when the night has come


Datum: 2008-06-30 Tid: 20:14:31

nu ska jag ut och möta en del av folket, sen ska vi hyra film.
natten spenderas hemma hos linda i hummelsta.
kommer hem imorgon. mobilen är med, så smsa/ring.



hare bra, för det ska ja
puss:*

can't find the words to explain


Datum: 2008-06-30 Tid: 18:28:23

okej, den här dagen, den borde egentligen inte ens få nämnas, det borde vara olagligt.
men eftersom jag är sån buse, och ändå inte har någonting annat för mig så tänker jag berätta i alla fall.

början på dagen var ingen skillnad till resten. förlust mot vallentuna som sagt. efter det har jag gjort absolut ingenting. har spenderat tiden med att antingen sitta här och lyssna på massa lugn musik, eller att ligga i soffan och kolla på dåliga repriser. har försökt sova några gånger, men min hjärna lät mig inte somna, det tycker jag var väldigt elakt av den. när jag väl var så trött att jag säkert skulle somnat så fick jag den smarta (?) idén att äta nånting. tog ett äpple och letade förgäves efter någon god dricka i kylskåpet. till slut gav jag upp och tog första bästa burk som jag hittade. det fick bli någon sorts energidryck som smakade usch, den bidrog även till att min trötthet försvann och den där efterlängtade sömnen kunde jag lika gärna glömma.
så där satt jag på soffan, i huvet var jag hur pigg som helst, men min kropp, den var helt död. tog en sväng tillbaka till datan och fastnade med att lyssna på en hel del låtar (igen) som fick mig att tänka.



"känslan av att inte veta vad som händer, den känslan är den värsta som finns. jag vet inte hur många gånger jag har gett upp, tänkt att allt är borta, borta med vinden. men sen kommer du där, du får mig att inse att det fortfarande finns ett hopp. då, just den stunden, då är du eld i mina ögon. efter att jag levt i en dröm för nån dag, så försvinner hoppet igen, elden slocknar, du blir till is. detta upprepas gång på gång, jag lyckas aldrig få något stopp på det. antagligen för att jag inte vet varför det känns så här. jag vet inte vad du vill, jag hatar att inte veta vad du vill. får ständigt frågor av folk. folk som undrar hur det är. men jag kan aldrig säga sanningen, för jag vet inte själv hur det är. jag har tänkt att prata med dig. flera gånger. men jag finner inga ord. för jag är rädd helt enkelt. rädd att säga någonting fel, rädd att du ska ta det fel. du är den enda personen just nu som ena sekunden kan få mig att känna mig riktigt hel. och sekunden efter få mig att tappa orken för allting. det finns stunder då du får mig att tro att allting bara är ett spel. alla ord du sagt, alla stunder vi haft, ja allting. det skrämmer mig. och jag hoppas att jag har fel."

favorit v.26


Datum: 2008-06-30 Tid: 12:13:14

(hade tänkt att börja med veckans favorit här på bloggen. favoriten kan vara allt från bra vän, till familj, till någon riktigt snygging. och eftersom det bara är måndag idag så börjar jag med förra veckan, alltså v.26)


     

Inga tvivel på veckans favorit den här veckan. Den spanske forwarden Fernando Torres är inte bara riktigt grym på fotboll, han är verkligen sjukt het också. Spana in kroppen på den högra bilden. 24-åringen tog tillsammans med sitt lag hem EM-guld åt Spanien för första gången på 44 år. Torres var den enda målskytten i EM-finalen och tillsammans med målvakten Iker Casillas var han matchens hjälte.
Dessutom spelar denna snygging i liverpool, och det är bara ett plus på min sida.

Drive until you lose the road, or break with the ones you’ve followed.


Datum: 2008-06-30 Tid: 11:23:49



helvete. förlust i b-semi mot vallentuna's bättre lag. vi inledde matchen bra i första halvlek, visst att vi kunde bättre men, vi höll spelet ganska bra ändå. i andra halvlek gick vi ut och dominerade i början, fick upp vårat spel och var på deras planhalva riktigt mycket. fick flera målchanser men lyckades inte få in bollen (som vanligt då). till slut tappade vi och vallentuna blev hungriga på bollen. de fick en turträff inne i straffområdet och bollen gick rakt i bortre krysset. 1-0 till vallentuna. efter det gav vi vallentuna riktigt motstånd och var nära 1-1 flera gånger, men lyckades inte få in bollen då heller. vi kämpade på bra genom matchen, och för att vara det enda rena 93-laget mot blandade 93-92lag, rena 92-lag och till och med lag med 92-91 så ska vi vara nöjda över vår insats på cupen. och det är ju inte nu vi ska satsa, det här var ju mest för att få spela lite osv. norrköping tjejer.. då jävlar! det är våran cup! ;) 

