Tidsfördriv.


Datum: 2009-03-31 Tid: 13:15:05



Falska vänner: Löser ut dig från fängelset (ev rektor/lärare), och berättar att du gjort något dumt. 
Äkta vänner: Sitter vid din sida och säger: "Det var verkligen dumt! Men fyfan va kul vi hade!" 

Falska vänner: Kommer aldrig få se dig gråta. 
Äkta vänner: Tar dig i sin famn, och gråter med dig.

Falska vänner: Lånar dina saker ett par dagar, sedan får du dom tillbaks. 
Äkta vänner: Behåller skiten så länge att dom glömmer vem som äger sakerna.

Falska vänner: Vet en del om dig. 
Äkta vänner: Kan skriva en hel bok med direkta citat om dig. 

Falska vänner: Knackar på din dörr. 
Äkta vänner: Går in och säger : "Jag är hemma!"  (eller rotar i kylskåpet.. johanna?)

Falska vänner: Är i ditt i liv ett tag. 
Äkta vänner: Är en del av ditt liv för alltid. 

Falska vänner: Vill ta din drink i från dig när dom menar att du fått nog. 
Äkta vänner: Vill titta på när du snublar över allt och säga drick upp resten.

Falska vänner: vill snacka skit tillbax till den personen som snackat skit om dig.
Äkta vänner:  Vill slå in tänderna på personen som snackat skit.

Falska vänner: Kommer ignorerar denna skrift.
Äkta vänner: Tar åt sig av denna text.. ni vet vilka ni är (:

Step from the road, to the sea, to the sky.


Datum: 2009-03-30 Tid: 12:40:44

Tjulululu.
En ny vecka har börjat och jag lider redan i skolan, trots det ser veckan ganska lovande ut ändå. Har en massa saker som måste fixas och det börjar med arbetsintervju och träning ikväll. Super!

Just nu sitter jag i datasalen tillsammans med YOhanna och barbie's pojkvän (Ken). Har egentligen studietid, men det här funkar ju det också. Slutar inte förrän fyra idag så har en hel del timmar kvar i skolan, men jag och tvillingarna sköld brukar kunna få tiden att gå ändå, så det ordnar sig nog.

Jag är så himla glad att våren äntligen är på väg. Den här våren ska bli riktigt bra och än så länge börjar det bokas upp en hel del roliga saker de kommande månaderna (y) ..Sen att vädret inte är sådär jätte bra än är ju en helt annan sak, men att det är sommartid, vårkläder kommer till butikerna och att påsklovet närmar sig är ju inte precis något jag klagar på. Det kommer bli super!

Men.. mer om det senare, nu ska jag ta och vara lite social med nördsen omkring mig. Ska försöka få ihop den där designen snart, för den jag har nu är bara allmänt tråkig och dyster. Det är illa... riktigt illa.

See yah!

J.

Kärlek är för dom som har tur.


Datum: 2009-03-28 Tid: 23:09:19

Förlåt för dåligt uppdaterande senaste dagarna. Jag är så himla trött på min design så jag finner ingen som helst lust till att uppdatera längre, men det ska det förhoppningsvis bli ändring på snart.

Just nu sitter jag hos min bror i västerås. Har vart här i stort sett hela dagen och innan det har jag hunnit med att köpa fotbollsskor, resväska och benskydd inför italien.
Vi ska strax se film. Jag, min bror och hans flickvän. För tillfället är det fotbollen som gäller. För er som inte är så insatta så är det Sverige - Portugal just nu på kanal 6. 0-0 står det... Eheh :)

Imorgon väntar match och jag är faktiskt (tro det eller ej) riktigt riktigt taggad! Vi ska ju (som sagt?) spela ihop oss inför italienresan så det kommer bli super. I stort sett hela laget samlat igen.. Tummen upp för det!

Okej.. Det här inlägget blev säkert urtråkigt, men jag skriver iallafall, visst? :) Nu ska jag ta och vara lite social. Jag får se hur de blir med uppdateringen närmsta dagarna, men när nya designen kommer så lovar jag att bättra mig.

xoxo.
J.


The rest is still unwritten.


Datum: 2009-03-26 Tid: 17:46:42


Två veckor, sen italien!
Det stod om oss i tidningen idag, att vi skulle dit. Det kommer två tidningar på träningarna i veckan också och intervjuar, tar bilder osv. Nu börjar det verkligen närma sig dagen då vi åker.. Det kommer bli galet, helt klart!
I helgen har vi match också. Bara vi 93or samlade igen, för att spela ihop oss innan resan. Måste ju erkänna att laget redan är lite småsaknat.. Vill ju verkligen inte tänka mig hur det blir sen efter, så det tar vi då.

