Nostalgi


Datum: 2008-07-21 Tid: 02:11:31

Kan inte sluta längta och tänka på Norrland just nu. Jag längtar till och med till att sitta i bilen hela vägen, fast det förstås är mysigt det med, för mig som slipper hålla mig vaken vid ratten. Minns när jag var liten och åkte upp tillsammans med Pappa och min storebror. Hur de satt i framsätet och diskuterade hur molnen såg ut samtidigt som någon deckare spelades lågt på radion. Hur jag halvsovandes låg och lyssnade på deras prat och hade den där pirrande känslan i magen som jag fick av att veta att vi snart var framme. Minns hur vi alltid stannade på olika mackar under den ca 12 timmars långa resan för att antingen äta mat, gå på toa, eller fylla på med godis och dricka. 
Fast det bästa med hela resan minns jag var när vi började närma oss nybyn (där farmor bor). Då när man började känna igen sig innan man nådde infarten till det gula huset.
Sen när man väl var framme, klev man nyvaken ur bilen, tog med sig allt man behövde för natten och gick in för att fika farmors mjukkakor med hushållsost. Åh, vad jag saknar det!

I år åker jag upp med mamma, så blir väl inte lika som det året dock, men en sväng till farmor och farfar ska vi såklart hinna med. Det är ett måste. I år blir det först och främst en eller fler nätter i sommarstugan i Siknäs. Sen åker vi väl runt och träffar släkt och så. Hoppas verkligen på bra väder i år, för isåfall drar vi iväg till Storforsen nån dag och badar i döda fallet. (För er som inte vet så är det typ vatten bland klipporna där man kan bada, där storforsen gått förut, as mysigt!)
Elin följer med i år, så känns som att det här kommer bli toppen. Det var dessutom flera år sedan jag var uppe sist så ska bli kul att träffa alla igen. Ser fram emot resan sjukt mycket, och hoppas på att få se norrsken, som jag enligt mamma har sett förut, men det håller jag däremot inte med om. Det måste varit när jag var väldigt liten isåfall, och det räknas knappt.
Kommentarer
Postat av: elin

vi kommmer få så kul, ja längtar oxå! :D <3

2008-07-23 @ 00:28:21
URL: http://elinbyelin.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback