Dagens låt 081130


Datum: 2008-11-30 Tid: 21:44:11


Howie Day - Collide.

Even the best fall down sometimes.


Datum: 2008-11-30 Tid: 21:30:11

Första advent, 24 dagar kvar till Julafton och jag klagar inte.

Helgen har dock gått alldeles för fort, och imorgon väntar en lååång skoldag. Känns väl inte sådär jätte lockande precis, men jag står nog ut. I veckan blir det massvis med träningar, både lucia och fotboll och helgen ser redan riktigt lovande ut. Då det bjuds på alliansmatch, och lite annat.. Men mer om det senare i veckan.

Idag så har jag hunnit med att storstäda mitt rum, så nu är det för en gångs skull riktigt rent. Var ner och tränade i Idrottshuset också, men det gick väl ärligt talat inte sådär jätte bra. Haha! Det blir hårdträning för min del i veckan så kanske jag har någon chans att få stå i mål på lördag.
Nu hade jag tänkt att fixa det sista i rummet och sen ta mig en välförtjänt kopp vanilj-te. Går förmodligen och lägger mig snart också, eftersom att jag är trött som tusan.
Jag lovar också att sköta bloggen lite flitigare från och med idag. You have my word.

J.

Sometimes faith feels like doubt.


Datum: 2008-11-28 Tid: 23:03:17

Förlåt än en gång för dåligt uppdaterande.
Har haft mycket med skolan osv och nu
ska jag sova. Blev inget Sundsvall i helgen
för min del, som det var planerat.
Godnatt iallafall. Puss!
J.


Någon mer än jag som saknar sommaren så att det nästan gör ont?...

We're gonna party like it's your birthday.


Datum: 2008-11-27 Tid: 16:28:55



NU SLIPPER NI BÅDE CYKELHJÄLM OCH BYXOR.. GRATTIS BRUDAR!

:*

Dagens låt 081124


Datum: 2008-11-24 Tid: 23:22:23


Thousand Foot Krutch - Wish you well.

I can't sleep when I know you're not around.


Datum: 2008-11-24 Tid: 23:18:42


Jag måste plugga. Jag har prov imorgon, och har knappt börjat. Fyfan, får ångest när jag tänker på det. Men det är bara det att jag inte orkar. Jag gör verkligen inte det. Inte en enda liten del av mig orkar, jag får ont överallt av att bara tänka på det..
Idag är verkligen en sån här dag då ingenting fungerar som jag vill, och jag bara vill spy på allt och alla som kommer i närheten av mig. Jag sitter och kämpar som bara den för att få ut dom här raderna på bloggen. Egentligen har jag ganska mycket att berätta, men det vill lixom inte lämna min hjärna, och jag ska inte bli den som tvingar det heller. Det får förbli osagt helt enkelt.

Jag tror jag suttit i mörkret och lyssnat på sorglig musik för länge nu, då tankarna virvlar runt i huvet och jag är allmänt nedstämd. Egentligen har jag väl inte speciellt mycket att klaga på om jag ska vara ärlig. Jag menar, jag har det ju bättre än många andra. Jag klarar mig lixom, men det är just det att det funnits del personer i mitt liv som jag inte har en endaste aning om vart dom tagit vägen eller hur jag ska göra för att få tillbaka dom. Eller personer och personer, nu överdriver jag väl lite eftersom jag just nu bara syftar på en person faktiskt. En släkting som jag behöver mer än någonsin förut och som jag skulle kunna göra vad som helst för att få in i mitt liv igen. Det enda hindret, det enda som kan stoppa mig att få vad jag behöver och vill är personens vilja. Jag tror ärligt talat inte att han vill ha någonting med mig att göra. Jag menar. Om han hade velat det, så skulle han väl hört av sig efter sist vi träffades. Eller väntar han på att jag ska göra det? Jag har absolut ingen aning, och heller ingen aning om vad jag ska göra...

Men nej, ärligt talat. Jag känner att det här inlägget blev en aning för djupt och tråkigt nu. Så jag tar och går och lägger mig istället. Måste tvinga mig själv till att plugga också, hur nu det ska gå. Godnatt iallafall. Imorgon väntar en ny dag, och förhoppningsvis vaknar jag på rätt sida då. Puss!
J.

I can't help you find yourself.


Datum: 2008-11-24 Tid: 17:24:14

Det snöar verkligen jätte mycket nu. Riktigt vinter är det! Får hoppas att det håller sig till jul bara :)

Jag somnade inte speciellt tidigt igår ändå, även fast jag lovat mig själv att göra det. Runt 1-tiden kom jag på att det kanske var läge att gå och lägga sig, och sen somnade jag inte förrän runt halv 2-2 eftersom jag låg och pluggade hk.
Sov alltså ungefär 4 timmar inatt, men ändå har jag inte varit ett dugg trött idag. Det är ju bra det iallafall.

Har inget speciellt att skriva här egentligen, mer än att vi hade quasimodo (han ringaren i nottredam) i NO idag. Sämsta läraren jag nånsin haft tror jag. Jag förstod inte ett enda ord av vad han pratade om, men det kan nog bero på att han hade 10 sekunders uppehåll och ca 5 "eeeh" mellan varje ord. Haha.

Nu ska jag ta och dricka lite te och plugga hk. Träningen är inställd idag pga vädret så blir nog plugg och mys hela kvällen. Puss!
J.

I'm not one of those who can easily hide.


Datum: 2008-11-23 Tid: 19:37:00

Kom hem från träningen för inte så länge sen, har bara hunnit med att duscha sen dess.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker hitta på bra anledningar till att slippa plugga.
Jag är så himla trött, även fast jag sovit halva dagen. Det blir ju inte bättre heller av att det är skola imorgon.. Usch, jag hatar söndagar! :(

Får glädja mig åt att snön fortfarande ligger kvar iallafall. Jag tycker verkligen att det är helmysigt med snö.
Speciellt på kvällarna, när det är mörkt. Den enda nackdelen är väl dock att det är så himla kallt bara.

I veckan är det skola och träning som gäller. Har två prov som jag måste prestera bra på, så blir väl en hel del plugg.. :/
Sen så har jag två eller tre luciaträningar den här veckan som jag verkligen ser fram emot och så kommer min syster hem och flyttpackar. Kvinnan har tydligen bestämt sig för att flytta till Sundsvall, och lämna kvar mig här. Den jäveln... Nej då, men ska bli kul att träffa henne iallafall. Sen fyller hon år i veckan också, så ska se till att gratta henne på tisdag :)

Nu måste jag nog sätta igång och plugga till ett hemkunskap-prov som jag har på tisdag. Jag går väl och lägger mig hyfsat tidigt idag, så något till inlägg blir det nog inte.
Sov gott!


Årets första snö taget från mitt fönster 16/11.

J.

01.29


Datum: 2008-11-23 Tid: 01:30:40

Orkar egentligen inte skriva, då mina ögonlocka är nästan omöjliga att hålla öppna.
Imorgon blir det träning och handbollstittande med Elin.
Men sov gott.
J.

It's just the beginning, it's not the end.


Datum: 2008-11-22 Tid: 17:38:10

Igår spenderades kvällen hos Madeleine där Josefin och Linda också var. Det blev film och massa skratt innan jag och Linda drog vidare hem till henne. Inte helt oväntat blev det film där också, och popcorn med pommeskrydda till det. Hihi :)
Jag hade med mig kameran för att ta en massa bilder, men klantig som jag är så glömde jag minnseskortet hemma i datan.

Imorse väckte Linda mig och galningen hade redan varit ute och sprungit på morgonen. Herregud. Där låg jag och sov som en stock medans hon var ute och sprang i kylan. Ni hör ju själva hur det låter. Känner mig lite lat om jag ska vara ärlig. Att jag inte har tränat på en vecka gör ju inte heller saken bättre..

Aja.
Om någon timme går jag, mamma och hennes man, hem till Elin, då hennes föräldrar bjuder på middag.
Efter maten blir det promenad med Elin och sen fortsätter vi kvällen här hemma med film. Blir nog mysigt det.