Idag har jag varit hemma hela dagen. Magen strular, och återigen har jag fått medicin eftersom jag slutade med den förra för några dagar sen. Jag får verkligen hoppas att den här hjälper nu. Ni får ju hålla tummarna för mig, visst? (a)

Vad har ni för planer i helgen då?
Mina ser riktigt lovande ut iallafall. Imorgon blir det förmodligen lugnt. Ska träffa Viktor (vilket jag inte gjort på evigheter?) och sen får vi se vad kvällen bjuder på. På lördag ska jag till bror min i västerås, han ringde igår och kollade om jag ville hitta på något, det var ett tag sen så det blir säkert super. Troligtvis spenderar jag väl natten där. Söndagen är det som sagt match. Efter det blir det stormöte med hela Esk nere på idrottshuset och på kvällen ska jag troligtvis träffa Jocke.
Så ser iallafall planerna ut nu, men man vet aldrig vad som kan hända... eheh (a)

Nu ska jag ta och plugga idrottsteori och dricka te.
Puss på stjärten.
J.

-


Datum: 2009-03-26 Tid: 12:19:40

Den här stan som gör mig så hög
Den här stan kan få mig så låg
Den här stan får aldrig nog
Av saker som går sönder

resten av texten här

Rubrik.


Datum: 2009-03-25 Tid: 19:00:08


En barndomsvän och jag på halloween 2001.


Min blogg var trasig igår, därför hade jag ingen som helst lust att skriva. Inlägg hade hamnat lite överallt och den såg hemsk ut helt plötsligt. Sen idag så var den lagad igen. Utan att jag ens loggan in nån av gångerna. Lite små knasigt ändå, eller vad säger ni?

Det var väl nog lika bra att jag inte skrev igår ändå eftersom att jag gjorde i stort sett ingenting förutom att vara i skolan hela dagen. Idag däremot... oj oj oj vad det har hänt grejer!!!!
......
okej, nej det har det inte. Men det kunde ha gjort eller hur? Eheh (a)
Det enda värt att nämna är väl att det var np i engelska. Fast när jag tänker efter så är väl inte det sådär jätte värt att nämna ändå. Meeeen.. det hindrar inte mig, så provet gick väl helt okej. Jag hoppas på det iallafall, men det visar sig.
Annars har jag spenderat i stort sett hela skoldagen på statoil eller rimi med Johanna. Jag har hört att nya sandwich glassen är ganska god, och jag och johanna är inte dom sista att hålla med. Blev några såna under dagen, hehe. Ganska gott ändå, och jag får väl vara glad över att jag har träning ikväll, så det förhoppningsvis försvinner.

Nu ska jag ta och byta och möta upp elin om 25 minuter ungefär. Vi hörs kanske senare.. Eller så gör vi inte det, det märker vi ju sen. 
xoxo.
J.

We don't miss what it is we desire.


Datum: 2009-03-23 Tid: 21:56:50

Sexton dagar sen är vi i Italien.
Esk F93 i Italien. Ganska galet, men oj, vad kul vi ska ha. Vi är enda svenska laget och vi ska möta 3 danska lag, och 4 italienska, om jag förstått det rätt. Jag är redan taggad och för varje dag som går så blir det bara mer o mer. Sista cupen som flicklag och vi ska ge allt! Visst tjejer? ;)

En dag avklarad i skolan iallafall. 4 kvar och sen helg. Efterlängtade underbara hä-ä-ä-ärliga helg! (nej vadå, jag gilla helg? vad har ni fått det ifrån? ehe...)
Dagen rullade på och eftersom vi hade en hel del hålor och raster så ska jag väl inte klaga. Vi fick ju gå hem till slut och efter att jag kämpat mig hela långa vägen hem (500m) så kokade jag fotbollar. Eller ja.. inte bokstavligt talat då.Utan jag kokade mina nya handvärmare som min käre mor köpt åt mig i helgen. (Det är små runda fotbollar av sån där "badbollsplast" som är fylld med gelé och en metallbit. Vickar man på metallbiten så blir gelén hård och varm... heh.)
Efter jag bränt mig ett antal gånger på kokande vatten och varma plattor så var handvärmarna klara och jag fixade lite ny musik. Men en ny-på-fylld Ipod åkte jag ner till Enavallen, tränade i en och en halv timme och nu är jag hemma, duschad och klar.

