If I only could relax in this confusion.


Datum: 2009-04-29 Tid: 21:34:32


(ystad sommar 07)

Äntligen är veckans sista skoldag slut, och nu väntar lång-helg. Rätt okej om jag får säga det själv..
Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och letar ork till att plocka bort högarna med kläder på min säng så att jag kan gå och lägga mig. Jag mår inte ett dugg bra, och när Linda och Madde var här tidigare så var dom nästan säkra på att det var migrän. Jag som aldrig haft det förut vet inte riktigt hur det känns, men jag är säker på att det kommer bli bättre om jag går och lägger mig.

Valborg imorgon då. Vad händer då gott folk?
Själv vet jag inte riktigt vad som händer. Vi hade egentligen tänkt att åka till uppsala, men det lockar inte speciellt mycket längre så jag, Linda, Elin och Madeleine bestämde oss för att skippa det.
Förmodligen ses vi under dagen och hittar några trevliga kisar att hänga med. På kvällen skulle vi hitta på något och så spenderar vi natten i Josefins stuga, så det blir nog helt okej ändå.
.. Ska jag vara ärlig så är jag inte speciellt taggad. Jag menar, det ska ju bli kul och så, men själv så tycker jag faktiskt att valborg är rätt överskattat. Det var ju skoj när man var liten, men då var det lixom en helt annan sak. Då var man nere vid enavallens majbrasa, åt popcorn, tittade på fyrverkerier och att man till slut fick fiska i den efterlängtade fiskdammen gjorde att man var lycklig resten av kvällen. Det fanns lixom någon spänning i allt det där då, och lättroad som jag var så nöjde jag mig med det.
Nu däremot.. ser jag faktiskt inte någon mening med valborg, men att jag imorgon ska spendera dagen med massa härligt folk gör nog dagen väldigt mycket bättre... så det blir nog bra ändå!

Idag iallafall, har jag mest gått och väntat på att dagen ska ta slut. Inte nog med att det var en himla lång dag så hade vi muntligt engelska nationella och gissa om jag var nervös? (gissade ni ja så var det rätt..)
Det gick faktiskt helt okej ändå. Till en början var jag väl mest nervös, men i slutet lyckades jag få ut lite ord som jag hoppas räckte för ett skapligt betyg, men det väntar att se.
Under lunchen sprang jag, julia, johanna, ken, elin och linette runt med min mobilkamera i högsta hugg och spelade in en video som förmodligen kommer komma upp på bloggen då jag har tid. Himla roligt var det, och jag menar.. vad gör man inte för att få tiden i skolan att gå lite snabbare?
Hur som helst.. dagens roligaste var iallafall då jag och Julia satt oss i bibloteket under sista lektionen, och våran kära biblotekarie, under ett samtal om en lärare som var gravid och vem som var pappan, säger:
-jag har lång, men inte så lång.
.. Okej, nu förstår jag faktiskt att det inte låter roligt alls... men tro mig, i stundens hetta, eller ja.. då det hände, så var det så sjukt roligt. Helt galet roligt till och med. Det gjorde min dag, helt klart!

Men nu iallafall, så ska jag ta och krypa ner i sängen med en kopp te och se någon mysig film eller så. Alvedonen vägrar hjälpa så för att huvudvärken inte ska ta död på mig så somnar jag väl inte allt för sent ikväll.
Därför blir nog det här det sista ni hör från mig såhär på onsdagskvällen, men trevlig valborg gott folk!
xoxo.
J.

~


Datum: 2009-04-28 Tid: 23:04:17



Impossible as they may seem
you've got to fight for every dream.

Leave your doubts behind.


Datum: 2009-04-28 Tid: 19:47:58


Okej..
Nu är det så att jag inte kommit nånstans med den där nya designen jag pratade om tidigare, och därför har jag ingen som helst lust till att skriva längre. Inte nog med det så tar skolan upp i stort sett hela min fritid, så det finns knappt någon tid till att skriva heller... Därför har jag alltså inte skrivit på ett tag.