Nej nu måste jag nog sätta fart och fixa mig. Får se om det blir något till inlägg ikväll, men hoppas inte för mycket.. Hihi ;)
Trevlig kväll iallafall!
J.

.


Datum: 2008-11-21 Tid: 19:37:45



"Even when the sun forgets to shine, I'll be there to hold you trough the night.
We'll be runnin' so fast we can fly, tonight."

Every night in my dreams.


Datum: 2008-11-21 Tid: 19:22:31

Hej.
Om jag inte sagt det tidigare så har kvällens planer blivit lite ändrade. Men jag drar iallafall iväg till Madeleine strax där Josefin och Linda är. Får se vad kvällen har att bjuda på, men natten spenderas iallafall hos Linda.
Aja, skulle åkt för en timme sen egentligen, så känns som om jag måste sätta fart.
Trevlig kväll på er!
J.

Just do what you have to.


Datum: 2008-11-20 Tid: 22:30:08

Hellu.
Var i skolan idag så med andra ord så är jag äntligen frisk, eller hyfsat iallafall. Jag har fortfarande ont i halsen och hostar som en tok, men jag behöver inte ligga hemma längre som tur är.
Som sagt, skolan idag, det gick hyfsat snabbt och vi hade luciaträning också. Vet inte om man får berätta någonting, men jag kan ju säga att det var roligt och att jag längtar galet mycket tills det är dags.
Hur som helst.. Matte lektionen idag kan nog ha varit den skönaste. Jag och min galne vän Johanna hade ingen som helst lust att plugga, så jag spenderade hela lektionen med att "tatuera" hennes armar. Grymt snyggt blev det, enligt mig iallafall. ;)

När vi äntligen slutade så tog jag och Elin tåget till västerås och hittade ett par skor åt henne. Från stan drog vi vidare till Info-komp på öppet hus, men lyckades tappa bort oss först även fast skolan låg några meter från oss. Lyckat. Haha.
Skolan verkade bra. Mer än så orkar jag inte berätta.
Hade faktiskt tänkt att sova nu, och plugga lite SO inför prov imorgon.
Men sov gott.

J.

Om jag hade ett hjärta skulle det brista nu.


Datum: 2008-11-19 Tid: 21:25:17

Det där med att gå och lägga sig för en timme sen gick ju inte så värst bra.
Kanske ska göra ett försök till..
Men först!.. så väntar en kopp te på mig i köket. Oväntat va?
Längtar som en tok till i helgen. Som det ser ut nu blir den superbra.
Men godnatt än en gång. Sov gott!
J.

Det finns inga prinsar än, så jag drömmer lite till.


Datum: 2008-11-19 Tid: 20:02:49

Jag är helt galet trött just nu. Men jag orkar inte gå och lägga mig. Då äre illa.
Imorgon blir det nog skola för min del, då jag mår bättre nu. Dessutom så är det luciaträning imorgon, och det vill jag verkligen inte missa.
Funderar på om jag ska pallra mig iväg till västerås imornkväll och gå på öppet hus på Info-komp. Även fast jag är nästintill bombsäker på att det är JohnBauer's It-media program jag vill gå så måste jag ju kolla lite annat också ifall jag inte kommer in, och Info-komp's Samhäll - journalistik&media verkade faktiskt ganska så intressant. :)
Okej, jag har väl fått er att somna nu antar jag?

Jag ska väl ta och plugga lite SO nu hade jag tänkt, eftersom att jag har prov på fredag.
Men godnatt iallafall. Puss!

J.

v


Datum: 2008-11-19 Tid: 17:01:37

I dina ögon.
Var det lättare att va'.
I dina ögon.
Jag trivdes bättre i dina ögon.

Jag trivdes bättre i dina ögon.


