don't get me wrong


Datum: 2009-05-04 Tid: 20:58:54


One down, four to go.. ja, skoldagar alltså.
Egentligen har jag ingenting att skriva, men jag tänkte bryta trenden jag har att inte skriva genom att klämma fram några ord iallafall. Så...

*10 minuters tänkande*

Vi har spexfoto på fredag. Det är väl det enda som händer i mitt liv för tillfället, då jag fördriver hela dagarna med att vänta på helg. Har dock ingen som helst aning om vad vi ska ha för tema, då det vi hade tänkt tydligen kunde misstolkas, så det fick vi inte ta nej. Om jag minns rätt så skulle vi komma överrens om det imorgon, så det blir nog bra ska ni se.
Annars då... Jag fyller år imorgon, dock känns det inte alls som det. Det roliga med att fylla år har lixom försvunnit med tiden som man blivit äldre. När jag var liten väntade jag i flera månader innan. Hela grejen med att fylla år var lixom mer spännande då. Jag kunde ligga sömnlös hela natten för att sedan ligga och tjuvlyssna då familjen slog in paket och gjorde tårta i köket på morgonen, och räkna varje steg de tog tills dörren öppnades och dom kom insjungandes med paket och allt. Sedan, dagen efter födelsedagen började jag redan räkna ner till nästa. Kalasen man hade också, dom älskade jag. Tårta, ballonger, paket, fiskdamm och allt vad det nu var.. Jag börjar faktiskt undra varför man slutade med det där. Får se om jag kanske slänger ihop ett barnkalas till helgen kanske. Skulle inte det vara något va? ;)
..Okej, missförstå mig inte nu. Jag menar.. det är klart det ska bli kul att fylla år och så, men det känns lixom inget speciellt bara. Fast att jag ska fira morgondagen med familj och favoriterna, och sen helgen med de bästa gör faktiskt att jag ser fram emot det rätt mycket ändå. Hihi.
 
Hm.. Börjar fundera på om jag inte ska gå och lägga mig snart, de där timmarna jag sov tidigare gjorde mig konstigt nog bara tröttare. Försöker egentligen undvika det faktum att jag måste städa, men känner att jag kanske ska lyfta på röva och ta tag i det, hur mycket det än tar emot.
Sen blir det definitivt sängen, så godnatt på er!
J.
Kommentarer
Postat av: Anonym

jjag vet att du älskar mej nassenina!http://www.gratis5.se/user/register/kalara

http://www.gratis5.se/user/register/kalara

http://www.gratis5.se/user/register/kalaramassa puss, hihih

2009-05-04 @ 21:33:33
URL: http://kalara.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh, favoriterna? du räknar in mig där va? ;)

2009-05-04 @ 22:10:00
URL: http://twinsone.blogg.se/
Postat av: Andreas (Anders?)

Besöker vanligtvis inte elevbloggarna. Jag hade tänkt gratta dig idag på skolan men glömde bort allt som vanligt. Jag kan berätta att det dåliga minnet blir ännu sämre med åldern, så du är ytterligare en bit på väg till seniliteten. Grattis till dig!

2009-05-05 @ 21:00:26
URL: http://fridsbokrescensioner.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tjo Janina! Brukar inte besöka elevbloggar men nu är det så att minnet blir sämre med åren och mitt är sugdåligt. Hade tänkt gratta dig idag men minnet svek. Du vet vad du har att vänta dig! Grattis för fan!

2009-05-05 @ 21:03:22
URL: http://fridsbokrescensioner.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback