Vi ska till Norrköping och stå på pallen (8)


Datum: 2008-07-30 Tid: 23:24:10



Ett sista inlägg innan jag drar iväg. Nu äre fotboll som gäller de närmaste dagarna. Jag har mobilen med, så det är bara att skicka nåt trevligt sms. Har du comviq så svarar jag när jag har tid. Blir antagligen något inlägg på måndag innan jag åker iväg igen. Puss så länge!


J.

dagens, eh.. veckornas låt.


Datum: 2008-07-30 Tid: 01:06:18

Tänkte ta och bjuda på en låt innan jag går och lägger mig. Inte helt oväntat är det en låt av Neverstore, vilket i stort sett är det enda jag lyssnar på just nu. Låten får bli dagens låt för de dagar jag missat och kommer att missa nu. Enjoy!

"Live your dreams, life's waiting for you. Live you dreams, life's waiting to begin."
(resten av texten hittar ni här: http://artists.letssingit.com/neverstore-lyrics-lyd-bgnbwgn)


Neverstore - Live your dreams

Vi vill ut i rymden, men stjärnorna finns här.


Datum: 2008-07-30 Tid: 00:53:51



Tjenamors. Höhö. Blir inte mycket skrivande här på bloggen som ni kanske märkt, men i det här vädret vill man helst göra annat än att sitta och häcka framför datan, så därav bloggtorkan. På torsdag åker jag iväg i två veckor, så blir inte så mycket inlägg då heller, börjar väl igen som vanligt i samband med att skolan börjar igen. Tills dess får ni ha det så bra, eller ja ni som då tar er tid att läsa min blogg, vilket jag inte tror är speciellt många, höhö. Men ni iaf, får ha det bra, för det ska ja. Puss!

Tänkte att jag skulle ta och bjuda på denna enormt uhm.. snygga (?) bild nu när jag åker iväg, så.. varsågod. haha!

J.

favorit v.31


Datum: 2008-07-28 Tid: 01:02:06



Veckans favorit är utan tvekan Jacob Widén, sångaren i bandet Neverstore. När den här grabben sjunger och spelar gitarr går det rakt in i hjärtat. Dessutom är han sjukt snygg också! Snyggast på länge som sagt. Var nästan omöjligt att hålla ögonen ifrån honom igår på grönan. Till honom skulle man ju inte tacka nej. Höhö. Finns inte så mycket att säga, han är helt enkelt klockren för en plats som veckans favorit. Blir nog en hel del nötande av Neverstore kommande veckorna, speciellt låten Waiting som är sjukt skön.

         
(bilderna tog jag på sommarkrysset)

Fasination


Datum: 2008-07-28 Tid: 00:48:02

         


ÄNTLIGEN ÄR DEN RIKTIGA SOMMAREN HÄR, PUSS PÅ DET!

Tidigt igår satt jag och Elin i bilen på väg till Stockholm, Grönan och Sommarkrysset! Dagens spenderades mest framför scenen då vi såg på repetitionerna. Blev en hel del grymma bilder, eftersom jag och Elin hade platserna längst fram, dock bara på repetitionerna, men ändå nice! Det var seriöst DÖVARMT igår, så drack en hel del vatten (även fast jag borde druckit mer), och satt halvdöd under elins paraply och kämpade för att inte svimma eller något liknande.
Åkte inte så jätte mycket, men det blev såklart en del. Vi var ju tvugna att utnyttja åkbanden. Den näst största händelsen igår var nog att jag åkte fritt-fall, och ja, jag är j**ligt stolt! Jag har sagt enda sen jag blev nog lång att jag ska åka fritt-fall, men sen när det väl har vart dags har jag av någon anledning ändrat mig i kön dit. Igår däremot fanns det ingen tid att tänka, ingen tid att ändra sig. Vi var på väg förbi fritt-fall när elin tar mig i handen, drar med mig och säger, nu ska vi åka fritt-fall. Jag svarar såklart emot men följer ändå med. Helt plötsligt sitter jag där, 80 meter över marken och får till svar på min fråga om vi är uppe att vi snart är nere. Tror inte jag varit så rädd på riktigt länge om jag ska vara ärlig. Stunden innan själva fallet kändes som en evighet, jag trodde seriöst att jag skulle dö! Inte helt oväntat skrek och blundade jag hela vägen ner. Och mina händer skakade i minst 5 minuter efter, sjukt. Fast jag ångrar faktiskt inte att jag åkte, nu har jag ju någonting att skryta om. Höhö.
Hann inte mer så mycket mer innan genrepetitionen. Neverstore var enligt mig kvällens höjdpunkt. Sångaren Jacob är sjukt snygg! Kanske snyggaste på länge om jag ska vara ärlig! Dessutom sjunger han och spelar gitarr som en gud. Låten Waiting som de framförde är en favorit sen den kom och jag rös i hela kroppen när de spelade. Klockrent!
Behöver jag ens nämna vilka Elin's favoriter var? Jag erkänner att E.M.D faktiskt var riktigt bra igår, och ja, grabbarna i bandet är faktiskt riktigt snygga de också, men jag lämnar dom (speciellt Danny) till Elin, det är bäst så. ;)
Under själva direktsändningen lämnade vi våra platser och gick och ställde oss vid fritt-fall för att Elin skulle försöka få autograf och kram av Danny, dock utan någon lycka.
Vi hann väl inte med så mycket mer under dagen och kvällen. Klockren dag i alla fall, som vanligt med Elin, och det tackar jag för. Var hemma vid tolv-tiden och somnade så fort jag la mig i sängen.

         

Idag tog jag, Elin, hennes mor och far deras båt till Strängnäs för att luncha. På vägen dit och hem solade vi. Det var sjukt härligt, även fast några moln kom och störde oss på vägen hem. De jävlarna :( Blev lite brun tror jag, men fortfarande inte nog brun, så det närmaste dagarna blir det solning på hög nivå. Lätt!



J.