Well.. Så såg min måndag ut, och morgondagen börjar med en timmes sovmorgon. Ska försöka sätta mig vid den andra datan och få in lite bilder nån gång, men den är seg, så ni får stå ut så länge.
Nu ska jag snart sova hade jag tänkt. Puss :*
J.

Don't worry about the would-have-been's.


Datum: 2009-03-22 Tid: 22:00:17

Söndagkväll = Jag är sjukt trött, nästan halvdöd.

Kvällen har gått åt till att plugga typ, har inte hunnit mer än så.
... Eller okej, det hade jag gjort. Om jag hade orkat, men nu gjorde jag ju inte det, så det fick duga.
Var och tittade på en lägenhet tidigare idag, men den var minimal och låg lå-å-ångt utanför stan. Då menar jag verkligen långt! Det kändes inte så okej alls att bo där, så vi tackade nej till den istället.
Nu får vi väl vänta i år och där på nästa visning, men jag får väl stå ut antar jag. Det ordnar sig nog till slut.

Just nu: Sitter och pratar i telefon med Elin. Eller, prata vet jag väl inte om man kan kalla det. Båda skriver blogg, så det blir bara nåt ord ibland, men det funkar ju det också. Det sista vi sa till varandra var:
Jag: Elin, är du kvar?
E: Nej.
Ojojoj.. Vilka otroligt givande samtal, tycker ni inte? Ehe.

Well.. Kommande vecka ser lovande ut. Träning, folket, och solning är vad som är inbokat, och det kommer bli super. Jag och Elin har planerat att gå ut och gå 3 ggr i veckan och vi börjar redan imorgon. Ganska duktigt om vi lyckas med det.
"Vadå promenera? Det är väl inget jobbigt med det?" tänker ni nu va?
Johodå, det kommer bli jobbigt. För vi har nämligen bestämt oss för att göra det PÅ MORGONEN, innan frukost. Så imorgonbitti 10 över 6 ska vi mötas för att röra på fläsket sådär på morgonkvisten. Beach 09 kroppen ska ju fixas så får hoppas att det ger något resultat. Nu vet ni alltså vart ni hittar mig på Måndagar, Onsdagar och Fredagar då alla ligger och sover, förutsatt att vi lyckas genomföra detta.. Eheh (a)

Nu ska jag ta och lyssna på lite musik ett tag till och sedan väntar en nybäddad säng. Tveksamt om det blir bättre för tillfället. Sov gott!
J.

Världen håller andan.


Datum: 2009-03-22 Tid: 14:48:46

Guess who's back? Ehe (a)
Jag kom hem redan igår men fanns varken ork eller tid till att skriva. Istället var jag ner på stan och fikade med Jocke och sen somnade jag på soffan redan vid halv 8 igårkväll. Var väl ganska trött efter en vecka i Sundsvall så, det var inte så jätte konstigt.

Hur som helst.. Veckan hos syrran började galet och blev lugnare och lugnare mot slutet. Himla roligt var det iallafall och jag hann med att köra skoter en av dagarna. Super.
Jag orkar inte gå in på detalj så mycket, men bjuder kanske på bilder senare, så håll er uppdaterade.

Nu ska jag gå in och kika lite på p&l's hemsida, för jag och Viktor har bestämt att ta med några vänner och åka dit i sommar. Får se vad dagen har att erbjuda, men vi hörs senare.
Puss!
J.

XOXO


Datum: 2009-03-12 Tid: 19:21:08

(Me and my sis' back in the days.)

Okey. Nu är jag så gott som klar, bara lite småsaker kvar att fixa, men det ska strax ordnas.
Imorgonbitti väntar Nationella i Engelska till kvart i 12, och efter det bär det av till Sundsvall. Första gången jag åker tåg själv och att det är fredag den 13e gör inte saken bättre. Vanligtvis brukar jag faktiskt inte tänka på fredag den 13e så mycket, men jag måste erkänna att även jag har dragits in i skrocken och jag börjar känna mig lite smått nervös nu ärligt talat. Aja, jag kan inte mer än vänta och se vad som händer. It remains to be a mistery... Ehe.

Får se hur mycket bloggande det blir i veckan beroende på hur min systers data fungerar. Det är ju trots allt mitt ute i ingenstans jag ska spendera en hel vecka, så man ska inte hoppas på för mycket. Mottagning på mobilen kommer jag iallafall ha, så ni som har mitt nummer och vill nå mig vet nu var. Ni andra får helt enkelt se hur det blir på uppdateringsfronten och ha en superbra vecka. När jag kommer hem igen ska jag börja jobba på en ny design med helt ny och vår-fräsch look.

Stay Tuned.
J
.

Hypnotized.


