Though a home is on the surface, she is still a universe.


Datum: 2008-08-31 Tid: 22:11:59



Bilden bjuder jag på.  ;)

HAHA på den här dagen! Verkligen ingenting har gått som jag vill, men kan faktiskt inte annat än att skratta åt det. Börjar vänja mig vid otur nu faktiskt.
Det började med att vi efter ca två timmars bilresa tappade bort oss i Hallstavik och inte hittade planen. Efter att Johanna frågat ungefär halva stans befolkning efter vägen så hittade vi fram till slut, ca en kvart innan matchstart. Någon uppvärmning hann vi knappt med, så var inte ett dugg taggad. Vi började matchen med att Hellberg blev skadad och där försvann en av våra två avbytare i första halvlek. Ca två minuter senare skadades Boba och blev utburen på bår från planen, där försvann vår sista avbytare. Bra början. (Y) Vi kom aldrig in i något speciellt spel, vet knappt om det var fotboll vi spelade där ute. Hade några bra anfall, vi lyckades få in 1 mål, medans motståndarna gjorde 3. Andra halvlek var inte mycket bättre den. Jag tror inte jag spelat så här dåligt en enda gång på de senaste två åren. Och då äre illa. Inte nog med det så var det en Upplandstränare där. När dom för en gångs skull är och tittar gör jag min sämsta match på hur länge som helst. Lyckat tycker jag. :| Matchen slutade 3-1.

Resan hem gick lite bättre än dit, med tanke på att vi faktiskt hittade den här gången. Elin pluggade, Johanna sov, men jag och Linn satt och asgarvade. Vad vi skrattade åt vet jag inte, från början var det iofs åt GPS:en som pratade, men efter det har jag ingen aning om vad vi skrattade åt, men roligt var det. Haha! Försökte sova ett tag men med Johanna's stenhårda huvud som kudde var det inte det lättaste. Det slutade med att jag satt och lyssnade på massa låtar från förra sommaren och gjorde allt för att inte bli åksjuk.

Har inte hunnit med så mycket mer under dagen, eller jag har väl bara suttit här och häckat sen jag kom hem. Nu ska jag ta och fixa lite grejer inför imorn, skriva lite på Svenska uppgift, sen sova.
Imorgon blir det skola, och som sagt skolfoto. Träning på kvällen, men med tanke hur det gick idag har jag faktiskt ingen lust alls, men det är bara stå ut. Huhu.

Just ja, min bror kom hem från Paris idag. Dom hade vart i eifeltornet, på eurodisney, och massa annat. Gissa om jag är avundsjuk! :o Fick kanske sötaste presenten, som plåster på såren, höhö. En liten Nasse-magnet som dom hade köpt nånstans inne på eurodisney. Den kommer från och med nu att pryda min whiteboard, fint va? :)

Ibland är drömmar det finaste man har.


Datum: 2008-08-31 Tid: 12:33:33



Godmorgon. Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Blev lite kaos här hemma, varför tänker jag inte berätta, men det gjorde iaf så att orken till att stanna inne var som bortblåst. Jag drog ut runt sju och mötte upp Matias vid Rimi. Vi tog en promenad ner till Westerlundska där vi satt och snackade i flera timmar. Gick upp till GAP och väntade på hans skjuss hem som kom runt halv 11. När jag precis satt mig på cykeln för att åka vart som helst förutom hem så träffade jag på Madde och Sofi. Satt och häckade med dom ett tag på stan innan jag gav upp och åkte hem. Somnade nästan på en gång, det var ju iofs smart med tanke på att jag har match idag. Måste ju vara pigg. Huhu. :)
Tror aldrig jag frusit så mycket som igår, det var seriöst vinter väder ute, sjukt! :o Frös i nån timme efter jag kommit hem till och med, inte ens mina två täcken hjälpte. Och då äre illa! :|

Igår konstaterade jag att Matias verkligen är galen. För det första så var han sur över att dom hade varit lediga hela förra veckan, och att de skulle vara lediga torsdag och fredag den här veckan. För han ville tydligen hellre gå i skolan! Vem vill det lixom? Sen så hade han 3000 kr han inte visste vad han skulle göra med? Asså vadå inte vet? Det är ju bara spendera dom lixom? Skulle jag haft 3000 kr över, så skulle lätt köpa massa saker. Fast tänker efter så skulle jag iofs inte ens ha pengar över. Dom skulle redan varit slut för länge sen! :o Men det värsta är nog att även fast det var typ minus 100 grader så tyckte han att vädret var skönt! Hela jag typ skakade och hackade tänder, och där satt människan och sa att vädret var skönt! GALNING SOM SAGT! :O Trots detta.. så är han lätt en av mina bästa vänner. tjuhu :)

Imorgon är det skolfoto, och jag har 0 lust att vara med. Dock måste jag eftersom jag kan ju inte missa sista året lixom. Jag har verkligen aldrig någonsin blivit bra på ett skolfoto. Det enda som var i närheten av bra var i 1an och lekis, men då var man ju liten och söt, hur man än såg ut. Resten av alla skolfoton ska vi inte ens prata om. Så illa är det. Det ser inte speciellt ljust ut för mitt skolfoto i år heller om jag ska vara ärlig. Jag har noll koll på vilka kläder jag ska ha, och mitt hår är just nu katastrof. Världens största råttfärgade utväxt enligt mig själv och inte nog med det så är resten av håret oranget. Snyggt va? :( Man kan ju redan nu höra hur misslyckat fotot kommer bli, och det kommer jag dras med resten av året. Lyckat (Y) :o

Nu ska jag snart ta och packa ihop lite grejer och tagga inför match. Blir nog något inlägg ikväll också med lite random om matchen och annat "intressant". Puss så länge! :)

J.

Dagens låt; 30/8


Datum: 2008-08-30 Tid: 15:14:19


Saoirse Ronan - Moronic

Slänger upp en dagens låt nu när jag är tillbaka. Låten är från filmen "I could never be your woman", som jag och Elin såg igår. Texten är as rolig och sångaren har sjukt skön röst. Orginal låten "Ironic" av Alanis Morissette är riktigt skön den också. Och texten är lätt att sjunga med till. :)

Äntligen.


Datum: 2008-08-30 Tid: 14:02:57

Nu är datan hemma igen, och hel. Det var dock fel på skärmen också, så har fått tagit en gammal skärm som är ca 20 ggr tjockare än min andra. Hur som helst så har jag ett problem. Skärmen som jag nu använder är jätte mörk och jag har ingen aning om hur man ställer in ljuset, så ni som vet kan ju gärna höra av er till mig. Tack på förhand. :) huhu.

Har inte hänt så mycket under de två senaste veckorna. Har vart mycket med skolan nu i början, så har inte hunnit med så mycket mer än träning och träffa folk. Igår hade jag filmkväll med Elin i min systers lägenhet, spenderade natten där också. Mycket trevligt om jag får säga det själv! :)

Det har inte blivit så mycket bilder heller men lägger nog in några pics från veckorna. Har inte haft lust eller tid till att ta kort nu när datan inte fungerat. Eftermiddagarna har jag mest spenderat sovandes på soffan, skolan gör mig grymt trött. Inte okej.

Hur som helst, ikväll ska jag träffa Matias.Väldigt efterlängtat! Sist var ju på sjukhuset, och det var väl inte roligaste sättet att träffas på, men tack för att du kom än en gång (A).

Ska försöka att skriva nåt inlägg per dag nu, lovar ingenting, men gör mitt bästa. Har väl tappat ca 98% av mina läsare under dom här veckorna, men nu är jag back in track igen. :)

J.

Still gone.


Datum: 2008-08-25 Tid: 10:29:13

Datan är fortfarande trasig, den har inte ens skickats in på lagning än. Ja, jag lider! Tyck synd om mig hallå! Inte nog med det så är skolan i full gång igen. Sitter på HK-lektion just nu faktiskt. Hur som helst, hinner inte skriva så mycket mer, men hade iaf tänkt att berätta att jag tagit hål i naveln nu. ÄNTLIGEN! Jag och Elin gjorde det i Lördags så nu är jag 600 kr fattigare. Inte okej. Men aja, återkommer när min data funkar igen. Puss så länge.

J.

I'll be back.


Datum: 2008-08-20 Tid: 10:37:08

Min data har antingen gått sönder eller fått virus, så måste skicka in den på lagning. Skriver när jag får tillfälle, men troligtvis blir det inte så mycket innan den funkar igen. Så tills dess får ni ha det guld. Puss! :*

(Jag har fått biljetterna till Jason Mraz nu. Kanske lyckligaste! :D )

Söndag-natt.


