We're not livin in america, but we're not sorry.


Datum: 2008-12-31 Tid: 00:01:01

2008 är snart avklarat, och mitt nyårslöfte är att bli bättre med bloggandet. Det blir nya tag på torsdag alltså.
Nu ska jag sova, och tagga satan tills imorgon. Morgondagen förväntas bli bättre än förra årets nyår, och eftersom det är ganska så svårslaget så måste man ju vara på g.
Kvällen börjar hos Madeleine och sen fortsätter det därifrån. Berättar väl mer nästa år. Nu väntar som sagt sängen.
Godnatt. Vi hörs 2009. Gott nytt år på er! :*
J.

År 2008.


Datum: 2008-12-30 Tid: 22:59:20

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jahadu! Det blev en hel del sådant.
Höll du några av dina nyårslöften? Jag tror inte jag hade något nyårslöfte förra året. Hade godislöfte däremot under nyår som jag bröt efter 8 månader, men som jag fullföljt nu ett tag efter, och det tar slut tillsammans med det här året.
Blev någon av dina vänner förälder i år? Nope.
Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov. Men däremot några nära vänner/släktingar till personer som står mig nära. :/
Vilka länder besökte du? England.
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009? Jo. Det måste jag ju erkänna att det finns. Men jag har känslan av att 2009 kommer bli mitt år så.. ;)
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? Oj. Svårt att bara välja ett datum. Men Förra nyår, Midsommar, Norrland och Powermeet är ju ganska så svårslaget ändå.
Vad var din största framgång 2009? Jag har förändrats en hel del som person. Jag har blivit starkare, fått mer tro på mig själv och jag vet nu vilka personer som verkligen är äkta vänner, no matter what.
Största misstaget?. Måste ha varit då jag har litat på folk för lätt och fått tagit det smällar som de gav.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nja. Skadat mig har jag gjort en hel del när jag spelat fotboll, men inget allvarligt. Låg på sjukhus nån natt i sommras för problem med magen, men mer än så har det inte blivit. Det är jag glad för.
Vad spenderade du mest pengar på? Till att fylla på mobilen tror jag. Eller kläder.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Om det gjorde. Finns sjukt mycket saker och sjukt många personer som gjorde mig riktigt glad, det är jag tacksam för kan jag lova.
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008? Ärligt talat, så vet jag faktiskt inte.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? När jag väl var ledsen, så var jag nog ledsnare. Men i helhet så har jag varit sjukt mycket gladare än förut! :)
Vad önskar du att du gjort mer? Jag vet faktiskt inte. Jag är väl i stort sett ganska så nöjd ändå.
Vad önskar du att du gjort mindre? Litat på folk som jag inte borde litat på.
Hur tillbringade du julen? I Sundsvall hos min syster och hennes sambos släkt. Det bjöds på skoteråkning, massa god julmat, julklappsutdelning och en hel del annat. Mysigt var det!
Blev du kär i år? Ja. Jag blev ju det.
Favoritprogram på tv? Andra Avenyn helt klart!
Bästa boken du läste i år? Jadu.. Det har jag ingen aning om.
Något du önskade dig och fick? I år har jag nog fått det mesta jag vill.
Något du önskade dig men inte fick? Inget som jag kommer på just nu tror jag.
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Kom hem från Gotland, och firade den med familjen.
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja.. Det finns ju en hel del faktiskt. Men det ska jag se till att ordna så det kommer nästa år kan jag lova ;)
Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Den har förändrats väldigt mycket. Nu i slutet har jag vart mig själv bara. Och det har nog märkts på både ytan och min personlighet tror jag.
Vad fick dig att må bra? Det fanns en del saker, men framförallt de närmsta vännerna som jag kunde skratta med, gråta med och bara vara mig själv med helt enkelt , och min familj som jag haft en del motgångar med men som jag ändå alltid kunnat vända mig till när jag behövt.
Vem saknade du? Min pappa.
De bästa nya människorna du träffade? Oj. Jag har träffat mycket folk som jag verkligen tyckt om. Så det är näst intill omöjligt att välja.
Årets film? Måste nog vart Sex and the city filmen eller Mamma Mia. Dom var riktigt bra.
Årets sötaste? Björn Gustavsson.
Årets hetaste? Han var stekhet.. :*
Årets största kärlek? Jason Mraz är kärlek!
Årets besvikelse? Dom vet antagligen vilka de är..
Årets bästa? Folket for sure.
Årets snällaste? Matias Halonen, utan tvekan.
Årets fest? Omöjligt att bara välja en.