Back on track


Datum: 2008-07-25 Tid: 20:03:48

Sådär ja, nu mår jag prima. Orken till att skriva är tillbaka och likaså jag. Har dock inte så mycket speciellt att berätta, men jag gör som vanligt så gott jag kan.

Äntligen är sommarvärmen här! Behöver jag ens nämna att den varit grymt efterlängtad? Jag tror att den största delen av er håller med? Men vad vet jag? Det här är alltså en perfekt anledning till att kommentera, vilket jag tycker ni är väldigt dåliga på, och har vart det i stort sett alltid. Fast när jag tänker efter så kan jag ju inte precis säga att jag tror att jag har så väldigt många läsare, men någon trevlig prick hoppas jag läser min blogg. Ännu ett tillfälle att kommentera.

Igår hade jag precis blivit fullt frisk (eller till stor del) och skulle därför ta det ganska så lungt under dagen. Ville dock inte bara ligga hemma och häcka så jag, Mamma och hennes man Anders åkte iväg till Stockholm. Fanns ingen ork att åka in till stan däremot, men en sväng till Skärholmens Shopping-Galleria blev det. Det var mysigt, hade dock inte så mycket pengar, men två hood tröjor från Bik-Bok fick allt följa med hem! På kvällen tog jag en promenade med Elin, min syster's hund Baby och min syster's kompis hund Gonzo. Var riktigt trevligt och jag och Elin hade en hel del att prata om satt.

Klockan halv 11 imorse åkte jag och Elin ut till koffsan en stund. Vi solade, badade och tog det allmänt chill bara. Skickade några sms till Eniro med dumma frågor, och skrattade sedan gott åt det minst lika dumma svaren. Höhö. Stannade inte i koffsan speciellt länge, tror att vi var hemma igen runt halv två.
Nyduschad och klar drog jag ut runt 3 och mötte Elin igen, vi cyklade iväg en sväng till motorstadion och tog kort när Elin's storebror och hans vänner åkte gokart. Det var väldigt varmt att stå där, dum som jag är hade jag ju tagit en tjocktröja, när det var nästan 40 grader varmt i solen, så i och för sig så får jag ju skylla mig själv lite. Haha.
Har inte hänt så mycket mer idag, var hos Elin en stund, och smidde lite planer. Mer än så kan jag dock inte säga. Men det kommer bli nice om det blir som vi hoppats på. Höhö.

Imorgon blir det troligen Grönan med Elin och titta på sommarkrysset, eller hon lär antagligen bara ha ögonen för Danny. Ni som känner henne vet vad jag pratar om.. Haha! :'D Var mer än ett år sen jag var på Grönan sist så det kommer nog bli riktigt roligt, fast var dock lite roligare när man var liten tror jag. Eller ja, några år yngre iaf. Men det är ju iförsej mig och Elin vi pratar om, så roligt blir det nog hur som helst.

Nu sitter jag och väntar på att ungen ska komma så ska vi fixa lite grejer som sedan ska sättas upp lite överallt. Berättar antagligen mer om det går bra för oss med det vi planerat. Men håll tummarna iallafall!

J.

I'll be back


Datum: 2008-07-23 Tid: 18:30:29

Halloj. Ursäkta avbrottet på bloggen.

Det som började med feber i måndags visade sig bli värre under natten. Sov knappt under hela natten till tisdag kräktes konstant och när klockan var runt 16 igår så åkte vi in till akuten. Med magsmärtor och illamående låg jag där i ca 4 timmar, fick beskedet magkatarr och åkte hem igen. Somnade runt 23 tiden igår kväll, men vaknade flera gånger med smärtor i magen, till slut så mycket så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Blev hämtad med ambulans kl 2 igår natt och sen spenderade jag natten på sjukhuset. Fick åka hem för några timmar sen och nu blir det bara vila och mycket dricka ikväll. Har fått medicin som jag ska ta i en vecka framåt så vi får se hur det blir. Har fortfarande lite ont i magen, men det är ingenting mot tidigare. Syster min har kommit hem för att göra mig sällskap så det blir nog en film tillsammans med henne innan jag försöker sova hyfsat tidigt.
Jag återkommer på bloggen igen när jag känner att jag har ork för det igen, ska försöka skriva några inlägg innan den 26e iallafall då jag planerat att ta ett uppehåll på två veckor här ifrån pga semester. Tills dess får ni ha det så bra. Puss!

Tack Matias som kom och hälsade på mig på sjukhuset idag, gjorde mig på grymt mycket bättre humör. Har saknat dig sjukt vännen!

J.

lyckat


Datum: 2008-07-21 Tid: 16:16:34

Kul. Nu har jag antagligen gått och blivit sjuk också. Har feber och är trött som tusan. Jag ska ta och lägga mig och se film och försöka friskna till litegrann, så återkommer när jag mår lite bättre. För er som har mitt nummer så hoppas jag på att få något trevligt sms som gör mig på bättre humör. Pusss.

J.

Måndag 21 juli


Datum: 2008-07-21 Tid: 13:17:29

Godmorgon.
Jag tror det här är första dagen på riktigt länge som jag är så här trött. Jag är helt röd i ögonen och det känns som om mitt huvud väger minst 10 ggr mer än vanligt. Idag ska jag bara ligga hemma och se på film och mysa, finns inte så mycket annat att göra i det här vädret satt. Någon som vill göra mig sällskap? Isåfall äre bara att slå en pling :)

Fick precis veta att jag inte kommer få se något norrsken när jag åker upp, det var tydligen något som bara fanns på vintern. Attans. Fast det gör inte så mycket, resan kommer nog bli riktigt nice ändå.

Nu sitter jag här, med tempen i munnen och lyssnar på lugna favoriter. Mamma kände nyss i min panna och enligt henne kändes jag varm, så håll tummarna på att jag inte har feber nu, även fast jag lär vara klar med tempen innan ni hinner läsa det här iförsej.

J.