idag blir det bara chill tror jag. hade ju planerat fotboll hela dagen, men det gick ju inte så bra. satt  nu får jag helt enkelt se vad som händer. ska iaf sova en stund tror jag. vaknade vid 5 imorse, satt är riktigt trött just nu.
vet inte om det finns ork till att göra nåt faktiskt. inte alls på humör för nånting just nu, och finns flera anledningar till det, men ska nog inte ta upp någonting här, det är bäst så.

imorgon ska jag och linda till uppsala och muppa runt tror jag. sen sover hon antagligen här. eller så är planerna nu för tillfället iaf. får se om det blir några ändringar.

nej gott folk, nu ska jag krypa ner i soffan med täcke och se tv/film och försöka sova. återkommer säkert senare med uppdateringar om dagen.

hare bra, för det ska ja.
puss :*

SPANIEN! :D


Datum: 2008-06-30 Tid: 10:19:41

Ojojoj, vilken match igår. Riktigt fin fotboll och spanien gjorde en kanon-match. Tyskland var på g där ett tag, men med Casillas i målet så lyckas spanien hålla ställningen. Torres mål, finns inte så mycket att säga, så ska det se ut helt enkelt. Men han är ju Liverpool-spelare, så det är iförsej inte så konstigt ;)
Grattis Spanien!


<3 Fernando Torres

ken ring


Datum: 2008-06-29 Tid: 17:27:37

 

ken ring - eld och djupa vatten

lär ju inte behöva säga så mycket. han är klockren helt enkelt.
och igår på hamnfestivalen, fyfan vad kul det var, eller hur frida?

tänkte länka till några av hans låtar. kärlek på dom föfan.

akta dig för polisen
http://www.youtube.com/watch?v=Jed8dRmRkXQ&feature=related
sthlm city
http://www.youtube.com/watch?v=InEEY9_cTgw&feature=related
kelian
http://www.youtube.com/watch?v=Vp9bWPMZnp0&feature=related

alla hans låtar är ju grymma iförsej, men det där är några av favoriterna.
var skönaste draget igår på hamnfestivalen ;)

akta dig för eld och djupa vatten


Datum: 2008-06-29 Tid: 17:11:59

halloj.
har inte skrivit på ett tag, men har ju inte vart hemma satt det är väl inte så konstigt iförsej.
det har hänt en hel del, så jag får väl göra som vanligt när jag inte skrivit på några dagar = ta en snabbgenomgång av dagarna som gått.

fredag: första dagen på aroscupen. vaknade vid halv 7 och 20 över 8 var jag på enavallen för samling. sen bar det av till västerås. halvvägs kom jag på att jag glömt målvaktshandskarna så det var bara för mig, elin och min bror att vända för att hämta dom.
första matchen spelade vi klockan 11 mot irsta. vinst med 2-1 där. sen tog vi lagfoto+spelarfoto, innan lunchen.
efter det var det vila osv innan nästa match som började kl 16. matchen slutade 3-0 till ÅBK som då var ett av sthlms bästa 92 lag. satt med tanke på det och resultatet mot de andra lagen så gjorde vi riktigt bra ifrån oss.:)
på kvällen sov jag och josefin hemma hos min bror. vi gick en snabbis på gina tricot och sen blev det till att gå ut och äta.
innan vi skulle sova såg vi på film. minns inte vad den hette men den handlade om vampyrer iaf. riktigt läskig.. och sorglig. kom några tårar i slutet :(