År 2008 sammanfattat i bilder finns på min bilddagbok.

Someday we're gonna break free from these chains.


Datum: 2008-12-26 Tid: 22:47:31

I'm back. Kom egentligen igår, men jag hade varken lust eller ork till datan då, så någon blogg blev det inte heller.
Julen i Sundsvall blev supermysig och kul hade vi. På julafton körde jag skoter och sen så firade vi kvällen hemma hos min systers sambos föräldrar. Himla söta var dom. :)
När jag väl var hemma igår så tog jag en promenad med Elin. Var ett tag sen jag var med henne, så det var efterlängtat. :)

Imorse vaknade jag upp bredvid favoriten, men eftersom han skulle iväg och köpa skidor på en gång så somnade jag om på soffan ett tag. Gjorde ett försök att städa när jag vaknade, men med brist på ork så kom jag inte så långt med det. Min bror och hans syster kom runt 14 och sen dess har jag umgåtts med familjen, ätit julmat och öppnat julklappar. Fick en ny mobil, och ni som sett min förra vet ju att det var ganska så välbehövt.

Men nej, känner ingen inspiration alls till att skriva, så det här inlägget lär ha blivit urtråkigt. Nu ska jag vara lite social igen, sen sova hyfsat tidigt. Morgondagen bjuder på mellandagsrea i västerås med Elin. Puss på det.
Godnatt!
J.

*


Datum: 2008-12-23 Tid: 01:46:14

I'm crazy about you.


Datum: 2008-12-23 Tid: 01:42:33

Kom hem från favoriten för två timmar sen ungefär. Kändes inte okej att säga hejdå, eftersom jag ska åka tidigt imorn bitti. Jag ska iofs bara vara borta några dagar, men det känns som om jag ska vara borta as länge.. Varför vet jag inte.
Funderar på om jag ska ta och se den där filmen nu, som jag pratade om igår. Reine och mimmi i fjällen alltså. Blev inte av att jag såg den igår, så ska väl göra ett nytt försök ikväll. Måste skriva en massa rim också, så får väl göra det samtidigt.

Om 5 timmar är jag på väg dårå. Börjar längta riktigt mycket nu. Det är ju trots allt en massa snö där uppe, och så får jag träffa syster min och hennes hund, så det funkar nog. Hoppas bara jag har mottagning på mobilen. Eftersom det är mitt ute i ingenstans dit jag ska, så kan jag ju inte vara säker. Får hålla tummarna på det iallfall. Några inlägg här blir det inte, eftersom att internet kan jag ju glömma. Det får bli när jag kommer hem istället helt enkelt.
Har inte vart med kexet på flera dagar förresten, och då äre illa. Så när jag kommer hem så är det ett måste!
Den 28e eller 29e blir det Stockholm eller västerås med Linette, och efter det så äre nyår. Puss på det! :*

Nej nu måste jag verkligen börja rimma, och så ska jag ju se film också.
God jul sötnosar!
J.

You just knocked me out.


Datum: 2008-12-22 Tid: 16:10:56



Hey. Bara två dagar kvar till julafton nu då, och 9 dagar till Nyår. Jag längtar stjärten av mig kan jag lova.
Kommer bli svårt att slå förra nyår, men fan, det ska nog gå att ordna ändå.

Aja.. Nu måste jag ner på stan och handla de två sista julklapparna. Senare blir det städning, och packning innan jag ska träffa Niklas ett tag. Måste hinna med alla rim också, men jag har ju hela natten på mig iofs.
Puss så länge.
J.

I'm lost in you.