Datum: 2008-08-18 Tid: 00:48:52

Matchen mot Nordia slutade 4-0 till oss. Härligt spelat tjejer! Kan vart det äckligaste vädret att spela i - spöregn och lerigt, men jag är en kämpe osv, huhu! Kan ju inte precis påstå att jag var den renaste av oss efter matchen, med tanke på att det alltid ska vara stora lergropar precis vid mål, där folk förväntar att jag ska slänga mig, och ja, dum som jag är gör jag det också. Får ju iofs skylla mig själv, mitt val att bli målvakt i första taget satt. Men det är kul satt, det är ju huvudsaken :)

Nu sitter jag och försöker vara social mot Linda samtidigt som jag skriver här. Har hunnit med att färga hennes hår under kvällen. Vi sitter för tillfället och väntar på att det ska torka. Det är hyfsat torrt nu, och kan ju inte precis säga att jag borde satsa på ett jobb som innehåller hårfärgning när jag växer upp. Som det ser ut nu så ser det en aning fläckigt ut där bak. Men håller tummarna på att det är antingen tack vare ljuset eller att inte hela håret har torkat. Får kolla igen imorgon, eller inatt. Kommer för och efter bilder sen också. Tycker lite synd om Linda just nu. Jag är ju inte speciellt orolig över resultatet måste jag säga, jag sitter mest och skrattar, men hon ser  lite mer bekymrad ut faktiskt. Men blir det fläckigt osv får kvinnan skylla sig själv. Jag varnade henne innan att jag bara färgat håret på någon en gång förut. Så jag är inte precis van. Men håller tummarna för henne och hennes hår ändå! :)

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från kvällen igår som jag lovat. Blir dock inte så många eftersom ingen av oss var precis så villiga att vara med på bild igår. Men några random bilder blir det allt. Och ja, bilderna bjuder jag på, så jag hoppas inte på några klagomål, huhu! ;d

         
( Nej vi är inte sådär glansiga i ansiktet. Det kallas ansiktsmask, du vet! :} )

41 dagar kvar.


Datum: 2008-08-17 Tid: 23:52:02



Vem är världens lyckligaste nu? 
- JO, JAG!
Varför? 
-  För att jag och Elin ska kolla på Jason Mraz i Stockholm den 27e september. Åh, jag känner hur lyckoruset stiger inom mig. Nu är det bokat, och jag ska hämta ut biljetterna någon gång under veckan. Kommer helt klart räkna dagarna tills dess och det enda som kommer spelas i min iTunes och mp3 det närmsta veckorna är självfallet Jason's låtar! ;)

Dagens låt; 16/8


Datum: 2008-08-17 Tid: 15:37:41


Jason Mraz - Sleeping to dream.


Inte orginalvideon dock, den hittade jag inte. Låten är helt underbar, texten och allting, puss på det. Blir helt glad och varm inuti när jag hör den här. Jason mraz är en gud på att sjunga och spela gitarr. Jag verkligen älskar hans musik, som jag sa i förra inlägget (veckans favorit). Hur som helst tänkte jag bjuda på den här sjukt bra låten, så lyssna och njut! :)

Favorit v.33


Datum: 2008-08-17 Tid: 15:25:12

           

Jason Mraz är utan tvekan veckans favorit. Alla känner säkert igen honom för låten "I'm Yours"  Själv älskar jag alla hans låtar, speciellt de från senaste skivan "We sing. We dance. We steal things". Förhoppningsvis ska jag kolla när han är i Stockholm den 27e September, jag hoppas på det iallafall. Tills dess blir det nötning till tusen av hans låtar (alltså inte mycket skillnad från just nu iofs). Kan dock inte säga att han är as snygg, men han ser ju helt klart bra ut iaf. Well, thats all. Slänger upp en video också (dock inte från senaste albumet). Enjoy.



Jason Mraz - Life is wonderful.

Söndag 17/8.


Datum: 2008-08-17 Tid: 14:23:54



Godmorgon. Eller godmiddag kanske låter bättre. Hur som helst.. Kvällen igår blev riktigt lyckad, lagade tacos, såg film o hade det trevligt. Så tack för det Elin. :)

Nu sitter jag och småpratar med syster min och lyssnar på Jason Mraz. Har fått världens största skavsår på min fot. Eller det känns så iaf, så tyck synd om mig tack! :o Ska iväg till Grillby senare och spela match mot Nördia. Återkommer med resultat. Höhö.