Datum: 2009-03-12 Tid: 17:02:10

(Lika som bär? Hm.....)

Filmerna är klara, musiken med, och hälften av plugget. Bara packningen kvar snart alltså. Jag fick tag på Viktor ändå, men vi bestämde oss för att inte ses eftersom det skulle bli lite dåligt med tid till det. Får ta det när jag kommer hem istället. (:
Jag hittade förresten mitt linslock till slut, efter en halvtimmes letande så låg det under alla mina SO papper på sängbordet. Så nu är det på sin plats på kameran igen.. Ehe.

Det här fick bli en kort update, för nu väntar "Livets Utveckling" och några mattetal...
xoxo
J.

Låt hela världen se ditt vackra leende.


Datum: 2009-03-12 Tid: 14:00:28


Ännu en dag hemma eftersom jag inte blivit riktigt frisk än. Det ska dock inte få hindra mig från att åka imorgon. Jag är taggad till tusen!

Just nu: Två filmer är kirrade och ska göras om till Ipod-format. En massa låtar är på g och sen väntar bara packningen. Funderar på om jag inte ska ta tag i plugget strax och efter det ta ett varmt bad. Behöver jag ens säga att det sistnämnda lockar en hel del? Ehe (a)

Får se hur mycket jag hinner med ikväll, men först på listan ligger för tillfället packningen och sista plugget. Ska göra mitt bästa för att hinna träffa Viktor också, men eftersom min mobil är så gott som död och min laddare är i mammas väska, så kan jag ju inte kolla hur det blir med det heller. Haha åh, just my luck..
Hmm..... Får klura ut något sätt att få tag på grabben, men det ska nog ordna sig va.

Well, I've got better things to do so.... later!
J.

(FYI - Mitt linslock är borta och jag börjat tröttna på min bloggdesign.. Kanske dags att slänga ihop en ny, vad säger ni?)

Dagens låt 090312


Datum: 2009-03-12 Tid: 13:25:29


Jason Mraz - The beauty ugly

+


Datum: 2009-03-11 Tid: 18:19:50

you live and learn
you crash and burn
and c'est la vie

You either got it or you don't.


Datum: 2009-03-11 Tid: 18:17:26

Hey.
Jag mår redan mycket bättre, och imorgon blir det skola för min del. Känns väl lite sådär småjobbigt eftersom jag har prov, men jag står ut.

Just nu sitter jag och lyssnar på five times august och väntar på att nån ska komma hem. Börjar känna mig lite småtrött men ska ändå iväg och kika på träningen om nån timme si så där.

På fredag åker jag till Sundsvall som sagt, and I can't wait. Ska bli hur kul som helst att träffa min syster och dessutom super skönt att vara ledig i en vecka. Måste erkänna att jag är lite smånervös för att åka tåg själv dock, men det ska jag väl nog klara av. Ni får hålla tummarna helt enkelt. Right? (a)

Imorgon blir det som sagt skola för min del, sen ska jag packa i stort sett hela kvällen. Förhoppningsvis ska jag hinna med att träffa Viktor också, var ju ett tag sen, så det blir ju super.

Nu måste jag plugga. Vi hörs va.
xoxo.
J.

Dagens låt 090311


Datum: 2009-03-11 Tid: 12:35:44

Inte riktigt min musiksmak, men låten betyder mycket för mig och texten är sjukt fin!

The Streets - Dry your eyes

Wake up baby, let's start the day right now.


Datum: 2009-03-11 Tid: 11:02:01



Oj oj oj, vilken tisdag. 12 timmar på sjukhus och jag kom inte hem förrän runt 2-halv3 inatt.
Det började under måndagskvällen då jag skippade träningen för att jag kände mig yr och illamående. Under natten från måndag gick det över till världens magsmärtor och det slutade med att jag 7 på tisdagmorgon åkte in med ambulans till sjukhuset. Efter 6 timmar fick jag diagnosen magkatarr/uvi och fick åka hem.
När klockan var runt 19 på kvällen fick jag likadana smärtor i magen igen, och efter si så där en halvtimme åkte vi in till sjukhuset igen, där jag spenderade de närmsta 6 timmarna.. Igen.

Nu är jag däremot hemma och mår mycket bättre. Ska få en tid för gastroskopi (dom ska titta i min mage) inom en månad och så har jag fått medicin som förhoppningsvis ska hjälpa.
Tack alla ni som vart så himla söta och stöttat mig med massvis av sms o så. Tack Julia, Johanna och Elin som kom och hälsade på mig på sjukhuset med kakor, blommor(?) och ett kort. Jag vart så himla glad kan jag lova.