Datum: 2008-11-19 Tid: 12:50:31

Godmorgon.
Ja, ni ser rätt. Jag är hemma idag igen. Den här hemska förkylningen tar snart död på mig..
Inte nog med att jag är sjuk, så är jag himla uttråkad också. Det är verkligen jätte tråkigt att vara hemma själv på dagarna. Jag menar, vad finns det egentligen att göra?
- Datan är helt värdelös att sitta vid, det finns ingen online någonstans.
- Tv'n lockar inte speciellt mycket, då det bara visas Tv-shop och liknande program eller dåliga gamla såpor.
- Prata med någon kan jag ju inte eftersom att jag är så ensam hemma att det ekar på flera mils avstånd.
Nu återstår väl ungefär ingenting antar jag, eller jag kanske har glömt någonting? Isåfall får ni gärna ge mig tips på någonting att göra innan jag dör av rastlöshet..
Uschusch, verkligen synd om mig.. Tycker ni inte? Eller okej då, kanske inte jätte synd, men lite iallafall.

Nej nu ska jag nog laga någon mat och ta en kopp te. Det lutar mot att det blir nudlar då det är i stort sett det enda jag orkar och kan laga utan kokbok.
Sedan kanske jag sover ett tag, eller bara sitter och tycker synd om mig själv. Höhö. Nejdå.
Men nu ska jag gå som sagt.
Puss så länge.
J.

Dagens låt 081119


Datum: 2008-11-19 Tid: 12:50:25


Lars Winnerbäck - I dina ögon.

Dagens låt 081118


Datum: 2008-11-18 Tid: 21:19:46


Skillet - Those Nights

Allt som vi sa då, tänk om man kunde säga så.


Datum: 2008-11-18 Tid: 21:17:16

Jag tror jag går och lägger mig nu. Min huvudvärk är inte att leka med.
Förhoppningsvis är jag frisk tills imorgon. Jag får hålla tummarna på det.
Sweet dreams.
J.

Jag försvann ur dina ögon som en svår och jobbig grej.


Datum: 2008-11-18 Tid: 18:35:21

Min kropp är helt bedövad, men mitt huvud verkar iallafall fungera som det ska. Tankarna virvlar runt som orkaner i min hjärna just nu, och har gjort det hela dagen.

När jag såg på andra avenyn nyss så hörde jag en sak..
"Att vara pappa innebär att knyta skor, byta blöjor, ställa krav, ställa upp. Saker som inte har någonting med gener att göra."
Om bara alla tänkte så...
Jag har nog inte insett förrän nu, vad mycket vi har missat, han och jag. Hur många gånger han borde ha funnits där för mig och stått vid min sida. Men ändå så måste jag nog erkänna att jag har det bra, mot vad flera andra har. Jag menar, jag träffar iallafall min pappa ibland. Han bor ju i Enköping, så det blir några gånger i månaden iallafall. Jag kan därför inte förstå varför det känns så tomt, det känns hela tiden som att det är någonting som fattas och det värsta är att hur mycket jag än försöker förklara för honom så kommer det fram att det är mitt fel. Det är mitt fel att han inte finns där, att vi aldrig träffas och att det där hålet, den där saknaden efter någon ens existerar.
Tänker jag efter så kanske det är så. Det kanske helt enkelt är mitt fel, men då återstår bara frågan vad fan jag ska göra för att få det rätt? Jag har försökt. Tro mig, det har jag. Jag har frågat varför du aldrig ställer upp, varför vi aldrig träffas och varför din nya familj betyder mer för dig än vad jag någonsin har gjort. Gång på gång har jag fått svaret "det är en tvåvägskommunikation". Det tar oss tillbaka till hur det är mitt fel, och hur jag än en gång undrar vad det finns att göra..

J.

Here's your answer.


Datum: 2008-11-18 Tid: 17:10:41

Nu hade jag tänkt att lägga upp svaret på vem personen i det här inlägget är.
Det är ingen mindre än Elin's favorit Danny Saucedo innan han blev känd.
Åh herregud hur han såg ut säger jag bara. Ni kan ju tänka er hur mycket jag
skrattade när jag såg den här bilden första gången. Hihi.



Don't go wasting your emotions.