Datum: 2008-12-22 Tid: 00:46:18


Jag har inte rört mig från datan än. Jag orkar inte, sitter och kollar en massa gamla bilder och lyssnar på Jason Mraz istället. Funderar på om jag ska ta och se en film. Reine och Mimmi i fjällen blir det isåfall. Hade egentligen tänkt och sett den när den gick på tv4+ tidigare, men inte helt oväntat så glömde jag bort det, även fast det var uppskrivet på mobilen. Lyckat där tycker jag.. Haha. Minns att jag tyckte att den var rolig när jag var liten, så ska se om det är någonting värt att kolla på. Är det inte det så går jag väl och lägga mig.. Tror jag sparar alla rimmen till imorgon istället. Jag känner att jag har 0 fantasi just nu, och då är det nog inte ens värt att försöka.
Men aja.. kommer inte på nåt mer att skriva nu satt.. Godnatt igen!
J.

When people you know becomes people you knew.


Datum: 2008-12-21 Tid: 23:33:31

Nu är jag tillbaka. Har precis sagt hej då till Andrea som har vart här ett tag.
Kvällen bjöd på film och en massa snack om vad som hänt sen sist vi sågs. Vi hade en hel del att prata om kan jag lova, och det var riktigt roligt att ses igen. Herregud vad jag har saknat den här tjejen. Det är riktigt illa att vi inte setts på så länge. Skäms på oss. Får hoppas på att vi får tillbaka kontakten igen nu iallafall. :)

Nu ska jag iallafall skriva rim till alla julklapparna som är färdiginslagna. Imorgon har jag fullt upp, har en hel del saker att hinna med. Jag måste sova as tidigt imorgon också, eftersom vi åker till Sundsvall tidigt på tisdag morgon.
Men aja, rimmen skriver ju inte sig själva, så jag måste nog sätta fart nu. Snart väntar sängen också, den är efterlängtad kan jag lova. Jag vet inte hur många gånger jag har jäspat (stavning?) ikväll asså. Alldeles för många iallafall. Men.. Godnatt :) Puss!

J.

Västerledens Lucia 2008.


Datum: 2008-12-21 Tid: 18:49:42


Frida och jag.


Jag, Julia och Tibbsen.


Beatrice, Max, Hållénen, och Tibbso.


Favoriterna och jag.


Alfred och jag.


Tibbso, Linettan och Josefin.

Såja. Nu är några bilder från lucian uppe då. Blev inte så många här på bloggen, men resten hittar ni på min bilddagbok.
Okej, jag kanske inte var sådär jätte snabb med att lägga ut dom, men bättre sent än aldrig ju.. Hihi. :)

Picture perfect like a kodak moment.


Datum: 2008-12-21 Tid: 18:28:47


(resultatet från tårtbakningen i torsdags, hihi.)

Nu är jag tillbaka igen. Jag har inte skrivit sen i onsdags, men å andra sidan kanske inte det förvånar speciellt många..

Nu är det lov. Ja, oj vad det är lov. Jag ska njuta av varenda lite sekund kan jag lova. Det är väl behövligt också satt, det blir ju perfekt.
Tänkte att jag kan berätta lite snabbt om vad som hänt de senaste dagarna så.. Here it goes.
Torsdag: Pyssel och singstar på förmiddagen och på lunchen var det kareoke i matsalen. Jag och några till sjöng låtarna "Tommy tycker om mig" och "Tatto" för fulla muggar, sen om det lät bra är ju en annan sak. Eftermiddagen bjöd på bowling (som jag förövrigt vann och gjorde 3 strike i rad) och filmtittande uppe i arbetslaget. På kvällen tittade jag på korsängens julshow och bakade tårta med Elin och Julia.
Fredag: Julavslutning i arbetslaget. Det blev långdans, tomtevikande, fika och betygsutdeltning. Jag, julia, johanna och Elin hade gjort tårta åt CaféteriaNiklas eftersom de var hans sista dag på fredag.. Snälla som vi är, hihi. På kvällen tog vi tåg till västerås, sen buss till stockholm för att se på tv-inspelningen för det nya programmet "Herre på täppan", som börjar i påsk. Det var väl inte sådär jätte roligt program, men helt okej vare ju iallafall. Sen tog vi kort med erik&mackan, och det är ju alltid nåt. Hihi.
Lördag: Match vid 11 mot Håbo-Dam. Det gick rent utsagt förjävligt, så det finns väl inte så mycket att säga om de, mer än att vi (inte helt oväntat) förlorade. Kvällen bjöd på film och matlagning med Niklas.
Idag: Åkte iväg till Västerås vid 10 imorse med Johanna för att handla julklappar. Det blev en hel del faktiskt. Köpte lite smågrejs till mig själv också.