Nu ska jag se på film med mor min och sen väntar en massa plugg som jag borde gjort igår.
Later.
J.

I'm so tired of love hesitating.


Datum: 2009-03-08 Tid: 16:59:14

(Dagens snyggaste? Mhm.. Utan tvekan!)


Just nu fördriver jag tiden med:
x) Five times august. Både bilder och musik, tveksamt om det kan bli så mycket bättre för tillfället.
x) Långa helt ovärda samtal om ingenting med personer som har minst lika lite till liv på söndagar som jag själv.
x) Bubbelvatten. I mängder. Okej, kanske lite smått överdrivet, men jag har ett glas här bredvid iallafall.
x) Kikar på någon film på tv. Men med musiken i öronen så blir det lite svårt att förstå vad den handlar om.
Det var allt från mig för tillfället.
J.

Reaching for the stars.


Datum: 2009-03-08 Tid: 13:32:28

Vet ni vad jag har tänkt på? Eller okej.. Det är klart ni inte vet det, men iallafall..
Jag är så himla nöjd med mitt liv nu. Visst, det finns vissa saker som är mindre bra än andra, men så kommer det ju alltid att vara. Trots det så känner jag att jag är så oerhört tacksam över det personer som finns i mitt liv, och över hur bra jag har det. Mina vänner och min familj skulle jag inte byta bort mot någonting, och de kanske låter klyschigt men de har verkligen gjort mig till den jag är idag, och de fortsätter att göra mig till den jag kommer att bli.
Och resten i mitt liv. Fotbollen, skolan, ja allting. Allting går bra, det rullar på lixom, och får jag några motgångar så vet jag att jag är stark nog att klara dom.
I två år har våren varit en svår tid i mitt liv, pga av olika omständigheter, men nu känner jag mig starkare och mer taggad än någonsin över att möta de kommande månaderna.
Den bästa känslan däremot är just att veta att jag har mina närmaste att luta mig mot om det blåser för mycket på vägen mot toppen. Det är exakt så det känns just nu. Dom är som min klippa, och för varje steg jag tar känner jag mig säkrare på vart jag ska och vem jag är.
Jag är beredd att ta min egna väg nu. Jag ska leva mina drömmar och ingenting ska få stoppa mig.
J.

Vi är dom som förlorar men jublar ändå.


Datum: 2009-03-08 Tid: 12:56:53

Men hey. Nu har jag sett på andra avenyn senaste timmarna och börjar bli riktigt trött. Jag tror faktiskt att jag ska sova en stund strax och sen får vi se vad som väntar ikväll. Förmodligen ingenting, med tanke på att orken är så långt borta som det går just nu, men ärligt talat.. jag klagar inte! ;)

Igår satt jag och fixde ihop en design åt en vän. Han gillade Elins design och ville ha något liknande. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet och tror han blev det också. Grabben har förövrigt en fin blogg faktiskt, så gå in och läs vettja. Klicka här

Jag har förresten fastnat för Metro Station om jag inte redan nämnt det. Dom har riktigt grymma låtar faktiskt, och att sångaren är sjukt snygg är ju inget man klagar på. Ehe. Favoriterna av de låtar jag hört måste nog vara Shake it eller Kelsey (som ligger som dagens låt). Himla fina texter är det och man blir verkligen glad av låtarna.

Nu ska jag se klart på de sista avsnittet av Andra avenyn. Jag tror det är si så där 10 min kvar.
Later.
J.

Dagens låt 090308


Datum: 2009-03-08 Tid: 10:45:24


Metro Station - Kelsey

It's gonna burn brighter.


Datum: 2009-03-08 Tid: 10:30:18

Godmorgon!
Gårdagen var super mys. Började med middag, sen såg vi på melodifestivalen och åt en massa frukt. Jag och Elin satt och drygade oss vid datan ett tag innan båda somnade. Vaknade vid 1 igen, folket drog och jag gick och la mig igen. Förstår inte varför, men jag var sjukt trött redan vid 8-tiden igårkväll, så kvällen kunde alltså inte varit så mycket bättre just då.

Hur som helst.. Om en vecka ungefär, eller ja, på fredag, så åker jag till Sundsvall. Tåget går efter lunch från Uppsala så jag är väl framme nån gång på eftermiddagen. En hel vecka hos min syster. Jag längtar ju en hel del kan jag lova. Det kommer bli storslaget, och att det bara är ca 3 veckor till Italien när jag kommer hem är ett plus. Ehe.  