Nostalgi


Datum: 2008-07-21 Tid: 02:11:31

Kan inte sluta längta och tänka på Norrland just nu. Jag längtar till och med till att sitta i bilen hela vägen, fast det förstås är mysigt det med, för mig som slipper hålla mig vaken vid ratten. Minns när jag var liten och åkte upp tillsammans med Pappa och min storebror. Hur de satt i framsätet och diskuterade hur molnen såg ut samtidigt som någon deckare spelades lågt på radion. Hur jag halvsovandes låg och lyssnade på deras prat och hade den där pirrande känslan i magen som jag fick av att veta att vi snart var framme. Minns hur vi alltid stannade på olika mackar under den ca 12 timmars långa resan för att antingen äta mat, gå på toa, eller fylla på med godis och dricka. 
Fast det bästa med hela resan minns jag var när vi började närma oss nybyn (där farmor bor). Då när man började känna igen sig innan man nådde infarten till det gula huset.
Sen när man väl var framme, klev man nyvaken ur bilen, tog med sig allt man behövde för natten och gick in för att fika farmors mjukkakor med hushållsost. Åh, vad jag saknar det!

I år åker jag upp med mamma, så blir väl inte lika som det året dock, men en sväng till farmor och farfar ska vi såklart hinna med. Det är ett måste. I år blir det först och främst en eller fler nätter i sommarstugan i Siknäs. Sen åker vi väl runt och träffar släkt och så. Hoppas verkligen på bra väder i år, för isåfall drar vi iväg till Storforsen nån dag och badar i döda fallet. (För er som inte vet så är det typ vatten bland klipporna där man kan bada, där storforsen gått förut, as mysigt!)
Elin följer med i år, så känns som att det här kommer bli toppen. Det var dessutom flera år sedan jag var uppe sist så ska bli kul att träffa alla igen. Ser fram emot resan sjukt mycket, och hoppas på att få se norrsken, som jag enligt mamma har sett förut, men det håller jag däremot inte med om. Det måste varit när jag var väldigt liten isåfall, och det räknas knappt.

dagens låt; 20/7


Datum: 2008-07-21 Tid: 01:11:29


Goo Goo Dolls - Iris


Riktigt skön låt som jag lyssnade mycket på för nåt år sedan. Hörde den på radion igen idag och den är lätt värd en plats som dagens låt. Fin text och sångaren har grymt skön röst. Kanske inte en låt som man ska ha när man är på festhumör dock, men som bakgrundsmusik en skönhemma kväll, eller på hög volym i bilen passar den perfekt. Kan inte säga så mycket om de som gjort låten eftersom jag aldrig hört någon annan låt med Goo Goo Dolls. Inte vad jag vet iallafall. Men med den här låten i bagaget så lär de ju vara hyfsat bra.

Söndag 21 juli


Datum: 2008-07-21 Tid: 00:37:24

Yo.
Kvällen igår var nice. Jag och syrran gick en sväng med hundarna som hon var hundvakt åt, innan vi gick hem till henne och såg film. Somnade vid halv 5, om jag inte minns fel.

Idag har jag hunnit med att träffa Linda ett tag, ungen drar ju till småland imorn, så det behövdes. Fick tillbaka min jacka och mina jeans också, as bra. Linda hann knappt mer än åka innan jag bestämde mig för att gå ut och möta Jossy och Frida en stund. Vi satt och häcka i klosterparken som alltid och efter en stund kom Linette och gjorde oss sällskap. Mysigt. Vid halv 9 kom bror min och hämtade upp mig, sen bar det av till västerås. Vi åt mat, handlade lite, släppte av brorsan och sen åkte vi hem. Har inte gjort så mycket mer idag, mest chillat, som vanligt. Skönt det ju.

Nu är det bestämt att Elin följer med upp till norr vecka 32. Någonting säger mig att det kommer bli lite av sommarens höjdpunkt faktiskt, en av höjdpunkterna iallafall. 

Känns som att det här inlägget vart riktigt dåligt skrivet, men orken till att skriva om, den finns inte, så ni får stå ut. Har absolut ingen lust till att skriva idag egentligen, men, försökte så gott jag kunde iallafall.

J. 

Lördag 19 juli


Datum: 2008-07-19 Tid: 22:08:08


Hallå. Jag spenderar natten hos
storasyster, inte helt oväntat,
så jag återkommer imorgon här
på bloggen. Pusss!

J.

dagens låt; 19/7


Datum: 2008-07-19 Tid: 21:23:14

Syster gästbloggar;

MIke Reno & Ann Wilson - Almost Paradise
(soundtrack från Footloose)


Utnämd till dagens låt för att den är så a la 80's smörig det kan bli. Men ändå så får den hjärtat att le och slå några sentimentala extra slag när refrängen sätter igång....
Pojkspolingar:  memorera texten och sjung en serenad för era små fjällor för att få dom lite småsvaga i knäna såhär om sommarkvällarna...  Ta detta råd från någon som redan är äldre och vis ;) Obs! Men använd det endast med gott uppsåt!
//Storasyster

favorit v.29


Datum: 2008-07-19 Tid: 14:40:22

         

Jason Wade (Sångaren i Lifehouse) är en solklar veckans favorit. Inte nog med att han spelar gitarr och sjunger som en gud, han är grymt snygg också! Snyggingen som är född 1980 började spela gitarr och skriva låtar redan när han var 15 år. Första skivan släpptes 5 år senare, sen har det bara rullat på med bandet Lifehouse som till en början kallades för Blyss. Jag kan inte få nog av Lifehouses låtar, och  det är till stor del Jason's förtjänst med sina underbara texter och härliga röst. Finns nog inte så mycket mer att säga, han är helt enkelt en självklar favorit.