Nu ska jag slå in de sista julklapparna och sen rimma till dom också. Ikväll blir det filmkväll med Andrea. Det var år och dar sen jag träffade henne sist, så det blir säkert riktigt kul. Puss så länge.
J.

It's a long way down when your hopes are high as mountains.


Datum: 2008-12-17 Tid: 23:24:54



Hellu.
Nu är det bara 7 dagar kvar till julafton då, och gissa om jag längtar? Även fast det kanske inte blir som vanligt i år så får jag hålla tummarna att julafton blir bra ändå. Om jag inte redan nämnt det så firar ju jag och familjen jul utanför sundsvall hos syster min. Ser faktiskt fram emot det en hel del ändå, även fast jag har varit lite tveksam till det. Men med tanke på att det är jätte mycket snö där, och att jag inte träffat min syster på ett tag så blir det nog mysigt. Jag åker hur som helst den 23e och kommer hem den 25e.. :)

Idag iallafall så har jag inte gjort så speciellt mycket. Var och såg någon film på joar med alla 8or och 9or i våran skola. Filmen handlade om andra världskriget och var si så där 4 timmar lång. Det kan nog ha varit de hemskaste jag sett på länge ärligt talat. Schindlers list hette filmen, så ni som har sett den förstår nu vad jag menar. Jag var nära till tårar flera gånger under filmen, och efter så var jag väl inte sådär jätte glad..
Har inte haft så mycket annat för mig idag. Fick inte träna eftersom jag haft ont i halsen och varit hängig hela veckan. Så hade jag feber också, så stod över helt enkelt.
N kom hit ett tag och gjorde mig sällskap. Jag satt och nörda mig ett tag på nåt spel på hans mobil som jag förövrigt kom 1a på highscore-listan på. Höhö. Efter ett tag kom Johanna, Julia och johannas grabb hit och hälsade på. Blev lite flum där ett tag innan dom drog vidare.

Nu funderar jag på att gå och lägga mig. Jag är så sjukt trött.
Imorgon väntar troligtvis en förmiddag med singstar eller pyssel, kareokelunch och en eftermiddag med bowling. Det ser jag fram emot kan jag lova. Nu väntar sängen som sagt. Sov gott. Puss!
J.

I wish you could hold me in your arms tonight.


Datum: 2008-12-16 Tid: 22:20:31


Jag är trött och ensam.
Fredag är galet efterlängtat just nu kan jag lova.
Då blir det publik på någon filminspelning och sen äre lov för fulla muggar.
Men nu väntar sängen.
Pussss!
J.

I've made my mistakes.


Datum: 2008-12-14 Tid: 21:07:44

Nu är jag hemma igen. Blev inte kvar så länge hos Elin eftersom jag lovade att komma hem hyfsat tidigt då jag måste städa mitt rum. Får se vad kvällen har att bjuda på annars, men troligtvis blir det väl bara lugnt. Funderar på om jag kanske ska ta och se nåt andra avenyn avsnitt.. Jag ligger ju trots allt ca 3 veckor efter. Det känns inte så okej.

Kanske ska ta och lägga ut lucia bilderna nu, så det inte blir som vanligt när jag ska lägga in bilder på bloggen.. alltså ingenting alls. Haha. Aja. Ska väl fixa det, och sen går jag väl och lägger mig hyfsat tidigt antagligen, så.. Godnatt! :*
J.

Söndag.


Datum: 2008-12-14 Tid: 19:10:08

Nu bär det snart av till Elin för att fira henne, jag ska bara vänta på att sköldsen ska bli klara.
Blir väl inte där så länge, så bilderna från Lucia kommer senare. Puss så länge.
J.