Så, vad ska ni göra idag då?
Jag ska iallafall bara tare himla lugnt. Får se om det kanske blir någon promenad tillsammas med Elin och Johanna. Vi pratade om det igår, men jag får se hur det blir. Annars blir jag bara hemma, och det är söndag, så då klagar jag inte.

Skola imorgon, men jag kommer spendera hela veckan med att räkna ner dagar till fredag så hyfsat snabbt får vi hoppas att det går.

Nu ska jag ta mig en kopp te och se på Andra Avenyn (jag ligger en hel del efter).
Ha det guld va.
J.

Your words aren't making sense.


Datum: 2009-03-07 Tid: 14:12:37



Sätt er ner nu. Sitt stilla och stadigt, för jag har någonting att berätta. Någonting som kommer göra er så förvånade att ni kanske ramlar av stolen. Risken finns faktiskt!
Beredda nu då? Here we go:

Jag har inte lämnat det här rummet än, jag har inte ens klivit av stolen jag sitter på.
.....
Okej, ingen blev förvånad va? Men äsch, det var ju värt ett försök iallafall. Eheh (a)

Börjar bli lite trött nu känner jag och drygheten börjar krypa fram. Jag är inte säker men jag tror att det är ett tecken på att jag borde lämna datan. Så jag gör väl ett nytt försök med att ta ett bad.

Vi hörs senare people :*
J.

Your lips tremble but your eyes are in a straight stare.


Datum: 2009-03-07 Tid: 12:44:09



Godmorgon! Jag vaknade för nån timme sen. J åkte nyss och nu sitter jag här och är redo för att möta lördagen. Ehe.

Gårdagen var super mysig och bjöd som sagt på bio och oc här hemma. Vi såg på Valkyria och riktigt hemsk var den. Kände mig väl inte sådär jätte glad när jag lämnade biosalongen, med tanke på de sista scenerna, men det ändrades ganska snabbt ändå. Det blev en promenad till och från bion, och eftersom det var så himla kallt ute så fick jag höra att det inte var  en av de smartare idéerna jag fått. Men äsch, jag förstår inte varför.. Höhö. (a)

Hur som helst.. Idag så kommer familjen Björk hit på middag, så det blir hemmakväll. Vi har laddat upp med god mat, frukt och så blir det ju melodifestivalen såklart, så det blir nog super. Elin tyckte att vi skulle ta en promenad till donken senare, eftersom hon ville ha mcflurry och strips, men jag kan ju inte påstå att det lockar speciellt mycket. Jag antar att vi får se vart ödet för oss helt enkelt.

Nu ska jag ta ett bad och sen fixa lite smått inför kvällen. Vi hörs senare.
J.

There's no escape.


Datum: 2009-03-06 Tid: 18:36:24

Äntligen helg! Jag kan knappt förklara hur skönt det är, men jag antar att i stort sett alla förstår.. Visst? ;)
Jag får ursäkta för dålig uppdatering i veckan men skolan osv har tagit upp all min tid då jag inte sovit, så det har bara inte blivit av. Jag får bjuda på "en snabbis" av min vecka istället ;)

Onsdag: Riktigt skön dag i skolan som mest bestod av en massa hålor. Vi investerade i en stor godispåse som jag, sköldsen och några till delade på. På kvällen åkte jag ner till Intersport för att pröva kläder med laget och sen blev det anställningsintervju. Jag var så himla nervös vilket bidrar till att jag stammar, och inte lite heller. Pinsamt pinsamt.

Torsdag: Skola, prov, hem och sova. Det var väl ungefär så gårdagen såg ut.

Idag: Vaknade första gången vid 4-tiden av att jag drömde världens marddröm och nu var det andra natten i rad det hände. Låg och inbillade mig att varenda ljud var av någon som brutit sig in i våran lägenhet i några minuter innan jag till slut somnade om. I skolan gjorde vi inte något värt att nämna, förutom att vi äntligen hade vår sista lektion med löken. Woho. Några timmar efter lunch drog vi oss ner mot badhuset. Vi hade kanske årets ovärdaste idrottslektion då de enda vi gjorde var att dra oss upp på en flytande grej med några pinnar. Vi gjorde de bästa av situationen så jag och Julia utmanade Jens, Fabian och Robin på "vatten-basket". När vi äntligen fick sluta satt jag och Julia kvar i bastun ett tag.

Ikväll kommer J hit och gör mig sällskap. Vi har bestämt att vi ska ge bion en ny chans då det inte blev någonting av det förra gången. Sen blir det Oc-maraton efter det. Super!