sommaren är kort


Datum: 2008-07-19 Tid: 14:05:50



Nu är det exakt en månad kvar till skolan börjar, jag lider bara jag tänker på det. Jag kan knappt förstå att sommaren snart är slut, den har ju knappt börjat känns det som. Tänk att gå upp klockan 7 varenda morgon för att sedan åka iväg till en stor grå byggnad, där man är fast resten av dagen med lärare som gör allt för att plåga en, tills man äntligen får sluta för dagen, för att efter några timmar göra om samma sak igen. Den enda friheten man har är helgerna, då man vet att man inte behöver gå tillbaka dit förrän efter 2 dagars ledighet. Ett helt år av detta.. Det är verkligen inget som jag ser fram emot! Jag får tänka positivt att efter det här året är det slut, jag slipper västerledsskolan och fortsätter iväg till gymnasiet, det ger ju lite mer frihet iallafall. skönt! Fast tänker jag efter är det ändå lite sorgligt, har ju ändå spenderat de senaste 4 åren på västerleden, tagit mig igenom både med och motgångar, så det är klart, det känns ju lite när jag tänker på att lämna det. Men det är ett år kvar, så det tar vi då. Nu ska jag bara göra det bästa av sista månaden på sommarlovet, så att sommaren blir så bra som jag hoppats på. Med tanke på planerna jag har så ser det faktiskt riktigt ljust ut.

J.

Godnatt


Datum: 2008-07-19 Tid: 00:23:10



Nu kallar sängen, jag ska se om det är någonting på tv, käka lite vindruvor och dricka loka, sen äre sovdags. Imorgon drar jag till västerås en snabbis och hämtar lite grejer hos brorsans old place, sen så ska jag umgås med syster min på kvällen. Det lär bli nice.



 

J.

dagens låt; 18/7


Datum: 2008-07-18 Tid: 22:20:32


Lifehouse - From where you are

Jag koom på att jag glömde dagens låt igår. Eller jag satt ju in en låt i si så där en halvtimme innan jag kom hem och skulle radera ett inlägg och raderade fel. Men gjort är gjort.
Hur som helst så är det här en låt av min favoritgrupp. Just den här låten hade jag aldrig hört förut, men när jag klickade runt lite sökandes efter dagens låt så fastnade jag fort för den här. Både texten och själva låten är klockren, vilket de flesta av Lifehouse's låtar är.
"So far away from where you are, these miles have torn us world's apart, and I miss you", som sagt är texten klockren, så sjukt fin. Och det här, det här är verkligen min typ av musik!

life is a rollercoaster


Datum: 2008-07-18 Tid: 22:05:37



Den här dagen har verkligen gått upp och ner hela tiden. Ena stunden har jag vart hur glad som helst, sen stunden efter har jag blivit helt borta i huvet. Saker som igår var det finaste jag hade, är jag rädd för att jag nu förlorat, eller nära på iaf. Jag ångrar dock inget av det jag sa och står fast vid vad jag tycker, nu är det upp till dig, du vet vem du är.

Nu sitter jag här, med musiken som ekar i huvudet medan jag försöker komma fram till någonting bra att skriva om. Jag är egentligen för trött för att tänka just nu, men jag gör så gott jag kan. Känns som att mitt huvud snart ska sprängas, och det känns som att någon har hängt ett ton bly på mina ögonlock, för jag kan knappt hålla dom uppe. Ändå är jag inte så trött att jag vill sova, jag skulle ärligt talat aldrig kunna sova just nu.

Jag saknar det förflutna så mycket att det gör ont. För ca två år sen, då var jag världens lyckligaste, jag hade allt. Jag säger inte att jag inte varit lycklig de senaste åren, för det har jag, verkligen. Men saker var mycket lättare då, problem som finns idag, visste jag inte ens att de kunde uppstå. Jag är en helt annan människa nu också, jag har verkligen förändrats sen dess, både på gott och ont. Det mesta gott tror jag. Jag är mer säkrare nu ändå, på vem jag är, på vart jag har folk och framförallt på vilka man kan lita på. Under de här två åren har personer som jag verkligen älskar och gör allt för kommit in i mitt liv. Men jag har även tappat kontakten med några av mina närmaste vänner, inte på grund av bråk eller något, utan vi har helt enkelt växt ifrån varandra. Fast en del bråk har de också varit, jag menar vi är ju inte mer än människor herregud. Jag vet faktiskt inte vart jag vill komma med allt det här, som jag nyss skrivit. För tänker jag efter så finns det inget poäng i det hela. Det var bara skönt att få ut det.

Nu ska jag inte låta er höra på mitt klagande, eller läsa mitt klagande kanske jag ska säga, uhm, skriva..
Hur som helst så ikväll blir det bara chill här hemma. Mamma har köpt godis, vindruvor och loka åt mig, så ska se om det är något bra på tv, sen tjocka lite. Ska faktiskt bli riktigt skönt.

J.

kvällen fick en snabb vändning


Datum: 2008-07-18 Tid: 02:41:15

Som sagt, kvällen vände snabbt från katastrof till helt okej. Det mesta tack vare Feda som kom och räddade min Torsdag. Han drog dock för ca 10 min sen. Imorgon ska jag träffa honom igen en stund och säga hej då, för han drar ju iväg på festival en vecka, och lämnar mig helt ensam, den jäveln! :o Sen får jag se vad som händer, blir nog bara chill hemma, får se om syster min vill hitta på något. Tar det imorgon. Men nu kallar sängen. Godnatt!

J.

kört


Datum: 2008-07-17 Tid: 23:35:33



Asså den här dagen, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt. Jag har på bara några timmar lyckats förstöra hela mitt sommarlov och fridas kväll. Har dessutom lyckats skämma ut mig själv för en hel del folk (fast det är vad jag bryr mig minst om just nu faktiskt). Hur som helst så vart mina och fridas planer förstörda, förlåt frida, men vi får tänka positivt, vi kommer må bra imornbitti iaf. Höhö.

Nu sitter jag och väntar på att Feda ska komma, han lär ju göra kvällen lite bättre iaf. Kommer antagligen inte skriva nåt mer ikväll, så återkommer imorn istället. Men hoppas ni läsare har haft en bättre kväll än mig iaf.

J.

newport harbor


Datum: 2008-07-17 Tid: 14:20:57



Jag hade tänkt att tipsa om ett program som jag fastnat för. Jag såg det första gången igår men när jag väl börjat titta på ett avsnitt var jag bara tvungen att kolla på de 7 andra som ligger uppe på Mtv's hemsida. 

"Newport Harbor handlar om ett kompisgäng som går på highschool. Pengar, kärlek och intriger präglar deras liv i soliga Kalifornien. Det är den tiden på året då highschool-eleverna börjar bli redo att ta examen och de har redan planerat för en rolig och solig sommar."

Om du gillar laguna beach och the hills så är det här ett program för dig. Det går på MTV varje lördag klcokan 17.30, och repriser går fredagar 17.30. Om man skulle missa på både lördag och fredag så går det att kolla på Mtv's hemsida också.

källa: mtv.se

lev idag som om du skulle dö imorgon


Datum: 2008-07-17 Tid: 13:49:23



Godmorgon, godmorgon.
Just nu sitter jag och väntar på att Frida ska ringa så att jag kan berätta kvällens planer för kvinnan. Jag ska snart få i mig lite frukost och sen är det städning på hög nivå som gäller, nu ska rummet mitt bli rent för en gångs skull!
Pratade just med Mamma i telefon, och det regnar tydligen i både Lillkyrka och Västerås, hoppas bara att vi slipper det här inne i stan. Är så trött på regnet nu, det sista jag vill är att komma till skolan likblek i höst, så några riktiga sommardagar nu i slutet skulle inte vara helt fel.
Usch, jag får rysningar när jag nämner skolan, det är bara ca 4 veckor kvar och vi har knappt fått någon sommar alls. Sjukt! Men nu ska jag se till att ta vara på de här sista veckorna och göra mitt bästa av de. Kan ju ta och berätta planerna som de ser ut just nu iaf.

resten av v.29: chill med folket här hemma bara, sista veckan tills mor min får semester.
v.30: Mamma och hennes man får semester så det blir nog en och annan dag med dom. Nu är det dock slut med att sova hela dagarna, känns som att någon kommer väcka mig med frukost varje dag. Men aja, det blir nog mycket chill med folket också, kanske någon fest.
v.31: Måndag är det packning som gäller för på tisdag drar jag iväg på cup i Norrköping med laget, kommer hem på söndag.
v.32: På måndag är det packa upp, tvätta och packa ner igen som gäller. På tisdagen åker jag upp till släkten i norr och som det ser ut nu så följer kanske elin med. Där stannar vi i ca en vecka.
v.33: Hur mycket jag än lider av att säga det så måste jag erkänna för mig själv att det är sista veckan, och den spenderas med folket, lär bli en hel del sena kvällar för att ta vara på tiden på bästa sätt. Vi har smått planerat att åka iväg till grönan jag och tjejerna, men det får vi se hur det blir, verkligen inte bestämt nåt där än.
v.34: Måndag: SOVA!!!! Tisdag börjar skolan och då ska jag även säga hej då till frida och josefin som åker iväg till turkiet en vecka, och jag är inte det minsta avundsjuk, uhm, *host* (?)

Det var väl allt utan så mycket detaljer, nu ska jag rota igenom kylskåpet efter någonting som får duga som frukost. Det lutar just nu ått samma som igår. Hårdmacka med philadelpha och gurka - mums! Jag är inte så bra på det här med frukost, brukar oftast skippa den delen, men ibland kan jag överraska mig själv och lyckas fixa värsta hotellfrukosten (?), eller ja, nästan iaf.. höhö.

J.

(idag kommer linda och madeleine hem, sen är det bara josefin kvar, tjoho!)

favorit v.28


Datum: 2008-07-16 Tid: 23:19:48

 (jag vet att jag är lite efter med det här inlägget, men bättre sen än aldrig i alla fall ) 
 
     
Åh, vad jag saknar att kunna gå in på svt's hemsida, krypa ner i sängen framför datorn och se ett avsnitt av andra avenyn med popcorn-skålen i högsta hugg. I september kommer jag sitta bänkad framför tvn igen till säsongsstarten. Det är ett tag kvar men den som väntar på nåt gott väntar ju aldrig för länge, som man brukar säga. Hur som helst så är det en stor anledning till varför just Jonas Bane blev veckans favorit. Inte nog med att han är en av huvudpersonerna i min favoritserie så är han verkligen ögongodis, snygg som han är. Ni ser ju själva på bilderna här under. Det var väl allt tror jag, tror inte jag glömt någonting iaf. Den här veckan hittade jag till och med en video på snyggingen, enjoy. (att låten i videon är riktigt skön är ju bara ett plus ;>)

dagens låt; 16/7


Datum: 2008-07-16 Tid: 18:34:03


Across the Universe - With a Little Help From My Friends



Joe Andersson - Hey Jude


Nu är jag tillbaka här på bloggen igen efter ett avbrott och det betyder såklart att dagens låt är tillbaka. Jag kunde dock inte bestämma mig för bara en låt idag, så det fick bli två stycken. Båda två är från filmen "Across the universe - all you need is love" ett tips för er som gillar musikaler. Den var grymt bra. Men nu var det inte filmen som jag skulle skriva om utan låtarna. Titeln på den första säger väl till stor del allt om varför den blir dagens låt. I låten sjunger dom "I get by with a little help from my friends" och det är exakt vad jag gör. När det är som svårast så vet man att de alltid finns där och stöttar en, och det är nog en av det skönaste känslorna som finns att veta om det.
Den andra låten hittade jag när jag klickade runt lite bland musiken från filmen, både jag och elin fastnade för den och tyckte det var en riktigt skön låt. Texten har jag inte lyssnat så mycke på (förvånar mig själv faktiskt, eftersom det brukar vara det första jag hör) men låten i helhet är riktigt bra.

i'm back


Datum: 2008-07-15 Tid: 23:48:39


Det blev inte så långt uppehåll från bloggen, men när jag ändå sitter här nu så kan jag lika gärna skriva några rader. Jag har dock inte så mycket att berätta, har ju inte hänt så mycket speciellt på sistonde. Jag spenderade några nätter hos min syster, sen en natt hos feda och efter det har jag mest chillat, träffat folk osv.

Jag har hunnit med att inrett våran balkong för någon dag sen. Resultatet blev ett grönt och svart tema, det saknas några detaljer fortfarande, men den är i stort sett klar. Jag vart hyfsat nöjd med resultatet, men jag hade hoppats på bättre om jag ska vara ärlig.

Imorgon ska jag försöka börja med dagens låt igen, och så måste jag ju utse förra veckans favorit.

J.

xoxo


Datum: 2008-07-14 Tid: 01:14:24

Jag tar ett uppehåll från bloggen tills vidare.
Återkommer när det finns tid och lust. Jag lovar
att inte vara borta för länge dock.
Tills dess får ni hare bra.
J.

until next time


Datum: 2008-07-11 Tid: 18:35:11


( väldigt gammal bild,
men den bjuder jag på )


Tjena kex. Jag spenderar natten hos min syster som bor några hus ifrån mig. Det blir matlagning och film. Kommer hem imorgon, men mobilen är med såklart. Så jag hoppas på något trevligt sms eller kanske ett telefonsamtal, 0733284300. Imorgon blir det säkert något inlägg. Så tills dess får ni ha det bäst! (Eftersom jag precis ska dra och knappt har hunnit sitta här vid datan nåt så blir det ingen "dagens låt" idag)

J.

dagens låt; 10/7


Datum: 2008-07-10 Tid: 23:58:12


Lilly Allen - Smile


Nu blir nog syskonen mina glada, att jag lyssnar på deras typ av musik. Men jag måste faktiskt erkänna att den här låten är riktigt bra. Texten är riktigt, riktigt skön, och man kan inte låta bli att sjunga med.. Det är omöjligt!

du har drömmar - lev dom!


Datum: 2008-07-10 Tid: 23:54:09

Idag:
- mamma ringde och väckte mig runt 2.
- såg på massa random program på tv.
- mötte upp feda
- gick en promenad till klosterparken
- hem till syster
- handla med mamma
- hem för middag
- mötte fikus och pussy
- tbx till kloster
- gick runt överallt
- satt och häckade
- hem
Det finns tyvärr ingen ork till att förklara dagen i detalj eftersom min vilja till att skriva blogg knappt finns.

Jag har hunnit planera lite med frida och jossan idag, och blir inte det av nu så blir jag fan grymt besviken. Men håll tummarna för min skull. 
Igår skaffade jag lite planer tillsammans med Madde och Linda också, bli inte förvånade om vi är borta efter sommarlovet. Mohaha, BÄST! ;)  

Jus nu sitter jag och väntar på att min kära syster ska komma och möta mig. Det blir nog att jag går över dit och spenderar natten hos henne. Imorgon har jag tänkt att städa mitt rum, göra ordning vår balkong och laga middag tills päronen kommer hem. Fjäskarn på mig. Höhö.

Nu kom syster. Godnatt!

J.

dagens låt; 9/7


Datum: 2008-07-09 Tid: 18:25:56


Martin Svensson - Neon

Yes! Nu har jag hittat den bästa låten med Martin Svensson. Jag satt och letade efter den här igår, men kunde varken den exakta texten eller låttiteln. Den här låten som de jag nämnde igår var en av mina favoritlåtar när jag var liten, och jag förstår varför. Den är faktiskt riktigt skön med bra text och grym melodi. Finns inte så mycket mer att säga. Den förtjänar helt enkelt en plats som dagens låt.

du är en av flera tusen


Datum: 2008-07-09 Tid: 18:20:42

Idag vaknade jag och Linda runt två, hon åkte runt fyra, sen jag har bara chillat osv.
Ikväll blir det filmmys hemma hos feda, kommer inte hem alltför sent, så blir nog nåt inlägg då.



J.

dagens låt; 8/7


Datum: 2008-07-09 Tid: 01:30:51


Martin Svensson - Du är så (yeah yeah, wow wow)

Jag hade nästan glömt den här låten om jag ska vara ärlig. Det här var en av mina favoritlåtar när jag var liten och Martin var en av mina favoritartiser. Jag har hur många minnen som helst när står framför spegeln med en borste i handen nynnandes "Yeah yeah, wow wow, osv"
Det är väl iförsej inte så konstigt, för jag måste faktiskt erkänna att jag fortfarande tycker att låten är riktigt skön. Nu är det också premiär för orginalvideon till en låt här på bloggen, har ju inte lyckats hitta någon förut. En annan låt jag gillar starkt med Martin Svensson är fiskar som viskar. Känns som att det kommer bli en hel del nötande av Martin Svensson ett tag framöver.

"tre svennar på en cykel"


Datum: 2008-07-09 Tid: 01:22:18



Ni får ursäkta avbrottet på bloggen under dagen. men hade verkligen ingen ork alls till att skriva.

Idag har jag bara chillat hela dagen, tills Linda kom vid 16-tiden. Vi gjorde tacos osv, sen kom Jossan och gjorde oss sällskap i tid till Allsång på skansen. Kan ha varit det sötaste gubbarna som var med, ojojoj säger jag bara. haha. Vi drog ut en sväng runt 9 och mötte Frida och Linette, kom hem någon timme senare. Trevligt.

Nu ska jag och Linda ta och kolla om det är något bra på tv, med popcorn-skålen i högsta hugg. Imorgon får vi se om jag ska grilla med tjejerna, annars blir det filmkväll hos feda. Hur som helst blir det nog trevligt.