Jag önskar att man skulle kunna spola fram tiden, för det är as mycket grejer jag ser fram emot just nu. Och orken till att vänta är ju inte precis på topp. Om två veckor tar jag hål i naveln, men egentligen vill jag göra det nu, nu, nu! Jag och Elin gick på i stort sett varenda smyckes affär i västerås igår för att kolla på fina navelsmycken (utan större lycka dock). Det enda dåliga är väl att jag inte kan stå i mål på två månader efter det, jag menar, det kanske inte är det smartaste när det är nygjort. Åh, längtar satan! :o

Nej nu ska jag ta och fixa lite grejer, sen packa inför matchen, innan det bär av till Grillby. Wish me luck! :)

J.

Let the geek in the pink take a stab at it.


Datum: 2008-08-16 Tid: 17:35:32



Hellu. Lovade ju att försöka hinna med ett blogginlägg idag, så här kommer det :)
Dagen har spenderats med filuren till höger på bilden i västerås. Tog tåget dit vid 12, sprang runt på affärer och bara chillade. Riktigt mysigt faktiskt. Jag köpte ett bara skor på skopunkten för 99 kr, ett riktigt kap enligt mig själv :) Mer än så blev det inte. Vi åkte hem igen vid 4 tiden, så nu sitter jag här. Ska snart ta och packa ihop lite grejer till ikväll, och plocka upp på rummet. Sen bär det av till tjejkväll hos Elin. Vi ska laga mat, se film, osv, de blir säkert as trevligt, så det ser jag fram emot! :) Känns som att jag måste skynda mig lite nu. Elin har alltid bråttom, och klagar alltid på mig att jag är seg (vilket jag absolut inte är). Bilder kommer antagligen imorgon, och jag lovar att bilderna från Norrland kommer någon dag framöver också :) Ska sätta fart nu, puss.

J.

Ett tidsfördriv. Du vet.


Datum: 2008-08-15 Tid: 22:41:17

Min hjärna är tom, men ändå tvingar jag mig själv till att skriva, envis som jag är. Jag menar när jag ändå sitter här, så kan jag ju lika gärna lämna några rader på bloggen, även fast jag egentligen inte har någonting att säga. 
Så här sitter jag som sagt och tänker så det knakar med Regina Spektor's låt Fidelity susandes från högtalarna. På ett sätt är det faktiskt riktigt illa, med tanke på att jag är ungefär den enda människa just nu som inte är ute. Och det tack vare min feber och magvärk. Men å andra sidan är det faktiskt riktigt mysigt att sitta här i mörkret, helt ensam, med musiken.
 
Förresten, jag ljög tidigare. Min hjärna är inte tom.. Tvärtom, den är full, med tankar om ja, allting faktiskt. Ändå kommer jag inte på någonting vettigt att skriva. Så kan väl säga att det är de min hjärna är tom på just nu. Vettiga saker alltså.

Jag förstår faktiskt inte själv varför jag inte går och lägger mig. Jag är sjukt trött, känns som att mina ögonlock väger mer än 1 ton, och huvudvärken dunkar i huvudet. Det finns faktiskt ingenting som lockar så mycket just nu, som att krypa ner under täcket med mp3'n i högsta hugg! ..Eller jo, det vore ju iofs tanken på att slippa göra det ensam, det lockar lite mer faktiskt. Hur som helst så känner jag att orken till det är någon helt annanstans, därför stannar jag här istället.

På tal om mp3.. Jag hade tänkt att uppdatera min med lite nya låtar så här inför skolstarten, så ni får mer än gärna slänga in en kommentar med låt-tips åt mig, ju fler desto bättre, skulle vara urgulligt :)

Det är sjukt hur mycket man kan sakna folk ibland. Nästan så det gör ont. Det gör jag nu, jag saknar ett antal personer faktiskt. För det mestadels vänner som jag inte träffat på riktigt länge, dock också folk som stått mig nära, men som på den senaste tiden bara glidit mer och mer ifrån. Hur som helst så vet nog dessa personer vilka de är, eller ja, iallafall dom flesta. Dom som behöver veta det vet, och det är ju huvudsaken.

Men nej, nu gott folk (och ja, jag har nu fått reda på att jag har fler än en läsare, ett fåtal, men ändå fler, så nu kan jag officiellt säga folk till er, hihi) ska jag ta och lägga mig i sängen istället. Frestelsen är för stor att motstå, så jag får helt enkelt tacka för mig och hoppas på att inte inlägget vart för tråkigt, jag fick ju trots allt ihop en hel del saker ändå. Intressant eller ointressant, det kvittar, det är ju iallafall någonting att läsa för er som kanske letar efter ett tidsfördriv.
Det blir absolut kanske (det har jag fått från titeln på filmen "definitely maby") ett inlägg imorgon. Jag lovar att försöka se till att det blir det iallafall. Tills dess får ni ha det gött (Har jag berättat att jag är ett fan av både skånska och göteborska? Speciellt när killar pratar det.). Godnatt från mig. Puss!