Dags att kasta cykelhjälmen..


Datum: 2008-12-14 Tid: 14:31:30




..GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FAVORITJUNIOR! <3

Looking back on the road I used to travel.


Datum: 2008-12-14 Tid: 14:15:41

Godmorgon. Eller ja, godmiddag kanske..
Linda åkte precis så nu sitter jag här och häckar. Det är redan 3e advent och jag har nästan ingen julkänsla alls. Illa är det. Jag ser där emot sjukt mycket fram emot lovet som är om en vecka. Så himla skönt kommer det bli!

Nu ska jag nog ta en dusch och sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Ska försöka få upp lite bilder här från lucian lite senare. Puss så länge!
J.

For all the good times.


Datum: 2008-12-13 Tid: 23:33:05



Hellu.
Har inte blivit så mycket inlägg senaste tiden. Men det är väl som vanligt alltså.
Just nu sitter jag och Linda och häckar här framför datan. Jag har just lagt ut i stort sett alla bilder från lucia tåget på min bilddagbok. Det blev väl si så där 63 st.
Lucian blev iallafall sjukt lyckad till slut, och kommer ärligt talat sakna de as mycket nu när det är över. Jag har ju trots allt längtat till det ända sen 6an. Jag får väl nöja mig med att jag har cabarén att se fram emot. Alltid något ju.

Helgen har varit riktigt mys och dagen har spenderats i Stockholm med Elin. Åkte dit redan vid 9 imorse och kom hem runt 5. Blev lite inhandlande av julklappar, kläder till julafton osv. Riktigt trevligt, även fast jag och Elin var lite lost där ett tag.
När vi väntade på tåget hem stötte vi på en as lömsk gubbe som påminner om han i "midnight meat train", för er som sett den. As läskig var han, och så stirrade han ju som en jag vet inte vad... Inte okej alls.

Hur som helst så har kvällen bjudit på promenad och filmtittande med Linda. Blir en till film alldeles strax ska bara fixa popcorn och sour-cream dip först. Imorgon blir det mysdag iallafall, och sen är det sista veckan i skolan. Skönt det!
Men nu ska jag vara social. Puss! :*

J.

21.37


Datum: 2008-12-11 Tid: 21:39:06


Sängen väntar, eftersom vi ska vara i skolan halv 6 imorgonbitti.
Godnatt!

J.

Life goes on.


Datum: 2008-12-11 Tid: 00:35:04

         

Jag har inte haft tid att skriva nånting idag. Men det kanske inte är speciellt förvånande? Det har ju börjat bli som en vana nu när våra lärare bestämt sig för att de ska tortera oss med läxor och prov. Speciellt nu den sista veckan, den har verkligen varit värst. Jag har precis spenderat de 3 senaste timmarna med en bokrecension som ska in imorgon. Inte nog med det så har jag en läsförståelse som väntar. Det säger ju ganksa mycket faktiskt....

Imorgon väntar en heldag med lucia. Först blir det träning hela dagen och sen på kvällen gäller det. Jag är fett nervös, men det är nog inget mot vad jag kommer vara imorgon ärligt talat.

Men aja, klockan börjar bli för mycket. Måste ju vara pigg så jag orkar sjunga imorgon.
Godnatt.

J.

Dagens låt 081210


Datum: 2008-12-10 Tid: 00:34:29


Simple plan - Untitled

Every glance is killing me.


Datum: 2008-12-10 Tid: 00:13:39



Nu är jag äntligen klar med Hk och spanska. Är alltså "bara" matte kvar nu då. Någonting säger mig att jag kommer vara i stort sett omöjlig att väcka imorgonbitti. Egentligen förstår jag inte själv varför jag inte börjar med matten nu på en gång, men det finns väl inte ork till det antar jag.
Morgondagen iallafall bjuder på skola, luciaträning och fotbollsträning på kvällen. På lucian iallafall avgörs det först och främst om det blir någon lucia alls i år som sagt, beroende på hur bra det låter osv. Blir det inget luciatåg i år, så skäms jag ihjäl, haha. Men det är väl iofs bättre att det inte blir nåt än att vi står på torsdag och inte kan en enda låt. Då skulle jag nog skämmas ännu mer kan jag lova. Men hur som helst, om det nu skulle bli så att luciatåget blir av (vilket jag hoppas) så röstar vi fram lucia imorgon. Och vem jag ska rösta på är ju ganska givet. Hihi.