J.

don't let your life pass you by


Datum: 2008-07-08 Tid: 02:12:30

 

(bilden från -07 nån gång)

Det är sjukt vad tiden drar iväg snabbt. Det känns som att jag nyss vaknat, och klockan är redan kvart i 2.
Dagen har som sagt rullat på fort. Vid 13 mötte jag upp Linda nere på stan och vi fortsatte in på Tottes hår för att jag skulle klippa mig. När jag skulle cykla ner till stan fick jag den smarta(?) idén att cykla med ett paraply. Det (kanske inte alltför oväntat) slutade inte speciellt bra, så det blev att jag gick där med cykeln i ena handen och ett paraply i den andra.
Det tog ca 2 timmar för både färgning och klippning som slutade i katastrof. Jag har just nu blå-grå-oranget hår som är aldelles för kort. Finns dock inte så mycket jag kan göra åt saken, mer än att hålla tummarna på att det är silver-schampoot som ger den lite blå nyansen (isåfall försvinner det efter några tvättar). En sak förstår jag inte med insidenten hos frisören.. Hur kunde mitt hår bli mörkare av en blondering? Konstigt. Men jaja, finns väl inte så mycket att göra. Håret växer nog ut ganska snabbt och i värsta fall får jag helt enkelt färga om håret när jag får pengar.

Efter klippningen tog jag och Linda en sväng till Torino för lunch (första gången på länge jag åt en ordentlig lunch). Vi satt där ett tag, pratade och fick i oss mat. Med rätta sällskapet blev det riktigt trevligt! Jag fick reda på att Madeleine och hennes grabb vart tillsammans i 8 månader nu, så tänkte passa på att säga grattis till dom. :)

På vägen hem i spöregnet stannade vi till vid videobutiken för att hyra en gammal skräckis - "Jag vet vad du gjorde förra sommaren". Gammal, ja. Men ändå riktigt bra, och var några år sen jag såg den satt. Vi inhandlade choklad också, så väl hemma hos mig blev det filmmys med marabou apelsinkrokant och bästa sällskapet.

Runt 19-tiden var det bio med systeryster som gällde och efter det fastnade jag framför tvn tittandes på "Sex and the city" med en tomat i högsta hugg. Jag var sjukt sugen på frukt och en tomat var det närmaste jag hittade här hemma, så det fick duga.

Nu ska jag ta och se om det är något på tv, i annat fall så blir det nog någon random film som jag sett ett par hundra gånger.

J.

"They say that you should follow
and chase down what you dream,
but if you get lost and lose yourself
what does it really mean?"

dagens låt; 7/7


Datum: 2008-07-08 Tid: 01:40:11


The Wallflowers - Closer to you.

Riktigt fin låt som jag hittade nån gång under dagen när jag klickade runt lite på youtube. Hittade dock inte orginalvideon (som med dom flesta dagens låtar jag valt) så ni får nöja er med ihopklipp från filmen "The notebook" som jag har planerat att se någon dag. Texten är fin, och låten i helhet är riktigt skön. Så det var dagens (gårdagens) låt, enjoy.

underbart


Datum: 2008-07-08 Tid: 01:34:59


Det här är den bästa filmen jag sett på riktigt länge. Den hade verkligen allt en film ska ha. Spänning, lycka, sorg, kärlek, vänskap.. U name it. Blev en hel del skratt och tårar under filmens gång.  Ni som inte sett filmen har verkligen missat någonting, så ett tips är att gå till närmaste biograf nästa gång den går och se den, det är värt det!

sex and the city


Datum: 2008-07-07 Tid: 16:58:27



ikväll är det bio med min käre syster som gäller. ni lär ju redan ha listat ut vilken film vi ska på? men aja, det ser jag fram emot. natten spenderas troligen hos linda.

J.

it's raining men


Datum: 2008-07-07 Tid: 12:03:37



Godmorgon godmorgon.

Nu sitter jag här, trött som tusan, jag äter hallonkräm ochh väntar på att Linda ska komma. Jag tror det börjar bli dags snart att kunna gå till frisören själv. Känns som att det är ganska nödväntigt, så slipper jag dra med en kompis varje gång, fast det är iof trevligt det med.
Nu är det då dags för klippning, jag vill inte egentligen, men med tanke på att mina toppar är grymt slitna så har jag inte så mycket val. Plus att jag lovat mamma att klippa bort de slitna topparna mot att hon betalar klippning+färgning. Jag ser däremot fram emot färgningen, uppklippningen och klippa luggen, men längden vill jag helst inte ta någonting alls på!

Idag skippar jag nog fikat med Linda i klosterparken och det beror på det "fina" sommarvädret vi har nu. Regn, regn och mera regn. Vart är sommaren på väg? Jag minns då jag var yngre, då var det alltid fint på sommrarna, vissa dagar bättre än andra. Men nu har halva sommaren gått och vi har haft två eller tre riktigt sommriga dagar.  Usch!

Nej nu ska jag äta upp min kräm, och stressa Linda lite. Jag tycker att alla som läser det här ska hålla tummarna på bättre väder resten av sommaren, så man kan bli lite brun.

J.

i've heard it all before


Datum: 2008-07-07 Tid: 02:23:57


bilden från hotellet i london (i mars i think)  -08

nej, nu ska jag ta och krypa ner under täcket. ska se om det är nåt bra på tv, håll tummarna!
den här dagen blev bättre än väntat, och jag är glad att allt verkar ordna sig.

morgondagen (eller tekniskt sett idag) ser ut så här:
- vakna
- rota igenom kylskåpet efter nåt som får duga som frukost (vilket min mage just nu verkar längta till)
- ringa linda
- klippa mig och färga håret på tottes.
- fika med linda i klosterparken (hoppas på bra väder)
- försöka komma ut och springa
- träffa tjejerna nånstans och göra någonting.
- blogga lite.
skulle inte förvåna mig om det blir några ändringar med tiden, men så här ser det ut just nu iaf. blir nog en trevlig dag.

nu får ni hålla tummarna med mig att my man inte åker iväg igen på tisdag, nu när människan äntligen kommit hem.