Datum: 2008-11-18 Tid: 13:23:13

Godmorgon. Sjääälvklart så blev jag ju inte frisk till idag, tvärtom, jag mår mycket sämre nu!
När mamma väckte mig imorse kunde jag knappt andas, och mitt huvud höll på att sprängas. Så hon ringde till skolan och sjukanmälde mig och jag sov några timmar till.

Nu sitter jag här och kollar ut. Det regnar, självklart... Tur att jag slipper gå ut nånting idag iallafall.
Jag som blev så glad när det snöade i söndags, kunde det inte fått stannat? Lite längre än bara någon dag iallafall?
Jag funderar på om jag ska se något avsnitt av Andra Avenyn nu när jag har tid. Jag ligger ju trots allt 6 avsnitt efter så..

J.

Allt var så konstigt, men förbannat kul.


Datum: 2008-11-17 Tid: 21:45:21



Nu går jag och lägger mig. Är jag inte frisk tills imorn så vet jag inte vad jag gör.
Kortdag imorgon iallafall, så är väl inte hemma alltför sent hoppas jag.
Får se vad dagen har att bjuda på förutom några timmars plågeri i skolan. Det väntar att se.
Aja, en kopp te skulle faktiskt sitta fint just nu, så de blir väl det och sen väntar som sagt sängen.
Sov gott iallafall.
J.

Dagens låt 081117


Datum: 2008-11-17 Tid: 21:28:56


Lars Winnerbäck - En svår jobbig grej.

It makes it hard to smile.


Datum: 2008-11-17 Tid: 18:32:53

Hej.
Skola idag, och det gick faktiskt ganska så fort. Var lite smådrygt i slutet av dagen men det är väl som vanligt iofs.
Skulle ju haft "luciaträning" idag, men det var bara information för vi ska tydligen inte börja sjunga förrän på onsdag.

Jag tror jag börjar bli förkyld igen. Usch det här är verkligen nackdelen med vintern, alla dessa förkylningar som kommer.
Det känns som om jag nyss var förkyld, och nu börjar det komma igen känner jag.
Hoppar över träningen ikväll iallafall, för om jag nu har rätt och att det är en förkylning som smyger sig på så tänker jag göra allt jag kan för att slippa det.

Helgens planer börjar redan se ganska så lovande ut. Förhoppningsvis så blir det FJMLL på fredag hemma hos pussy. Det ser jag verkligen fram emot kan jag lova. Sedan får vi se vad resten av helgen har att bjuda på.

Nu ska jag ta och skriva lite på min uppsats om reggae som ska vara klar på onsdag. Wish me luck.
J.

Dagens låt 081116


Datum: 2008-11-16 Tid: 21:08:36


Secondhand Serenade - Stay close, Don't go.

If you leave me tonight.


Datum: 2008-11-16 Tid: 21:05:49



Träningen gick bra, men med städningen däremot är det väl motsatsen med tanke på att jag inte ens har börjat.
Borde egentligen vara klar just nu, eftersom mamma drar in mina pengar om jag inte städar, meen.. jag orkar verkligen inte.

Hur har eran helg varit då?
Min har iallafall varit underbar, med vissa undantag dock. Nu har jag iofs redan berättat om helgen i tidigare inlägg, men ändå.

Första snön kom idag förresten. Nog för att de flesta redan vet det men ändå. Jag menar hur mysigt är det inte med snö egentligen? Jag tycker det är urmysigt iallafall. Jag verkligen älskar vintern.
Det var dock inte så roligt att snön inte stannade kvar speciellt länge utan blev till slask, men det är en bra början att det snöade iallafall.

Oj, klockan är redan nio. Det känns som att jag borde ta mig i kragen och sätta igång med städningen, hur motbjudande det än låter. Hade tänkt att lägga mig hyfsat tidigt ikväll, så det blir väl inte nåt mer inlägg efter det här, förutom dagens låt förstås.
Morgondagen bjuder på skola, luciaövning och fotbollsträning, får se om jag hinner slänga upp nåt inlägg här också.
Godnatt iallafall.

J.

Det är som att vinka åt en blind och skrika åt en döv.


Datum: 2008-11-16 Tid: 14:18:29



Halloj.
Har snart gått en vecka sen sist såg jag precis. Förlåt för det.
Jag har haft fullt upp med skola och annat så har inte haft speciellt mycket tid till bloggen.

Nu åkte Linda precis, hon spenderade natten här.
Gårdagen bjöd på lite shopping i västerås, och filmkväll här hemma. Det var riktigt mysigt och efterlängtat kan jag lova.

I fredags så hade vi överraskningsfest för Julia och Johanna som fyller den 27e. Jag, Klara, Elin och Nathalie och ca 15 personer till var där för att gratta brudarna. Till en början blev det riktigt lyckat, och det är jag glad för. Det spårade dock ut ganska tidigt men vi får komma ihåg det roliga från i fredags istället för att tänka på det.
Det kommer förmodligen bilder lite senare.

Idag ska jag träna, städa och sen bara tare lugnt. Imorgon har vi första Lucia-träningen, och det ser jag fram emot.
I veckan ska jag göra mitt bästa för att uppdatera så mycket som möjligt, men det blir dock lite dåligt med tid när det är skola och så, så bli inte förvånade om det inte blir någonting. Men som sagt, jag gör mitt bästa.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen städa upp lite på rummet.
J.

Even when the sun forgets to shine.


Datum: 2008-11-11 Tid: 10:51:42

Godmorgon.
Jag är sjuk idag igen. När jag vaknade imorse mådde jag ännu värre än igår, så det var bara att stanna hemma en dag till.
Får se om jag orkar iväg till öppet hus på John Bauer ikväll, tror mamma kommer näst intill tvinga dit mig, så jag antar att jag ska dit. Imorgon ska jag nog till skolan, det måste jag, har missat för mycket redan.

Nu ska jag ta och försöka lära mig photoshop, med musik på hög volym.
J.

Dagens låt 081110


Datum: 2008-11-10 Tid: 21:12:20


Secondhand Serenade - Fall for you

For all the things that never died.


Datum: 2008-11-10 Tid: 21:07:57

Inte lika snurrig nu, men mår fortfarande illa.
Jag ska nog gå och lägga mig, så jag orkar upp till skolan imorgon. Jag måste till skolan imorgon, vill inte missa någonting eftersom det kommer bara bli jobbigt att komma ifatt då. Sen måste jag på öppet hus på John Bauer imorgon också, vilket jag inte kan om jag inte är frisk.

Godnatt!
J.

Breath me in.


Datum: 2008-11-10 Tid: 18:58:44

Hela rummet snurrar just nu. Jag ser suddigt, och mår riktigt illa.
Min data verkar inte heller må så bra, eftersom den hänger sig varann minut...

Sitter och lyssnar på lugn musik och tänker på bättre tider. Hehe.
Nu ska jag ta en promenad med mamma, för att få frisk luft.

När jag kommer in ska jag leka lite på photoshop som jag fick idag.

J.

You don't even know.


Datum: 2008-11-10 Tid: 14:08:01


Ni är saknade som fan kan jag lova. v

Nu har jag gått och blivit sjuk igen, känns inte speciellt kul..
Jag har legat i sängen i stort sett hela dagen, innan jag gick upp för att duscha för si så där en timme sen.
Nu sitter jag här nyduschad och lyssnar på Jonas Brothers.

Helgen blev inte speciellt lyckad, iallafall inte från lördag eftermiddag och framåt.
Fortfarande lite sur på att jag inte kunde följa med Linda,Frida,Josefin, Madeleine och Linette ut och äta i lördags, som planerat. På grund av bråk och brist på pengar gick ju inte det. Men vi får helt enkelt ta igen det nån annan gång tjejer? :)

Gårdagen är inte ens värd att ta upp. Jag hatar iallafall dagar som igår, mer kan jag dock inte säga.
Jag är glad att veta att det finns personer som alltid ställer upp när det är som svårast. Som igår...
Så jävla skönt helt enkelt.