Oj då. Klockan är redan 12, så jag måste nog fortsätta plugga. Även om jag orkar eller inte. Måste bara slänga upp en dagens låt först. Men godnatt iallafall, för er som fortfarande är vakna. De flesta vettiga människor som ska upp lika tidigt som jag imorn sover väl redan. Puss!

J.

-


Datum: 2008-12-09 Tid: 21:58:36

Bli inte förvånade om jag försvinner någon dag,
då är det förmodligen skolan som tagit död på mig.

Tisdag.


Datum: 2008-12-09 Tid: 19:07:26

Hej. Finns ingen tid att skriva här. Jag har alldeles för mycket plugg.
Imorgon avgörs det om det blir någon lucia eller inte, så det är väl bara att hålla tummarna alltså.
Aja, nu väntar en stor fet mattebok :( Wish me luck.

J.

I wonder if it's all the same.


Datum: 2008-12-08 Tid: 22:22:46



Jag är så himla trött och vill spy på allting just nu. Fyfan vilken dag..
Jag går och lägger mig nu, och hoppas på bättre morgondag.
Godnatt!
J.

Don't make me change my mind.


Datum: 2008-12-08 Tid: 15:10:48


Hellu.
Kom hem från skolan för nån timme sen. Gick hem lite tidigare idag då jag inte mådde speciellt bra, och så gjorde vi knappt någonting heller.
Luciaträningen idag var katastrof, och jag hoppas verkligen att det blir bättre till på torsdag, annars kommer jag skämmas ihjäl. Får se till att nöta in alla låter de närmsta dagarna, men det värsta är att jag har så himla mycket plugg så det kommer knappt finnas tid för det. Inte okej alls!
Just nu sitter jag och väntar på att en film ska bli klar, och ska snart börja skriva på min spanska uppsats också. Känns som det är ganska mycket press på att uppsatsen ska bli bra med tanke på att den avgör största delen av mitt betyg i spanska enligt min lärare. Så någon som är bra på spanska kan ju mer än gärna få hjälpa till:)?

Nej nu ska jag nog ta mig en kopp te och börja med skolarbetet. Jag kanske ska hälsa på min pappa lite senare. Det var ju ett tag sen.. och då kanske jag får lite hjälp med matten också.
Som sagt, nu måste jag lämna datan. Puss!

J.

The party is in you.


Datum: 2008-12-07 Tid: 20:58:03

And this is what we do.
We're starting something new.
In front of a never ending line and it is true.
The party is in you.


Bilder från igår:












There are times when I feel like I can fly.


Datum: 2008-12-07 Tid: 20:38:03

Nu är jag äntligen klar med Engelska-uppsatsen, och har hunnit med att nominera Elin till en tävling också.
Funderar på om jag ska unna mig en kopp te och lite glass nu när jag varit så duktig. Går förmodligen och lägger mig efter då jag är helt sjukt trött. Imorgon väntar skola med luciaträning, och kanske träning på kvällen. Det beror på hur min vad mår imorgon. Som det är nu så ser det inte ut att bli någon träning för min del. Men får hoppas på att det blir bättre under natten.
Lägger in lite bilder från igår snart, men det får bli det sista inlägg för dagen. Så sov gott!

J.

There must be another way.


Datum: 2008-12-07 Tid: 18:57:19

Just nu vill jag bara spy på skolan och allt som har med den att göra. Engelska uppsatsen som jag håller på med vill aldrig bli klar och jag längtar redan efter helg även fast skolan inte ens har börjat. Lovet är så sjukt galet efterlängtat så det finns inte. Lid med mig någon!