lördag: vaknade vid halv 7 igen, klockan 8 var vi nere på parkeringen vid planerna. första matchen började 9, så det var bara att börja värma upp så fort vi kom fram typ. vi mötte vallentuna som vi vann mot med 3-0, och jag fick bollen två gånger, och ingen av det var ett skott (för er som inte vet är jag målvakt). haha. vi lekte dom ganska hårt tjejer, eller vad säger ni? ;} vi spelade riktigt fin fotboll den matchen. härligt!
andra matchen var kl 14, den förlorade vi med 2-0. stensätra (laget vi mötte) var spelmässigt lika starka som vi, de hade några 92or med också iförsej. men vi orkade inte hela vägen satt matchen slutade rättvist, även fast vi kanske borde kunnat bättre. men som 3a i gruppen tog vi oss till B-semi som spelas på måndag. och det är bra ändå tjejer, det är ju inte nu vi ska sattsa utan det är på norrköpingcupen vi ska va som bäst.
efter match och så åkte jag hem och fixade mig osv. stannade ett tag nere på enavellen och såg matchen innan.
vid 7-halv8 kom fridabus och vi drog oss ner mot munkan sen stan för att fixa lite saker. hittade en park där vi satt och pratade osv. (A) klockan kvart över 9 typ bar det av till hamnfestivalen där vi träffade madde, linda och linette, som lyckades försvinna flera ggr resten av kvällen :o skumt.
höjdpunkten på kvällen var lätt ken ring, vilket iförsej redan var uträknat. jag och frida stod längst fram, och de andra tjejerna snäppet bakom.
efter det tog vi en sväng upp på torget och mötte jossy. :) tog inte lång tid förrän vi var tillbaka på hf där vi stannade till 2-tiden.
träffade en hel del trevligt folk igår. vänner, gammla vänner, och folk jag aldrig träffat förut. det var till stor del ni som gjorde kvällen så klockren så tack för det.

idag: vaknade runt 10, men somnade om på soffan och sov till halv3. mer har jag inte hunnit med och gjort. och så lär det förbli. är trött och sliten från helgen, så det blir bara chill ikväll. ska se em-finalen senare. hoppas på att spanien vinner.
nu ska jag ta och plocka upp lite på mitt rum, vilket jag inte gjorde de tidigare gångerna som jag skrivit det här. men nu har jag inte så mycket val tror jag.


med tanke på lördagen får en bild på F-F pryda detta inlägg.

så hare bra, för de ska ja!
puss :*

never counting regrets


Datum: 2008-06-26 Tid: 14:17:29



godmorgon, eller godmiddag kanske jag ska säga.
för mig vet jag inte vad det är. jag vaknade ju runt halv 7 första gången eftersom mamma väckte mig och skulle få mig att ge henne min tvätt. halv 7 på morgonen. sjukt. :(
men hur som helst så kunde jag inte somna om sen, eftersom det var jätte ljust i mitt rum och jag hittade inte min "nattbinda" (som linette säger). låg kvar i sängen ett tag innan jag fick något ryck att klä på mig och gå ut och springa.
så vid halv8 imorse var jag ute och sprang. blev dock inte så långt. nöjde mig med att springa runt lillsidan och västerleden (det är väl ca 2km).  
självklart hade jag den turen att stöta på f på vägen, nyvaken och osminkad i träningskläder. kanske inte det mest smickrande utseendet, men det var ju iförsej kul att träffa honom. kändes som att det behövdes med tanke på att vi inte kommer ses på mer än en vecka nu. om vi inte ses en stund ikväll vill säga.

när jag kom hem tog jag en dusch och kröp ner i sängen igen. såg på lite random program, innan sommarlovsmorgon började. till min besvikelse märkte jag att det fortfarande är samma program som det var för ca 2 år sedan, med en annan programledare och det verkade inte handla om samma sak. men nej, det var ju inte bra iaf. tacka vet jag de sommarlovsmorgon som fanns när jag var i den åldern, d.v.s 6-12 år. det som är i år var ju bara pinsamt. 

jag somnade till slut och vaknade runt 12-halv1 igen av att elin ringde. pratade en stund med henne och bestämde att vi skulle ses runt 3 idag. vad vi ska göra det vet jag inte, men blir det som jag ville igår så blir det fotboll någonstans.
men just nu är jag inte pepp alls på det. är trött och har ont i ryggen. tror jag sträckte mig lite igår på matchen, så ska nog vila lite inför helgen. men vi får se.

nu ska jag gå ner i tvättstugan och tvätta, duktig som jag är. mamma jobbar ju så vill jag ha nåt tvättat idag får jag fixa det själv. och det ska väl inte vara så svårt. måste ju hjälpa till lite hemma nu också, för att få den där kameran. jag har tänkt att plocka upp lite på mitt rum idag också, och ta reda på alla mina grejer som ligger utspridda överallt här hemma. känns som att det behövs. då blir nog mamma glad också, och jag kommer känna mig riktigt duktig.

hare bra, för det ska ja
puss :*

it's too soon to be sure


Datum: 2008-06-25 Tid: 22:01:18











äntligen hyfsat bra väder! känns som att sommarn börjar komma nu. (peppar, peppar).

vaknade upp hemma hos linda idag. usch vad jag ångrade att jag sov borta. inget ont mot dig linda, för gårdagen och natten ångrade jag inte. men det är just det att man ska vakna, och fixa sig hemma hos någon annan kan vara det drygaste. sen ta bussen in till stan också, när man ser ut som ett fågelbo i håret. det är verkligen inte kul.
men eftersom jag hade lovat att träffa elin idag så var det precis vad jag var tvungen att göra. 

 halv 3 stog jag ute vid busshållsplatsen. jag väntade och väntade. men nej, ingen buss i syne.
började bli lite orolig så jag ringde anders (mammas man) som kollade upp busstiderna.
det visade sig att linda hade fel om busstiderna, bussen gick inte 5 över halv 3, den gick 5 över 3. tack så mycket linda! :)
det var bara att vänta. när bussen äntligen kom åkte jag in till stan och tog en promenix till elin. mötte henne och sen bar det av hem till mig. vi gjorde inte så mycket, blev mest chill.

vid halv 6 mötte jag johanna och vi cyklade iväg på samling, men först tog vi ett stopp på coop för att köpa benskyddstejp. spelade match med damlaget's b-lag mot fanna. matchen gick väl inge vidare. första halvlek kändes bättre än andra. har ju inte spelat match på ett bra tag. så var väl iförsej inte så konstigt. men jag hoppas att det går bättre på aroscupen i helgen iaf. tagga till nu tjejer! ;D

ikväll blir det bara lugnt. ska väl vara lite social med familjen hade jag tänkt. först hade jag planer på att åka till frida med tjejerna och grilla osv. men nej. har verkligen ingen ork till det efter matchen. så det får bli nån annan gång. skönt att bara vara hemma en kväll också.

imorgon ska jag på hamnfestivalen med elin en stund hade jag tänkt. får ju pengar och så imorn, så det är nice. även fast 300 försvinner på en gång. eftersom jag är skyldig mamma en hel del.
det blir hf på lördag också om det blir som planerat. fredag natt spenderar jag hos bror i västerås eftersom att aroscupen är där, och då känns det inte så jätte värt att åka hem innan. blir dock inte så sena kvällar på hf i år. måste ju vara pigg på match, men ska väl dit en stund iaf.

nu ska jag ta och vara lite social och äta middag tror jag.
hare bra, för de ska ja.
puss :*

one republic - stop and stare


Datum: 2008-06-25 Tid: 16:54:19



okej, jag har seriöst fastnat för den här låten.
texten är riktigt bra och videon är snyggt gjord, även fast jag inte tog just den nu på min blogg.
men hittade ingen bra på youtube så det fick bli den här med lyrics istället.

fyll på mobilen gratis..


Datum: 2008-06-24 Tid: 15:46:06

nu tycker jag att alla ni som läser det här ska klicka på länken och bli medlem. det kostar ingenting, så gör det nu!
http://www.gratisrefill.se/?r=16853
det enda du behöver göra för att kunna fylla på mobilen är att samla några 500 poäng. Det går riktigt snabbt, så det är värt det.
Kom igen nu. Klicka på länken - Bli medlem! :)

don't waste your breath


Datum: 2008-06-24 Tid: 14:41:51

känns som att det är dags för ett nytt inlägg.. var ju några dagar sen sist.
har dock inte hänt så mycket speciellt. har umgåtts med folket, tränat lite osv.
ska nog erkänna att jag sovit en hel del också. inte konstigt att sommarlovet gått så snabbt, jag har sovit bort största delen. onödigt? kanske. men grymt skönt.

med brist på intressanta saker att skriva kan jag ju dra upp en snabbgenomgång av dagarna som gått, för er som nu har orken att läsa det här.

lördag 21/6: vaknade upp hos jossan, kan ju inte säga att jag mådde sådär jättebra, men för att åka hem och sova spelade det inte så stor roll. på kvällen träffade jag f. en stund. mysigt, mysigt.

söndag 22/6: blev väckt runt 10.. :o ni hör ju själv hur det låter. mamma, anders och bror skulle dra med mig till västerås för att vi skulle umgås. blev bättre än väntat. hittade en t-shirt, en sjal, två linnen och ett par örhängen. så var inte så farligt att åka med ändå. plus att jag fick umgås med timmy(storebror), vilket inte händer allt för ofta. 
på kvällen kom linda, vi gick ut en sväng med frida och josefin och mötte emmy och moa (som vart i enköping ett tag). det var trevligt. satt i frida-parken ett tag och snackade osv, innan jag, linda, jossy och frida drog iväg till enavallen. satt där på läktaren, häckade och snackade om allt och inget. tiden tickade iväg och jag och linda åkte hem till mig och såg på film. "black christmas", rekomenderas till er som gillar skräck. 

måndag 23/6: vaknade upp runt halv 11. och den här gången blev jag inte väckt, men det var ju någon som låg bredvid mig och tog upp största delen av sängen. linda, du råkar inte veta vad jag pratar om kanske? ;)
satt mig vid tvn ett tag och lät fisusL, sova, snälla som jag är.
När hon väl vaknat åt vi frukost, köpte kakao på rimi (ekologisk sådan), och sen satt vi igång med att baka kladdkaka.
L åkte vid 4-tiden och jag satt här och häckade tills det var dags för träning. Gick oväntat bra, eller om man jämför med de senaste träningarna innan det så, annars var det inte bra. Men nu måste jag (och resten av laget) börja tagga upp till i helgen. Vinst som gällar nu tjejer!

Det är väl ungefär vad som hänt. Har inte tagit med alla detaljer osv, men då hade jag fått sitta här ett bra tag och skriva. Så vi skippar det va. Istället kan jag passa på att berätta att jag saknar min Puls och Juha väldigt mycket. Därav bilden nedanför.


Idag är det grillning med folket som gäller. ska investera i en sak också tsm med tjejerna. så det blir säkert bra. natten kommer antagligen spenderas hos Linda.
men nu ska jag ta och slita mig från datan och städa upp i rummet.. (igen)

Hare bra, för det ska ja!
puss :*

det var en fredagkväll (8)


Datum: 2008-06-22 Tid: 23:16:27

                   

midsommar vart klockrent!

vädret var ingen höjdare från början, men det ordnade sig ju med tiden.
jag och linette kom till pussy (med andra ord josefin) runt 6.
grillningen var i full gång och jag och limutten hängde på med vårt krubb.

kvällen bestod av skratt, studsmattehoppande, massa prat, kubb, bords-skurande osvosv, kan fortsätta länge till.
vissa var väl en aning "roligare" än vad andra var, frida vet ju vad jag pratar om. eller hur?
vi försökte förtvivlat att fixa ihop två personer, men fegisarna var sjukt envisa.. och det var inte okej. men det blev ganska bra till slut.
efter några glas mjölk lyckades en av oss förstöra en vattenpipa, *host* markan *host*. höhö. en varm applåd för det.
när natten närmade sig åkte jesper och linette hem, tråkmånsarna där :(
vi andra fortsatte midsommar firandet. uppe på josefins rum gjorde jag en makover på viktor. han fick röda naglar, jossans beiga (stavning?) kofta, och en guldig sjal. haha, snyggt (Y)

till slut gav vi upp firandet och bestämde oss för att sova, eller iaf, lägga oss ner. josefin, frida och madde dissade oss andra och sov uppe i jossys rum, medans jag, linda, viktor och markan stannade kvar i tältet.
kunde inte sova alls, vakande flera gånger av antingen, vinden, fåglarna, kossorna, eller den hårda marken. det var seriöst hur kallt som helst, och ändå sov jag i långbyxor, vinterjacka, raggsockor och sovsäck. och det är slutet av juni (?).
usch för svensk sommar.



det var väl allt om kvällen/natten. tack till er som var med och gjorde kvällen perfekt. det lär göras om.

nu ska jag och linda se på skräckfilm, och nånting säger mig att det antagligen blir kladdkakebakande inatt. mums :*

hare bra för de ska ja'
puss :*

klockrent


Datum: 2008-06-20 Tid: 14:56:45


klicka på bilden
haha åh vad jag har saknat din humor <3

wherever the party is


Datum: 2008-06-20 Tid: 14:27:51



Jag har tänkt lite.. och det här med att jag ska börja skriva ofta verkar inte funka. Har suttit och kikat runt på andra bloggar och de flesta skriver flera gånger per dag. Visst att det gör bloggen intressant och så.. men nej, på min blogg kommer det aldrig hända. Jag skriver när jag har lust och tid.

Gårdagen spenderades mest hemma. Halvsov hela dagen tills frida kom runt 7. Vi gick ut och mötte Madde och Linda och fixade lite inför kvällen.
Vid halv 10 kom Erik, och Madde och Linda tog bussen hem. Jag, Frida och Erik sprang runt lite och tog en sväng i buskarna. haha. tolka det hur ni vill! ;)

Nu sitter jag och väntar på att Linette den ungen ska komma. Vi ska fixa osv till ikväll, och sen runt 5 drar vi till Josefin.
Blir grillning osv först och sen firar vi midsommar med lite folk. trevligt trevligt. :)

Nu ska jag packa lite o så.
Men hare bra', för det ska ja'
Puss :*

för ett ögonblick


Datum: 2008-06-18 Tid: 14:34:55

  

Godmorgon! 
idag mår jag mycket mycket bättre. har kunnat äta frukost och allting, vilket inte händer så ofta.
när jag nu äntligen får gå ut, vilket jag inte fick göra på hela gårdagen så regnar det såklart.
lyckat! :(

asså vad är det här? det är snart midsommar, alltså mitten på sommaren och vi har inte haft en enda bra dag.
eller jo okej, det var ju några där i slutet av terminen. men det är ju nu när det är sommarlov som man vill ha bra väder.
inte då när det var skola :( inte okej!

aja, idag blir det nog bara lugnt på dagen. tänkte vara lite social här hemma osv.
ikväll blir det att se på fotboll med filuren på bilden (inte zlatan då, utan den andra) .
sverige - ryssland. kom igen nu blågul!

mamma har fixat en kamera till mig nu. eller hon håller på att fixa en. en på hennes jobb är fotograf och han har lovat att fixa fram en riktigt bra kamera för endast 4000:- . mamma och hennes kille har lovat att betala om jag sköter mitt rum osv här hemma. och det ska väl inte vara så svårt. eller ja, jag ska väl försöka iaf. men för en kamera är det faktiskt värt. :)
för er som inte sett mitt rum på senaste tiden, så ska jag nog erkänna att det är lättare sagt än gjort.

nu ska jag ta och plocka upp lite kläder från mitt rum och sen göra mig i ordning. återkommer säkert lite senare.

puss :*

just my luck


Datum: 2008-06-17 Tid: 13:03:05



jahaop. nu blev allt ändrat lika snabbt som de vart bestämt imorse.
jag åker ingenstans idag. visade sig att jag hade fel om att jag mår bättre.
det gjorde jag tydligen inte. och det var heller inte värt att äta nånting nyss.
uschuschusch.
nu ska jag ta och lägga mig och se film, dricka cola och tycka synd om mig själv.
jag hoppas på att jag blir bättre snabbt. speciellt till på fredag. håll tummarna för mig va? :)
hare fint.

puss! :*

heaven is a place nearby


Datum: 2008-06-17 Tid: 12:09:14



godmorgon.
det här har varit den jobbigaste natten på länge. usch.
var nog tur att jag inte åkte till linda igårkväll, vilket jag först hade planer på att göra.
men hur som helst så kunde jag inte somna först, frös och skakade.
runt 3 mådde jag sjukt illa och kräktes och skit flera gånger under natten.
usch. sen vaknade jag vid 6 imorse, mamma försökte få i mig mat, vilket inte tog
lång tid innan det kom ut igen. jag somnade om igen och sov till 11.
mår bättre nu, men fortfarande riktigt ont i magen. det värsta är att jag nog inte är
magsjuk heller. det är nåt annat. :o

men aja. ska inte klaga så mycket mer på natten, men nu vet ni.
idag blir det västerås med frida, linda, jossan, och kanske nån till, det visar sig.
tar väl bussen om nån timme typ. satt nu ska jag göra mig i ordning.