Hur som helst så hade jag tänkt att fixa ihop någon lunch nu. Det blir förmodligen nudlar.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, och plugga lite, hoppas på att bli frisk tills imorgon faktiskt.
J.

Oberoendeframkallande.


Datum: 2008-11-08 Tid: 18:57:41

Hellu. Ändrade planer idag.
Jag skulle egentligen ut och äta med linette, josefin, madeleine, frida och linda idag, men eftersom pengarna tog slut under lovet fick jag lov att stå över. Istället åkte jag med Elin till västerås, hon skulle till sin bror, och jag till min.
Nu sitter jag i hans kök och har precis var duktig och diskat. Visst är jag snäll? Verkligen drömsystern, höhö.

Men nej, nu ska jag nog ta och vara social, blir kanske något inlägg senare, och troligtvis lägger jag upp en dagens låt.
Imorgon är det alliansmatch med damlaget som gäller, så ikväll äre bara att tagga upp till tusen.
J.

Take a guess.


Datum: 2008-11-07 Tid: 19:43:59


Gissa vem den här "otroligt snygga" grabben är?

Ledtråd: En svensk kändis som bor i Stockholm.
Han har spelat fiol en gång i tiden.
Mer än så avslöjar jag inte, nu får ni låta fantasin flöda.

Long time, no see.


Datum: 2008-11-07 Tid: 19:28:39

Nu sitter jag hos Elin. Har hunnit med att laga mat, och g� en promenad tidigare. Ikv� blir det film f�ulla muggar, och en massa gott till det. Riktigt mysigt.

S�imla sk�att helgen �ligen har kommit, gud s�ag har l�tat. Skolan verkligen d� mig, och de n�aste veckorna ser ju inte speciellt roliga ut kan jag lova,�Flera prov och l�r�v�ar. Fyfan�:I
P�al om prov s�ade jag matteprov idag, och det gick inte ett dugg bra. Godk� klarade jag nog, men eftersom jag vill satsa lite h� i matte s��s det lite surt. Men men..

Nu ska jag ta och vara lite social med Elin hade jag t�t. F�se om det blir n�t mer inl� ikv�, det �rst�att se.
Men en bra kv� f�ni ha, f�et ska ja.. Hihi :)���

J.

.


Datum: 2008-11-06 Tid: 21:34:07

Vad är det du vill förstå?
Du skulle resa dig och gå,
om jag säger precis som det är...

Dagens låt 081106


Datum: 2008-11-06 Tid: 21:32:01

Galet vacker låt!


Lionel Richie - I call i love

You thought wrong.


Datum: 2008-11-06 Tid: 21:28:36

Dålig uppdatering, som vanligt. Trött, som vanligt. För lite fritid, som vanligt = Illa!

Finns inte så mycket att skriva här iofs, men ett försök måste jag ju göra.
Egentligen borde jag plugga nu, har prov och läxförhör imorgon, men ni kan ju själv lista ut vad som lockar mest.
Hm.. Snart helg, det ska bli jätte skönt verkligen.
Fredag kväll + natt spenderas hos Elin, och lördag blir det ut och äta med Frida, Linda, Josefin, Madeleine och Linette. Mysigt mysigt.
Men nej.. Nu är min hjärna i stort sett helt paralyserad, jag får inte fram någonting att skriva här. Jag tänker ta mig en kopp te, och försöka få in lite so och matte i min skalle istället. Hade tänkt att kika lite på EMA också.
Det blir ett godnatt från mig, ska bara se till att få upp en dagens låt innan. Men sov gott nu.

J.

17.40


Datum: 2008-11-04 Tid: 17:40:19

Jag är trött och har ingen lust att skriva...

J.

Dagens låt 081103


Datum: 2008-11-03 Tid: 21:30:03

Hörde den första gången ikväll, men bra är den. Lyssna och njut bara.


Gavin DeGraw - Cheated on me

I'm lovesick somewhere tonight.


Datum: 2008-11-03 Tid: 21:25:06

För er som undrar så är jag halvdöd efter första skoldagen...
Okej det kanske är lite att ta i, det var faktiskt helt okej, eller.. bättre än vad jag trodde iallafall. Men trött  som tusan måste jag erkänna att jag är.  Kul att träffa Skölds igen, och så fick jag ju skolkatalogen också (där jag förövrigt ser ut som en transvestit . . . ).