När jag tänker efter så har ni ju faktiskt inte missat så mycket. Förra veckan bestod av en massa plugg, och när jag inte pluggade så sov jag så mycket jag kunde. Börjar bli rätt hårt i skolan nu mot slutet, men å andra sidan så är det ju bara en månad kvar, så jag står nog ut.
Helgen spenderade jag till största delen i Västerås. I fredags åkte jag dit med Elin och Mamma, som förövrigt bjöd på middag och Bio. Jag köpte lite nya kläder, vilket var väl behövligt och så åt vi på "Spicy Hot" en thailändsk restaurang. Vid 7-tiden drog vi oss mot SF och kikade på filmen "17 again", och den var bra, men gud vad jag skämdes för deras skull. Det gjorde nästan ont i mig så pinsamma dom var i många delar av filmen, haha....  men den var helt klart värd att se ändå, och jag ljuger ju om jag säger att zac inte är sjukt snygg. Mysig kväll iallafall!
Lördagen spenderade jag i Västerås igen. Jag och Elin åkte dit någon gång på förmiddagen, och jag köpte mig lite mer kläder. Vi stötte på Sköldsen på stan också, så vi fick äran att hjälpa Johanna att välja ett par byxor.
En timme innan vi tog tåget hem satt vi oss i parken vid stationen och planerade lite inför sommaren. Helt okej om ni frågar mig!
Söndagen spenderade jag (inte helt oväntat) hemma. Som vanligt fann jag ingen som helst ork till att göra någonting, så sängen var det som lockade mest (vilket den brukar göra i stort sett varje söndag).

Annars då...
Det är bara någon månad kvar till sommarlov, och det har jag absolut ingenting emot ska ni veta. Snart är alla Nationella klara och då väntar bara sköna dagar fram tills skolavslutningen. Jag kan inte riktigt fatta att det snart är dags att lämna västerleden. Det känns som om jag precis börjat 7an och att jag har minst 2 år framför mig... Rätt sjukt om jag får säga det själv. Men... det är rätt bra ändå. Jag menar, om jag nu hade varit tvungen att göra om de två senaste åren vet jag nog inte vad jag skulle göra, så ärligt talat.. jag vill nog inget hellre än att sluta 9an.
Fast.. Innan det så väntar ju Cabaré, Bal, Klassresa, Spexfoto, och en massa annat, så de närmaste veckorna ser ut att bli rätt okej ändå.
Dessutom så fyller jag ju år på tisdag, vilket innebär en massa pengar, och det är rätt passande, då en massa annat skoj är inplanerat de kommande veckorna, men mer om det när det kommer.

Nu hade jag faktiskt tänkt att plugga lite Samhällskunskap innan Andra Avenyn börjar. Får se om jag kanske slänger upp någon låt eller så också, det lämnar vi åt ödet än så länge (eller något....).
Förresten, jag ska försöka bli bättre på bloggen, det lovar jag, jag gör mitt bästa.
See yah!
J.

julia är söt


Datum: 2009-04-21 Tid: 09:26:07



Tisdag och två veckor kvar till "my super sweet sixteen". Helt okej med andra ord!

.. att jag just nu sitter i skolan är kanske mindre okej, men jag står ut.
Har egentligen NO för tillfället, men jag har ingen som helst ork till att plugga, så fördriver tiden här istället. Det funkar ju rätt bra det också. Enligt julia så sitter jag och "datadrygar".. så kan man alltså också se på det.
Det är förresten hon som hittat på överskriften, om ni inte redan förstått det.. eheh.

Idag iallafall blir det solning med Linda direkt efter skolan. Känns som att det behövs nu eftersom att sommaren börja närma sig. Jag vill ju helst inte se ut som ett vandrande lik på bal, skolavslutning, osv. Det blir alltså solarium några gånger för min del. Steeeeek!

.... Har inte lust alls att skriva nu så.
HÄV A NAJS DÄJ!
J.

Come real close - forget the world outside.


Datum: 2009-04-18 Tid: 22:58:40


Än en gång har magen vart till problem, vilket bidrog till ett besök på vårdcentralen igår. Jag börjar fundera på om det inte skulle vara lättare att göra sig av med magen helt och hållet. Bara ha ett huvud på ett par armar och ben låter väl inte helt fel, eller vad säger ni? Det skulle ju faktiskt underlätta en hel del....

Nu är det iallafall på bättringsvägen och jag har fått ny medicin.
Var ut en sväng tidigare idag med Elin. Det är ju marknad i stan, och sjuk eller inte så kan man ju inte bryta traditionen gå dit. Blev bara en snabbis dock eftersom att det är rena rama vinter-vädret ute (det enda som fattades var snö). Vi gick ner och  vände i stort sett. Istället gick vi hem till familjen Björk där vi pratade lite planer inför sommaren. Supermysigt om jag får säga det själv.
Annars har jag spenderat resten av dagen hemma. Egentligen hade jag DM-match med 93-laget, skulle först spela, men det fick jag ju inte, så jag tänkte kika istället, men både vädret och magen hindrade mig. Jag satt istället hemma och höll tummarna tills dom blev blåa (kanske viss överdrift).
Blev tyvärr förlust fick jag höra senare, men med inga som helst avbytare så är jag helt säker på att mina tjejer var grymma ändå. Som alltid menar jag! Hehe.

Så.. Just nu. En sen lördagskväll sitter jag hemma och gör absolut ingenting. Varför vet ni säkert svaret på efter att ha läst det ovanstående. Tänkte gå ner på tivoli med FJML. Dom ringde för ett tag sen, men.. jag orkade inte. Det kändes inte speciellt lockande heller att gå ner dit och frysa häcken av mig i några timmar. Det blev en hemmakväll(helg) för min del istället. Helt okej det med.

Funderar på om jag inte ska gå och lägga mig strax kanske.  Börjar bli lite småtrött eftersom jag varit vaken sen si så där halv 8 imorse, då (enligt hitta.se) en telefontekniker från Upplands-Väsby bestämde sig att han skulle ringa och väcka mig. Med mitt morgonhumör kan jag inte påstå att jag blev sådär jätte glad med ett samtal under min skönhetssömn. Speciellt inte då det var i stort sett omöjligt att somna om sen, men mamma fick iallafall sällskap sådär på morgonkvisten.. Så någon fick ju glädje utav det, om man ska se det från den ljusa sidan..
 
Nej.. Nu ger jag upp. Ögonlocken är alldeles för tunga, och kroppen skriker efter att få ligga i en skön säng under tre stora täcken. Dags för mig att kila med andra ord.
Sov gott!
J.

Magic moments.


Datum: 2009-04-16 Tid: 11:52:02

Jag är hemma idag. Magen har börjat strula igen, och förmodligen ska jag till doktorn imorgon.
Hur som helst..

Nu sitter jag och lyssnar på lugn och sorglig musik och tänker alldeles för mycket. Jag tänker på laget.
Esk F93. Det kommer snart inte finnas något som heter så. Vi kommer inte längre ha kvar våra älskade underbara tränare. Istället blir det nytt lag och nya tränare. Det känns helt overkligt. Lite som en dröm.
De senaste 10 åren har vi inte bara spelat tillsammans. Det har varit så mycket mer. Vi har växt upp tillsammans. Vi har tillsammans blivit så starka att vi tagit oss igenom både med och motgångar. Den lagkänsla vi har och alla våra minnen ligger och kommer nog alltid ligga nära hjärtat. NI ligger nära hjärtat. För det är med er jag har upplevt det mesta. Tillsammans med er har jag blivit den jag är idag, och det är mycket eran förtjänst. Därför vill jag tacka er. Både spelare och tränare som vart med genom åren. Jag vet att det bara är ord, men ni måste lita på mig när jag säger att ni betyder så otroligt mycket för mig, och jag älskar er verkligen. Jag älskar oss!
Nu är det bara blicka framåt. Vi slutar när vi är som bäst, och nu har vi inget att förlora. Våra minnen och stunder tillsammans kommer alltid att finnas kvar, därför ska vi lyssna på vad Göran sa sista bussresan. Nu ska vi ta för oss tjejer. Vi ska inte låta någon eller något komma i våran väg.

Nu när jag tänker efter så är det inte bara laget som förändras nu. Till hösten blir allt nytt. På ett sätt så är jag faktiskt glad över det, men jag måste nog erkänna att det skrämmer mig. Ny stad, ny skola, nytt lag. Inget kommer bli som förut, men jag antar att sånt är livet. Jag vill inte leva kvar på samma ställe hela livet heller, så det här är nog det bästa som kan hända tror jag. Jag vet ju själv att det som ändå är viktigast kommer finnas kvar i mitt liv. Vännerna och familjen. För i slutändan så är det faktiskt det som betyder något.
Därför ska jag se framåt nu. Jag ska torka tårarna och med ett leende på läpparna lämna mitt förflutna bakom mig. Jag ska lämna allt det dåliga, men allt det bra.. det tänker jag bära med mig. Så länge jag lever.

     
     

..Det blev ett ganska känslofyllt inlägg nu, men jag antar att sådant också måste komma upp på bloggen ibland.
Nu ska jag nog se något avsnitt av andra avenyn och sen laga till mig någon lunch. Vi hörs senare.
J.

These miles have torn us worlds apart.


Datum: 2009-04-15 Tid: 20:33:49


Nu är jag tillbaka från Italien. Men ärligt talat så vill jag inte annat än att spola tillbaka tiden, och stanna kvar där.
Helgen var helt underbar. Den hade allt, och att jag fick spendera den med laget gjorde bara saken ännu bättre. Vårat lag. Vårat underbara saknade älskade lag. Det var helt klart det bästa på länge, och med tårar i ögonen och ett leende på läpparna sitter jag nu och tänker tillbaka.
Vi kom endast 6a i cupen, men för att möta utländska äldre lag så är jag faktiskt riktigt nöjd med den placeringen. Vi bodde på ett supermysigt hotell tillsammans med 3 andra kill-lag. Vi spenderade varenda kväll med 2 av dom. Ett lag var från schweiz och ett från össterrike, och dom var så sjukt snälla. Jag är himla glad att fått lära känna dom kan jag lova.
På lördagen var vi på san siro och kikade på Inter-Palermo, och det var utan tvekan något av de häftigaste jag varit med om. Hela Enköping + 10 000 personer till var där, och när det var tyst minut för jordbävningen hördes inte ett ljud. Himla coolt vare.
På dagarna spelade vi fotboll, på kvällarna umgicks vi som sagt med grabbsen. Vi hade allsång på bussresorna och dansade galet till bland annat Kat de luna's låt Run the show.
Uppmärksamheten vi fick på resan var helt galen. På san siro var det som om vi var kändisar. Tror inte det fanns en enda person som inte vände på huvudet när vi gick där klädda i Sverige tröjor hela högen. Folk filmade och tog kort både på oss och med oss. Folk ropade på oss, sjöng med då vi sjöng zlatan låten, och ja, de behandlade oss verkligen som kändisar.
Helt galet om ni frågar mig.
Finns så sjukt mycket jag skulle kunna säga om helgen. Känns faktiskt som om jag skulle kunna skriva en bok, men.. tror inte det är sådan bra idé. Så jag stannar här.
BILDER FRÅN RESAN KLICKA HÄR!

Nu ska jag ta och plugga lite. Back to reality, ni vet.
Godnatt.
J.

Taste past the tip of your tongue.


Datum: 2009-04-08 Tid: 19:29:30

no matter what the end is
my life began with you


Bara några timmar kvar nu och allt är färdigpackat!
Jag är taggad till tusen! Jag menar 4 dagar i Italien med laget, tveksamt om det blir så mycket bättre än så.
Well.. Jag ska väl gå och lägga mig så att jag lever imorgon när det är dags att gå upp. 03.40 går som sagt bussen och sen bär det av mot Italy. Vi ses igen på måndag!
HEJ DÅ SVERIGE!
J.

Just hold me now.


Datum: 2009-04-08 Tid: 02:09:01



Klockan är över 2 och jag lovade mig själv att sova tidigt idag. Det gick ju väldigt bra, tycker ni inte?
Vet inte riktigt varför jag inte gått och lagt mig.. Det är ju inte för att jag inte är trött, för tro mig, det är jag! Jag är alldeles för trött faktiskt. Börjar övergå mot övertrött också (å andra sidan kanske det märks på bilderna?).
Det är bara timmar kvar nu innan vi åker. 03.40 på torsdag är det samling vid bussen och sen bär det av mot skavsta och sedan Italien. Helt okej om ni frågar mig. Måste dock erkänna att jag är sjukt nervös för att flyga.. Men ni får hålla tummarna för mig! ..Annars är peppnivån inför como-cup på hög nivå. Fotboll, 93-laget, fyrstjärnigt hotell, värme, zlatan. Det är tveksamt om det blir så mycket bättre än så ärligt talat.
Italienresa alltså? Hur många toasters? Det lutar mot 5 va.

.. Tisdagen iallafall har jag spenderat i Västerås i stort sett hela dagen. Var ner på stan och fikade med Erik innan, men sen bar det av till gurkornas stad. Första stoppet var H&M. Var ju tvungen att kirra ett par snygga brillor. Sedan blev det vidare till andra affärer och till slut hade jag handlat upp alla pengar på kontot. Blev en hel del nödvändiga saker med andra ord, bland annat ett par skor. Vid fyra åkte vi iväg till Hälla, och en massa el affärer, så nu är Ipod-högtalare fixad till cupen. Tummen upp för det. Runt sju-tiden var jag hemma, och några timmar senare hade jag i stort sett packat klart. Bara lite småsaker som måste fixas imorgon, men annars är jag "fit for fight" inför torsdagen.

Nu är det nog dags att gå och lägga mig skulle jag tro. Måste upp rätt tidigt imorgon ändå.
Hör av mig imorgon gott folk.
Sleep tight and don't let the bedbugs bite.
J.

§


Datum: 2009-04-06 Tid: 21:20:37

jag har lurat mig själv för många gånger nu
jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu

Söndag.


Datum: 2009-04-05 Tid: 16:20:38

(En rätt sjuk kväll i sommras slutade så här på bussresan hem. Helt okej.)

Jadå, kvällen igår blev rätt lyckad så länge det varade. Det har jag Linette o resten att tacka för. Kvällen bjöd på mat, dryck, snapsvisor och lite dans, så jag klagar inte. Träffade även en vän som jag inte träffat på år och dar känns det som.. Det gillar vi skarpt. (y)
Inte allt för sent började jag och Elin traska upp mot stan för att möta Erik. Vandrade runt lite i stan innan Elin och jag gav upp och gick hem istället. Vid det laget var jag i stort sett en vandrande isbit...

Tog inte lång tid innan vi låg nerbäddade i sängen båda två. Elin somnade på stört, men vaknade några minuter senare av att hon stönade högt.... Man kan ju undra vad hon drömde? Haha! Efter några stön till från hennes sida lyckades jag också somna. Sen om jag sov så bra är en helt annan sak. Det är rätt sjukt hur en sån liten person kan få en sån stor rumpa när hon sover. Den tar i stort sett upp hela sängen. Himla jobbigt om jag får säga det själv.. Hehe. Men hon är rätt söt ändå.

Just nu finner jag inte ork till någonting, så blir nog sängen för mig strax. Ska se om jag hittar någon mysig film som jag kan underhålla mig med. Rätt skönt det med!
Later.
J.

Y


Datum: 2009-04-04 Tid: 18:12:07


GRATTIS STUMPAN! :*

Nu drar jag till Elin och fixar det sista sen blire till att fira Linette med brudsen.
Kameran är med, så en hel del bilder lär det bli.
Hare bra, för det ska ja'.
Puss å smek.
J.

090404


Datum: 2009-04-04 Tid: 13:53:00

Nu ska jag ner på stan med Josefin en snabbis.
Hur härligt väder som helst ute.
Det gillar vi skarpt!
Puss :*
J.

Dagens låt 090403.


Datum: 2009-04-04 Tid: 00:25:40

Helt klart dagens bästa låt!


Kurt Nilsen - Rise to the occation.

Här finns du kvar.


Datum: 2009-04-03 Tid: 22:59:15


(Oj vad allt va bättre när man var liten och ovetande.)

Efter si så där 10 st inlägg med alldeles för mycket känslor och avslöjande detaljer så börjar jag få kramp i fingrarna och mina ögon väger flera ton. Jag hindrade faktiskt mig själv att inte skriva för mycket här på bloggen, jag menar, en del måste jag hålla för mig själv ändå.

Den här kvällen blev inte riktigt lika bra som jag hade hoppats på, men det får morgondagen gottgöra. Linette fyller 16 och det ska firas. Det ser jag fram emot kan jag lova!

Lars Winnerbäck är mannen för mig ikväll. Och några andra artister/låtar ligger tätt bakom honom. Med andra ord så är musiken mitt tidsfördriv just nu. Annars händer inget speciellt. Sitter och småpratar med lite folk på msn och funderar på om jag inte ska ta och krypa ner under täcket ändå. Det låter ju faktiskt rätt skönt. Ensamt.. Men skönt!

Vi får se vad ödet för mig. Känner jag mig själv rätt sitter jag nog kvar här ett tag.
Ska leta reda på min kamera nu, och lägga in bilderna från sundsvall. Det är nog på tiden nu.
Vi hörs säkert senare. Puss!
J.

That's just the way we roll.


Datum: 2009-04-03 Tid: 16:20:54

(Jadå, "Five times august" är ju rätt snygg. Det gillar vi!)

Det är super fint väder ute! Och vad gör jag? Jo jag sitter inne i mjukiskläder och har världens huvudvärk. Med andra ord så är det rätt synd om mig. Våren är iallafall här och trots att jag inte har chansen att njuta av solskenet så är jag glad ändå!

Så vad är planerna inför kvällen då gott folk?
Någon som ska fira att det äntligen är lov? Kära sköna efterlängtade lov.. Äntligen är du här!
Jadå, jag är ganska glad för det. Va? Märks det? Förstår inte varför.. EHE :)

Visst jag kanske är sjuk.. Men här ska det allt firas! Jag ska be mamma köpa något gott och kanske hyra någon mysig rulle så att jag kan ta mina täcken och bänka mig framför tv'n tillsammans med familjen hela kvällen. Ärligt talat, det lockar mer än något annat ikväll, så jag klagar inte. Verkligen inte! :D

Dags att vara social nu, och så måste jag leta rätt på mina tofflor.. Blev himla kallt här inne helt plötsligt.
Puss på stjärten!
J.

Låt hela världen se ditt vackra leende.


Datum: 2009-04-02 Tid: 18:47:25



Min kropp och jag spelar inte i samma lag för tillfället. På träningen igår gjorde den tvärtemot vad jag ville, och nu jag är helt slut. Himla jobbigt om ni frågar mig.

Annars så är jag glad. Våren har kommit och inte minst solen! Dessutom är det bara en skoldag kvar till lov, och en vecka kvar till Italien. Yes, ni såg rätt.. Om en vecka är jag i Italien och peppnivån är HÖG! Rätt galet ändå..
Planerna för lovet innan resan, är ganska lugna. På lördag firar vi Linette som fyller år, och sen ska jag bara umgås med vännerna, familjen osv.. Det vanliga med andra ord. Inget annat planerat än så länge, men det blir nog super!

Ni kanske har märkt att det blir rätt lite inlägg från min sida senaste tiden? Men jag har ju trots allt sagt varför också. Anledningen kanske inte är den bästa, men ärligt talat.. Hur roligt är det att läsa en ful blogg lixom? Inte alls om ni frågar mig.. Därför ska jag vårstäda (byta design) någon gång nu i april. Måste bara få fingrarna ur det berömda och börja någon gång.. Men än så länge har det lixom inte blivit av bara... Eheh (a)

Nu ska jag unna mig en bit kladdkaka och en kopp te, sen se om det finns något eller någon rolig som kan underhålla mig. Imorgon ska jag kanske till fjärdhundra på äventyr om jag lyckats bli frisk. Det visar sig ju alltid.
Grattis till Jesper som fyller 19 idag förresten!
xoxo.
J