asså jag förstår inte vad det är som händer. först den lilla pojken från k-ängen. sen pontus. nu sebbe hr.
jag kände inte någon av dom. men vet vilka de är. var bästa vän med sebbe hr på dagis. det var länge sen
så jag påstår verkligen inte att jag känner honom. men jag känner med dom som kännde honom och de andra.
det är hemskt när sånt här händer. och det är tredje gången på inte ens ett halvår. usch.
vila i frid sebastian (F)

tack sanna för designen på bloggen.
spana in hennes blogg på: snaadrsn.blogg.se
den är riktigt läsvärd (Y) :)

puss :*

fredag


Datum: 2008-06-16 Tid: 16:40:33

i've put my faith in tomorrow


Datum: 2008-06-16 Tid: 14:21:20

         

godmorgon. eller godmiddag för vissa, men för mig är det morgon. höhö :)

gårdagen blev lyckad. och förrgårdagen också för den delen. och dessutom dagen innan det. haha
finns inte ork att sitta och dra upp allt som hänt, men kan väl ta lite av allt. eller nåt sånt :) bara för att jag är så snäll! ;>

fredag: jag och linette drog iväg till västerås och shoppade lite. runt sju cyklade vi till lögarängen (?) och såg på rix fm. elin den ungen fick vara backstage och allting, fast fett glad för hennes skull :)
var fett mycket drag, och jag och linette hade lugnt bästa platserna. i mitten, längst fram. (Y)
lyckades fånga två tröjor som dom kastade ut. en åt mig, en åt linette.. grym som man är! ;)
tog tåget hem vid 10, och träffade göteborgarna. kan vart dom skönaste. :)

lördag: satt och degade hemma hela dagen. runt 6 var jag med elin och såg på fotbollen i skolparken. sen tog jag bussen till hummelsta vid 8, och grillade med frida, madde, jossan och linda :) sov hos linda på kvällen, i hennes husvagn. haha :) mysmys.

söndag: jag och linda åkte in till stan vid 5. frida och jossan kom efter en stund.
vi rotade igenom min kyl och frys efter nånting att grilla och fann tillslut en hel del.
cyklade iväg till gröngarn vid halv 7 och grillade. där mötte vi victor och markan som också hängde på.
efter många om och men lyckades vi få eld och grillmästarna själva gjorde såklart riktigt god mat ;}
efter ett tag kom filip och robin och killarna fick för sig att dom skulle välta en ko (?) haha, åh :'D
förvånar mig faktiskt inte det minsta att dom inte lyckades.
när det började regna gick vi till enavallens läktare och satt där en stund och snackade.
hann med att planera en hel del till midsommar, nu äre bara en liten bit som saknas. men det ordnar sig! ;)
när det äntligen slutade regna hyrde jag och linda film och sen åkte vi hem. skönt.
såg på green street hooligans. ett tips om man vill se en bra film. för den kan vart den bästa, även fast den var sjukt sorglig. :(
somnade vid halv 4 igår, och vaknade runt 1 idag.

aja. nu ska jag hoppa in i duschen och linda ska ta över datan.
sen ska vi ner till rimi och handla till tårtbakning. två år idag och allt! :)

hare bra, för det ska ja!
puss :*

ingen kan som du


Datum: 2008-06-13 Tid: 01:50:09

Hellu.
Gårdagen, blev helt fail. Mer behövs nog inte sägas.
Fanns vissa ljuspunkter under dan, men det hjälpte inte så mycket.
Aja, får tänka positivt. sommarlov nu. skönt, skönt, skönt.

Idag till skillnad från igår har dagen varit helt perfekt.
Blev filmtittande och mys under dagen.
Och kvällen spenderades hemma hos Elin. Jag utklassade henne på
Singstar. Eller hur var det elin? ;}
Har också hunnit med att kikat på några festivaler med syster idag.
Tror nog inte att det blir av dock. Känns som att vi borde tänkt på det lite
tidigare. Men vi får se.

Imorgon kommer pepparkakorna (vilket jag antar att dom är) hem.
Dom har ju vart i mallorca och stekt en hel vecka. Även fast det enligt dom
inte har vart så fint väder. Men det lär ju slå vädret som vart här de senaste
dagarna iaf.

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket och se på film.

Puss :*



jag saknar er och resten av folket från konf. sjukt mycket.
vi var klockrena!

*


Datum: 2008-06-11 Tid: 15:23:21

hallå.
nu har jag tänkt att hoppa på bloggtåget.
tanken har funnits väldigt länge, men det har inte blivit något av den.
nu ska jag däremot börja skriva, eller försöka skriva, någorlunda (stavning?) ofta.
kom på att jag kunde ha det som ett sorts nyårslöfte, men eftersom det är ett tag kvar dit så får det bli ett sommarlöfte istället. :} 

puss :*