J.

Hann ju med en hel del "faktiskt", och lite onödig fakta här i slutet också, det gjorde säkert inlägget så mycket roligare, osv. Huhu!

Fredag.


Datum: 2008-08-15 Tid: 17:01:12



Hallå. Hann inte med att skriva någonting igår, eftersom jag var i västerås i stort sett hela dagen, och natten spenderades hemma hos systeryster. Iofs så fanns det inte så mycket att berätta, så det kvittar väl antagligen.
Ikväll skulle jag egenltligen spelat match (som utespelare) med damlagets b-lag. Men vaknade med halsont och huvudvärk imorse, så blir nog bara att vila idag. Mamma har köpt piggelin åt mig, så jag har tänkt att spendera kvällen i soffan med isglass och halstabletter, för att bli frisk så snabbt som möjligt.

Imorgon åker jag till västerås en stund på dagen med Elin, sen spenderas kvällen hemma hos henne. Blir nog mycket trevligt, som alltid. Ska försöka hinna med att kolla på några fina navelsmycken imorgon också eftersom jag planerar att ta hål i naveln i början av september. Vet fortfarande inte riktigt vart någonstans jag ska göra det, men det lutar mot nåt ställe i uppsala. Problemet är bara att pengarna till resan dit saknas, så skulle bli glad om någon vet något bra ställe här i Enköping eller Västerås istället. Bara att höra av er! :)

Känner själv på mig att det här inlägget inte alls blev bla skrivet, men jag är trött och har ingen lust alls till att skriva egentligen, så det kan inte hjälpas. Det får duga för idag. Nu ska jag krypa ner i soffan igen och kolla om det är något bra på tv. Mobilen kommer ligga bredvid mig så hoppas på något sms som gör mig på bättre humör :) Puss.

J.

I miss you more then ever.


Datum: 2008-08-14 Tid: 02:25:37



Du vet våra stunder? Jag saknar dom. Dom var klockrena, allihopa. Jag förstår inte vad som har hänt. Men det är ju inte precis som förut längre. Det vet både du och jag. Sommaren 2006, och 2007. Du gjorde dom bra - Vi gjorde dom bra. De senaste två åren har vi gjort bra. Tack vare våra stunder. Du vet dom som jag saknar? Jag skulle göra i stort sett vad som helst för att få tillbaka dom.

Dagens låt; 14/8


Datum: 2008-08-14 Tid: 02:09:05


Nickelback - Rockstar

Den här låten var i stort sett det enda som snurrade i mitt huvud när vi var i Norrland. Det och Elin's tjat om att hon behövde gå på toaletten. Huhu. Texten är skön, och "a creditcard that got no limit" skulle ju inte vara helt fel. Även fast vi inte kunde texten så bra så satt jag och Elin och sjöng den här låten för fulla muggar i bubbelpoolen på Nordpolens relax-avdelning. Lyssna och njut!

Hemma igen.


Datum: 2008-08-14 Tid: 01:59:26



Nu är jag tillbaka. Det var jag ju iofs igår också, men det var inte orken till att skriva dock. Idag fick jag till min förvåning reda på att jag har en läsare på min blogg iaf, och du vet väl antagligen vem du är :) Om du som läser det här inte är den personen så kan du ju ta och kommentera någon gång, så jag vet att du existerar. Då kanske lusten till att uppdatera oftare växer, och därmed blir inläggen säkert roligare, osv. Så, kommentera!

Finns inte så mycket att säga om veckan i norr mer än att den vart rolig, som alltid med Elin iofs. Tänkte att jag skulle ta och bjuda på bilder senare, men tills dess får ni titta in på min bilddagbok, som jag planerat att börja använda flitigt igen.

Nu är det bara några dagar kvar tills skolan börjar, och det med blandade känslor. Ska bli kul att spendera året tillsammans med skölds och jag ser ju fram emot lucia, spexfoto, cabaré osv. Men när jag sen tänker på tidiga mornar, läxor, prov, nationella prov, gymnasieval, och ja, jag kan nästan fortsätta hur länge som helst, då blir det inte speciellt positivt längre. Men ett år kvar sen gymnasium, så det går nog hyfsat bra ändå. Får försöka se de bra sakerna här i livet.
Haha. Märkte själv där hur jag lät som en tant 40+, eller med andra ord min käre mor.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen(gästsängen dock, eftersom mitt rum är väldigt ostädat). Imorgon bär det av till bror min i Västerås runt ett. Hela tjocka släkten, eller iallafall familjen ska dit och.. umgås(?), om jag förstått det rätt. Ska försöka hinna med att träffa Linda en stund imorgon också, om det blir som planerat, det hoppas jag på.
Men nej gott folk, John Blund väntar. Godnatt!