Nu ska jag fortsätta med skolan, och även fast hela min kropp och hjärna vägrar, så måste jag. Efter engelskan så väntar.... ännu mer plugg. Ååååh. Skjut mig snälla! ;(

J.

Söndag.


Datum: 2008-12-07 Tid: 14:33:41



Hellu.
Gårdagen blev faktiskt riktigt rolig. Kvällen bjöd på god mat, och mycket skratt.
Kul att ses alla tjejerna igen eftersom det var galet länge sen.
Natten spenderades hos Linda som planerat.

Hur som helst så hade vi ju match igår. Vi förlorade med 5-2 mot fanna u, men med tanke på att vi var rent 93-lag och att dom hade flera A-lagsspelare med så skötte vi det riktigt bra. Det gick iallafall jätte bra för mig om jag ska vara ärlig. Det har ju gått rent ut sagt förjävligt de senaste månaderna så det var kul.

Nu ska jag nog ta en dusch och sen fixa mig lite. Blir ingen träning för min del idag eftersom jag skadade mig i slutminuten av matchen igår, klantig som jag är. Ska kanske ner och kolla lite handboll vid halv 4.
Mer bilder från igår kommer senare.

J.

Baby jag står här som en nörd i ett moln av förundring


Datum: 2008-12-06 Tid: 19:56:26


Sitter hos frida (hon på bilden) nu och är dj med tjejerna.
We're back you know.
Nu ska jag vara rolig som fan.
Puss!
J.

It's all displayed for you.


Datum: 2008-12-05 Tid: 16:15:36

Hej.
Jag är inte så bra på att skriva på veckorna som ni kanske märkt, men med brist på tid och för mycket skola så hinner jag helt enkelt inte. Tack och lov så är det jullov snart och då ska jag börja uppdatera flitigt igen.

Äntligen helg! Den har varit galet efterlängtad. Även fast helgens planer har ändrats lite så ser det väldigt lovande ut.
Ikväll blir det bara lugnt här hemma, ska fixa lite saker och sen blir det så att jag somnar ganska tidigt.
Imorgon är det alliansmatch mot Fanna-U (om jag förstått det rätt). Jag är grymt taggad, men samtidigt sjukt nervös. Ni får helt enkelt hålla tummarna för mig tycker jag.
Imornkväll så skulle jag och Linda egentligen åkt till Örsundsbro, men efter några omständigheter så blev det ändrat och vi spenderar istället kvällen hemma hos frida med henne, Josefin, Linette och Madeleine. Alla vi tjejer samlade igen alltså. Det känns ärligt som år och dar sen, så det ska bli riktigt kul! Förmodligen så sover jag hemma hos Linda sen också.

Nu ska jag lägga mig i sängen ett tag hade jag tänkt och sova några timmar innan mamma kommer hem.
Puss så länge.

J.

Tisdag.


Datum: 2008-12-02 Tid: 20:50:41

Finns inte tid för något inlägg idag.
Har prov imorn som jag måste plugga till.
Puss!
J.

Dagens låt 081201


Datum: 2008-12-01 Tid: 20:50:03

Kanske inte den nyaste eller bästa låten. Men texten är så sjukt klockren!


Natasha Bedingfield - Single.

I'm not waitin' around for a man to save me.


Datum: 2008-12-01 Tid: 20:37:43


Hellu.
Äntligen kväll. Det kändes som om den här dagen aldrig skulle ta slut.
Fick reda på att vi tydligen har prov på onsdag på något jag inte kan nånting av, så imorn blir det plugg för fulla muggar.
Har väl inte hänt så mycket speciellt idag, så har faktiskt ingenting att skriva. Är sjukt nervös för luciaträningen imorn, då vi solister tydligen ska sjunga själva. Åh herregud. Wish me luck någon, för jag lovar att det kommer behövas.

Men nej, nu hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig. Jag är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna och min fantasi är så dålig som aldrig förut just nu (= ingenting att skriva på bloggen). Får se om jag är piggare imorgon, om jag ens skriver någonting alls då, beror på hur lätt provet är.
Men sängen kallar, och det kanske blir en kopp te innan. Godnatt!
J.