkte att jag skulle få upp ett inlägg nu innan jag går och lägger mig. Det var inte så mycket folk på Enavallen trots allt, men vi fick ju en del att göra ändå. Finns väl inte så mycket att säga, men Boba var på g iaf, kanske lite för mycket på g. Träffade Jossy också, vilket jag knappt gjort alls den senaste månaden, så det var trevligt. Nu hade jag tänkt att träna lite på en roddmaskin jag fått av Mamma's kille. Ska väl antagligen se om det finns något roligt på TV också. Kom på att jag måste skriva klart min svenska uppsats nu, som jag bara har lyckas skjuta upp mer och mer. Men eftersom den ska vara inlämnad imorgon så har jag inte så mycket val. Efter så blir det nog raka vägen i säng, jag är sjukt trött efter dagen, och måste vara hyfsat utvilad imorgon också. Kanske slänger upp en dagens låt om ett tag, och förra veckans favorit kommer troligtvis imorgon. Men hur som helst.. Godnatt! :)

J.

Köp varmkorv, köp varmkorv..


Datum: 2008-09-01 Tid: 17:04:33

.. mycket ketchup, lite senap (8)


Halloj
. Kom nästan precis hem från skolan. Hela dagen har inte helt oväntat kretsat runt skolfotot. Innan det togs gick vi och pratade om hur nervösa vi var. Och sen när det var gjort blev det lika mycket snack, (om inte mer) om hur vi kommer att se ut. Knasig dag faktiskt, men jag hoppas verkligen att jag för en gångs skull lyckas se hyfsat normal ut i år.

Skulle egentligen träna ikväll, men kollade på listan över vilka som ska jobba i kiosken för ett tag sen och märkte att mitt namn tydligen fanns med. Hoppas på att det kommer mycket folk och kollar matchen ikväll, så vi som slavar i kiosken får nånting att göra. Hoppas ni som läser det här och bor hyfsat nära kommer dit. Nu känns det som ett utmärkt tilfälle att slänga upp nån sort reklam. Varsågod:

ESK - BROMMAPOJKARNA
ENAVALLEN 19.00
GRATIS INTRÄDE
KIOSK VID LÄKTAREN, VI SÄLJER KORV M.M!

Dom som läser det här och bor i närheten, men som inte kommer utan anledning skäms jag nästan över. Eller ja, något i den stilen iaf. Jag menar, vem vill missa en av Esk's matcher? :o Lägg märke till ironin är ju ett tips. Haha! Nej men nu ska jag inte vara så negativ iofs. Esk kan ju överraska ibland och faktiskt vinna några matcher, och det är ju faktiskt värt att nämna (Y).

Okej, nu märker jag själv hur det här inlägget bara blir översvämmat av intressanta saker, håller ni inte med? Jag har ju iofs inte så mycket annat intressant att skriva så det här får faktiskt duga. Jag är glad över att ni tar er tid att läsa min blogg, för jag har märkt att några läsare har jag iaf ;} Även fast ni är riktigt dåliga på att kommentera!!! :o

Nej nu ska jag ta och fixa lite grejer, sen åka förbi Elin innan Enavallen. Har lyckats tappa bort min kamera laddare, så den måste jag försöka leta upp, vilket imorse kändes helt omöjligt. Håll tummarna för mig tack. (A)
Försöker få in något inlägg när jag kommer hem ikväll, beror på vad klockan blir för jag måste hinna skriva klart min svenska uppsats till imorgon också. Men som sagt jag ska försöka.

J.

Life has a funny way of sneaking up on you.


Datum: 2008-09-01 Tid: 08:13:40

Nu kilar jag iväg till skolan, ska möta Julia om 5 min.
Skolfoto om några timmar då, wish me luck.
Slänger upp nåt inlägg ikväll, Tjing.

J.