J.

31/7 - 3/8


Datum: 2008-08-03 Tid: 19:43:36



Nu är jag tillbaka igen efter en (oväntat) grymt rolig helg!

Torsdag: Samlades vid minigolfen på enavallen 20 över 9 på morgonen, några minuter senare satt vi i bilen igen på väg till Norrköping. Framme några timmar senare, och första matchen spelades runt 16 (?) mot Klagshamn. Var en jämn match, Klagshamn var ett bra lag, men vi borde egentligen vart bättre, vilket vi dock inte var, så därför förlorade vi med 2-0. På kvällen var det invigning, sen spelade vi fotboll med lite random killar från Norrköping. Trevligt.

Fredag: Första matchen mot Vasa spelades runt 10 på morgonen, eftersom Julia stog i mål den här matchen hoppade jag in som forward ett tag i slutet av andra halvlek. Efter lite missförstånd inom laget gjorde vi ett mål, dock åt fel håll, men tur var ju att målet var riktigt snyggt iaf! ;} Efter mer missförstånd fick Vasa in 2-0 målet, och matchen slutade än en gång med 2-0 förlust. Vasa var riktigt bra, och de var värda vinsten måsta jag ju säga.
Andra matchen spelade vi mot laget jag inte minns vad dom heter, mer kända som polkagrislaget. Vi hade äntligen kommit tillbaka till vårt egna spel och vann matchen med 8-0, och slutade som 3a i våran grupp. 
På kvällen var det disco, höhö. Hade först ingen lust alls att gå, men det visade sig bli mycket roligare än väntat. Med bra musik, skönt folk och dans hela kvällen blev kvällen faktiskt riktigt skön. Linn var på g kvällen i ära, grattis till vinsten Linn, haha! ;) Träffade lite skönt folk där också, mer än så behövs inte sägas. Dagen och kvällen slutade jag halvdöd i sängen, kollandes på "All the boys love Mandylane" med Elin på hennes iPod.

Lördag: Fick sovmorgon till 9-tiden, och spelade första matchen några timmar senare mot Syrianska. Blev faktiskt en ganska jämn match, och de var bättre än vad jag trodde, vi spelade dock inte vårat bästa, men vann iallafall med 1-0. Nästa match var mot polkagrislaget igen och den här gången vinst med 2-0 bara och jag ljuger inte när jag säger att det var domarens fel, som förövrigt gick och blinkade åt andra lagets tränare, fan vad damp jag fick. Tror aldrig jag frusit så mycket på en match. Regnet öste ner och ingen sol var det heller, till råga på det fick jag knappt röra bollen en enda gång, så där stog jag genomblöt och försökte peppa laget så gott jag kunde. Usch på regn!
Kvällen blev lugn, kollade någon match mellan några Norrköpingslag med Linn och Josefin en stund, annars så blev det mest chill. Innan läggdags var så gott som alla i vårat rum irriterade på varann, antagligen på grund av trötthet, men det ordnade upp sig till slut.

Söndag: Idag hade vi bara en match, B-final mot Gävle. Blev en tuff match, började första halvlek ganska segt med Johanna lyckades få in 1-0 målet ändå. Bollen kom in mot målområdet och Johanna kör en språngnick men missar och lyckas på något sätt under tiden hon faller få in foten på bollen och klacka in den i mål. Riktigt snyggt vare! Under andra halvlek fick vi igång vårat spel lite mer och lyckades få in ett 2-0 mål också. Fick en straff emot oss som de missade, mer än så var det inte. Vinst med 2-0 och vi slutade därför som segrare i B-slutspel och 5a i cupen. Bra jobbat tjejer.
Efter lunch städade vi, packade och sa hej då åt syrianska innan det bar hem igen.

Cupen har varit riktigt kul, till stor del tack vare laget, våra tränare, de grymt sköna syrianerna och lite annat folk. Så tack för det! Kanske kommer några bilder om jag orkar sno från folket som hade med sig kamera, isåfall lägger jag väl in några imorgon, eller när jag kommer hem.

J.