Nu ska jag ta och vara lite social och så får vi se vart ödet tar mig. Kommer in lite bilder från veckan ikväll istället eftersom jag fortfarande bara använder mig av mammas data. Tills dess får ni ha det fint.
xoxo.
J.

Dagens låt 090303


Datum: 2009-03-03 Tid: 19:16:20


Secondhand Serenade - Awake

We're not so different you and me.


Datum: 2009-03-03 Tid: 19:11:09

 

Imorgon ska jag på möte om ett jobb jag sökt. Mer än så säger jag inte. Men är jag nervös? Ja det är jag! Inte lite heller. Men jag antar att det bara är bra. Känns väl lite mindre roligt att jag missar träningen imorgon (igen) men jag får träna hemma själv istället. Får jag jobb så äre definitivt värt det! Men nu ska vi inte ta ut någonting i förväg.

Hur som helst. Det är skola imorgon iallafall, och trots att det är onsdag ska jag dit. Måste ju bevisa att det där som sköldsen har fått för sig inte är sant. Ehe. Jag är lite smått nervös inför musiken dock, eftersom att min lärare näst intill tvingar mig att spela upp låten jag skrivit inför hela klassen, och ja... den är ju inte bra precis. Men jag antar att jag inte har något att skämmas över, det är ju trots allt bara klassen.. Så det ska nog gå bra!

Imorgonkväll iallafall ska jag iväg till Inter sport innan mötet och pröva kläder tillsammans med laget. Jag tror åtminstonde att det är imorgon. Jag är nästan säker, men känns som om jag kanske ska kolla upp det, så det inte blir några misstag. (a)

Nu ska jag plugga NO. Genetik är ämnet och jag förstår näst intill ingenting, men det ska jag försöka ändra på nu. Till det blir det en kopp te och lite vindruvor. Sängen väntar efter det, så godnatt!
J.

With every breath that I Take.


Datum: 2009-03-03 Tid: 16:38:22



Just nu:
Min hjärna är så gott som död och Secondhand Serenade's låt Awake spelas på hög volym med ljudet från tv'n i bakgrunden. Mamma's laptop som står i mitt knä har svårt att hålla sig inkopplad på inernet eftersom sladden åker ut varannan minut. (åh, det rimmar.. woho). Jag är trött. Jag är inte vanligt trött, och inte heller övertrött utan lixom tröttare än så. Ni vet, när man är övertrött så blir man ju sådär jätteskrattig och glad, men jag har lixom passerat den gränsen och nu skulle man snarare kunna kalla mig halvdöd istället. Det är jobbigt, sjukt jobbigt.
Tanken på att det bara är tisdag hjälper ju inte ett dugg, då jag längtar till helg mer än nåt annat. Fredagen ser lovande ut, lördagen också, och söndag är ju söndag mer än så behöver jag nog inte säga. Kommer förmodligen bli en toppenhelg, så jag skulle ju inte klaga om veckan skulle kunna skynda på sig lite. Det antar jag att jag inte är ensam om att tycka. Right?

Inte nog med att jag är sjukt trött så är jag på världens myshumör också. Att vara i någons famn, känna pulsen slå och känna värmen skulle jag inte tacka nej till just nu. Hur bra är det att jag känner så när jag är så ensam hemma att det nästan ekar om jag stänger av musiken? Svar: Inte bra någonstans!

Jag känner mig som i den där låten nu. Den där "i väntan på bussen" med rmk. När han sjunger "Hela världen ville reta mig"... Exakt så känner jag nu. Det är illa. Galet illa om jag får säga det själv. Jag ska se om jag hittar någon som kan få mig på bättre humör nu, känns som om det blev lite mycket klag i det här inlägget, så det kanske är bäst.
Later!
J.

Känn på pulsen, kom intill.


Datum: 2009-03-02 Tid: 21:45:31


(Så här vildt kan det gå till en sommarkväll i Norrland med mig och Elin. Morfars kläder är ju bara pricken över i'et lixom)

Nu har jag spenderat hela kvällen här vid mammas laptop och skrivit klart min cv. Äntligen är jag klar! Så nu har jag börjat söka lite jobb inför sommaren, och det blir ju super.
Mer än så har jag inte gjort ikväll. Jag valde att skippa träningen idag av samma anledning som igår, så nu är jag taggad inför onsdagsträning istället.

Hm
......
Jag har egentligen ingenting att skriva om just nu. Min hjärna är så gott som tom. Det enda som snurrar runt i huvet är texten till "Jag ska slåss i dina kvarter" som konstigt nog envisas med att gå på repeat i mina tankar. Jag funderar på om jag kanske inte ska dra mig tillbaka till sängen snart. (ja, jag har också märkt att det är ungefär 80% av vad jag skriver här nu för tiden, men eftersom jag inte har något bättre för mig under dagarna så får ni stå ut.) 