Träningen för nån timme sen gick bra, några tabbar, men känns som om jag börjar komma tillbaks nu. Har inte stått i mål speciellt mycket i slutet av sommaren, och jag kan lova att det märktes det första träningarna på vintersäsongen. Menmen..

Nu funderar jag faktiskt på att slänga upp en dagens låt och sen hoppa i säng, min kropp är helt död. Jag skjussade hem Elin efter träningen ju, nån mer än jag som förstår sammanhanget..? Höhö, nej då, tror det är för att jag är så himla trött bara. Får tänka positivt, det är bara 4 dagar till helg, 7 veckor till jullov, 51 dagar till julafton och 58 dagar till Nyår. Det går nog ganska fort får vi hoppas.
Helgens planer ser ut att bli riktigt mysiga, mer säger jag inte förrän då.
Meen.. Nu väntar som sagt sängen, och jag ska ju hinna med att lägga upp en dagens låt också. Så sov gott inatt.


Hittade förresten en bild från Globall Cup 2006
som jag tänkte ta och bjuda på. Hihi.


J.

Dagens låt 081102


Datum: 2008-11-02 Tid: 21:16:28

Jag älskar den här låten.


Jonas Brothers - Hello Beautiful

Don't leave me hangin


Datum: 2008-11-02 Tid: 20:56:55

Det har blivit lite glest med inlägg senaste dagarna, men jag har försökt ta vara på slutet av lovet så gott jag kan.
Just nu har jag inte någon lust att skriva egentligen, men jag gör ett försök..



Hur har erat lov varit då?
Mitt har iallafall varit super. Jag har fått med i stort sett allt jag velat, men måste ändå säga att det har gått alldeles för fort.
Nu är det back to school som gäller, och det ska iallafall bli kul att få träffa mina knasungar Sköld.
Hm.. Någon mer positiv sak med att skolan börjar igen kommer jag inte på tror jag...
..Eller jo förresten, det blir snabbare December, och det längtar jag verkligen jätte mycket till! Tänk vad mysigt.. Advent, Lucia, Julafton, Nyår. Ni hör ju själv?
Jag verkligen älskar vintern, eller okej, inte så mycket som jag älskar sommaren.. Men vinter slår iallafall höst och vår med hästlängder!

Hur som helst.. Nu funderar jag på att gå och lägga mig, hoppas bara att jag kan somna hyfsat tidigt ikväll, men med tanke på att jag är trött som tusan ska väl inte det vara något problem. Hihi.
Godnatt.
J.

Broken smile.


Datum: 2008-11-01 Tid: 14:03:55

Tjena. Sitter hos bror i västerås nu, har precis vart och bowlat, och sen ätit lunch på amore.
Jag lider när jag tänker på att det är näst sista dagen på lovet nu, fyfan. Det känns ju som att det precis började, och nu är det slut om två dagar.. :(
Aja.. får helt enkelt ta vara på sista tiden.

Stockholm i torsdags blev riktigt lyckat. Jag hittade två tröjor, en halsduk och en mössa. Vid halv 12 åt vi lunch på kungshallen och efter många om och men hittade vi ett bord. Mätta och glada gick vi upp på södermalm, och jag skojar inte om jag säger att vi gick runt halva söder.. det kändes så iallafall. Vi lyckades till och med komma till Norge så långt som vi gick, det har jag till och med bildbevis på, höhö ;)
På väg tillbaka till centrum började det regna, och inte lite heller.. Vi var helt dyngsura när vi satt oss på tåget hem. Men det blev som sagt en lyckad dag.

Igår låg jag hemma sjuk hela dagen. Förkylning, feber och hosta.. Inte det minsta okej alls! Börjar må lite bättre nu, men fortfarande förkyld.

Nu ska jag vara lite social, sen hittar jag väl antagligen på nåt med Elin när jag kommer hem.
J.