Kan väl göra ett försök på att skriva någonting annat antar jag. Men problemet är ju vad jag ska skriva om. Vad som händer i mitt liv börjar ju bli lite enformigt. Speciellt med tanke på att skolan och fotbollen tar upp största delen av min tid, och hur kul är det lixom? Jag menar att höra "Idag var jag i skolan och på matten jobbade jag si och så många tal" eller "På träningen idag körde vi mycket tekningövningar och avslutade med match". Nja, till och med jag märker att det är lite småtråkigt. Så jag antar att jag kan kalla min blogg för det just nu, men det ska ju bli bättring på det, eller hur? Därför tycker jag att ni ska ge mig lite förslag nu gott folk. It's up to you vad den här bloggen ska handla om och jag vet att ni är några stycken som läser vad statistiken visar, så ta fingrarna ur rumpan och kommentera då! C'mon! (a)

Nej, nu känner jag att huvudvärken börjar krypa fram och att ögonlocken börjar bli näst intill omöjliga att hålla öppna. Det är nog ett tecken på att sängen är "the place to be". Vi hörs imorgon.
Dröm sött.
J.

Josh Kelley - To make you feel my love.


Datum: 2009-03-02 Tid: 08:07:40



"When the evening shadows and the stars appear
And there's no one there to dry your tears
I could hold you for a million years
To make you feel my love

I know you haven't made your mind up yet
 But I will never do you wrong
I knew right from the moment that we met
No doubt in my mind we'd belong
"

hela texten

So lucky, so strong, so proud.


Datum: 2009-03-01 Tid: 22:14:33



Snart är min Ipod ungefär 15 låtar rikare och jag är nöjd. Jag antar att ingen blev speciellt förvånad att jag inte ligger i sängen just nu. Eller har jag fel? Ehe. Jag är inte så bra på det där med att bestämma mig tror jag, eftersom att jag aldrig riktigt lyckas med att utföra det. Iallafall inte när det handlar om att gå och lägga sig eller städa. Det är inte min starka sida helt enkelt.

Förresten. Om 2 veckor är jag förhoppningsvis i Sundsvall hos min syster. Eller ja, det beror ju på om pappa tänker betala, men det löser sig säkert. Har inte träffat henne sen i jul skulle jag tro (vad jag minns), så det är ganska så efterlängtat. Att jag är ledig från skolan en extra vecka är ju bara ett plus lixom.

Nu är det mindre än 20% kvar på nedladdningen. Tummen upp! Sen väntar faktiskt sängen, och den här gången menar jag det. Imorgon blir det skola och på kvällen träning. Super!
Godnajt pipål. Heh. 
J.

I could hold you for a million years.


Datum: 2009-03-01 Tid: 21:10:37



Hey där. Söndagen börjar närma sig sitt slut och hur skönt är inte det lixom? Dock så äre mindre skönt att det är skola imorgon men äsch, nu ska jag inte klaga. Helgen har varit super (som sagt) och det har jag folket att tacka för. Så thank you guys.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det allmänt lugnt. Hade egentligen träningsmatch mot något uppsala lag men eftersom jag inte mådde bra alls och var helt mör imorse så skippade jag det. Istället sov jag några timmar extra och sen kikade jag på vasaloppet tillsammans med mor min. Vi satt klistrade framför tvn, nervösa och spända för att se om det skulle bli svensk vinst eller inte. Jag som aldrig har sett ett helt vasalopp i hela mitt liv (utan istället undrat vad som är meningen med det) satt till o med och höll tummarna när det började närma sig slutet. Det blev ju svensk seger till slut, och silver också för den delen. Woho!
..Mer än så fann jag inte ork till att göra idag, innan jag till slut (hör och häpna) tog mig i kragen och städade hela mitt rum plus min garderob. Jag känner mig alltså lite små stolt över mig själv nu faktiskt (med all rätt). Ehe.

Nu hade jag faktiskt tänk att gå och lägga mig. Kan inte riktigt förstå hur jag kan vara så himla trött (med tanke på att jag sovit hela dagen), men konstigt nog så är jag det. Det finns alltså ingen mening med att sitta här och häcka. Ska se om jag hittar några mysiga låtar att lägga in på Ipoden. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ju inte somna förrän om några timmar ändå, så jag behöver någonting att hålla mig sysselsatt med. Vi hörs iallafall imorgon gott folk.
Sleep tight, and don't let the bedbugs bite. :*
J.