J.
 

favorit v.27


Datum: 2008-07-07 Tid: 00:55:24



det känns som att det här är det minsta jag kan göra för dig just nu feda.
det här är en av de skönaste människorna jag träffat. den enda personen just nu som får mig att på något sätt känna mig riktigt hel. visst att han är riktigt elak ibland, men han börjar lära sig nu. finns hur mycket som helst jag kan sitta och dra upp om vad jag tycker om honom, men både ni och jag vet nog att det kommer blir väldigt drygt att läsa.
feda blir veckans favorit för att han är den snällaste, förlåtande, knäppaste och underbara personen i mitt liv just nu. och så hoppas jag att det förblir. ett plus är ju att han är grymt snygg, och har de finaste bruna ögonen!

dagens låt; 6/7


Datum: 2008-07-06 Tid: 18:01:09


Ras cricket - Skin

puss på den här låten. den skönaste på länge faktiskt. har spelat den om och om igen hela dagen. sångaren har skönaste rösten och härlig dialekt som fan. "skin skin som den sol du är, låt hela världen se ditt vackra leende", kan man bli annat än glad av den här låten? det kan inte jag iaf. den är grym!  

dagens låt; 5/7


Datum: 2008-07-06 Tid: 14:39:57


RMK - Förlåt mig.

Kan inte säga att det här är en av de bästa låtar jag hört, det är den verkligen inte. Texten däremot säger väldigt mycket och jag har just nu en del att säga förlåt för. Låten kommer en dag för sent, och det är jag medveten om, men jag hann inte bestämma någon igår, så bestämmer en idag som får representera gårdagens "dagens låt".
Hörde den här låten första gången för några minuter sen när jag satt och klickade runt lite på youtube. Så till er som gillar den här musikstilen och låten säger jag: enjoy.

I fucked up!


Datum: 2008-07-06 Tid: 14:18:12

Just nu hatar jag mig själv mer än någonsin, och har fett mycket ångest för gårdagen. Jag sårade folk som stog mig närmast och var nog sveriges största idiot. Hela den här veckan har vart fucked up, och eftersom jag inte kan få det som hänt ogjort så får jag ta mig i kragen och visa att jag är bättre än så här. Jag har inte vart mig själv på hela veckan, jag vet att det inte är någon ursäkt till vad jag gjort och jag är fullt medveten om att jag får ta smällen. Nu hoppas jag att allting ordnar upp sig, och med det här på samvetet lovar jag att bättre mig med tiden och jag tänker inte göra samma misstag igen. Jag tänker inte gå in på detalj, men jag hoppas att ni som berörs av det här förstår och förlåter, för vad som än händer så älskar jag er och jag finns där, och ställer upp för er i vått och torrt, trots eventuella motgångar.

on our way


Datum: 2008-07-05 Tid: 15:08:39



om ca 40 minuter sitter jag på bussen till västerås igen, tillsammans med frida och josefin.
puss på det!


 

bjuder på bilder från kvällen


Datum: 2008-07-05 Tid: 11:19:39


puss på pussy



hahah åh. :')



balle <3 fikus



haha pussylito.



"vackert"



biatches <3



stekarna föfan :D

can you handle it?


Datum: 2008-07-05 Tid: 11:16:31

godmorgon. eller ja, för mig är det ju godmiddag. vaknade runt 4 imorse, när någon ringde mig (men hade inget att säga). var inte det minsta trött även fast jag bara sovit 3 timmar så jag satte igång att städa mitt rum. när det var klart hoppade jag in i duschen. (jag måste kolla upp om jag har nåt fel någonstans, jag vet).
nyduschad och så gick jag och la mig i sängen, tog inte lång tid innan jag somnade igen. har typ vaknat och somnat om hela morgonen tills mamma drog vid 10.
måste erkänna att jag är sliten efter gårdagen, men hade jävligt kul. så är redo för nya äventyr tonight tjejer. PM igen då.

gårdagen:  vi kom till västerås runt 17. gick upp på stan och fixade lite grejer, köpte jordgubbar osv. sen bar det av till lögarängen där vi hittade en plats i gräset. satt där och snackade och hade det mysigt. där träffade vi också på raggarn och hans gäng, sköna typer det.
efter lite motgångar där på gräset (att jag satt mig i jordgubbar och ketchup bland annat, gg) hittade vi en annan plats lite enskilt. där satt vi nån timme och lyckades träffa på tysken som jag inte minns namnet på. haha, åh, rolig människa det där. till slut bestämde vi oss för att åter flytta ifrån vårt ställe, efter några klädbyten osv. så vi började gå mot stan. träffade på stekarna som vi snackade ett tag med. tog sällskap med dom en bit på vägen tills dom tog nästa taxi till linköping. vi däremot fortsatte upp mot stan tills vi kom till parken där i v-ås. stannade och hälsade på ett gäng med killar och jag och jossy stannade kvar hos dom, medans frida och linette fortsatte för att möta nils. kan var de skönaste grabbsen faktiskt. eller fanns ju ett undantag. elakingen, frida du vet tydligen vad jag pratar om. blev nån bild med dom också, men inte på vår kamera dock. vet inte hur länge vi satt med grabbarna från köping och skåne, men det var tills bussen gick iaf. så vid 10 traskade jag och linette iväg till bussen, jag tror aldrig jag har vart med om en segare buss faktiskt.  men när vi väl var framme i hummelsta hoppade narek och hans vän från videobutiken på, så satt och pratade med dom en stund.
gick och la mig på en gång när jag kom hem, fast somnade inte förrän vid 1-tiden dock.

som det ser ut nu så blir det powermeet ikväll också. fast blir väl till ca 10 ikväll med, finns ingen ork alls till att stanna längre än så. hoppas på en lika trevlig kväll som igår, det blir nog svårt, men det ska vi nog lyckas leva upp till!

hare bra, för det ska ja!
puss :*

dagens låt; 4/7


Datum: 2008-07-04 Tid: 15:50:19


Stephen Speaks - Out of my leauge

Jag hörde den här låten första gången igår. Den är riktigt riktigt fin. Fick gåshud första gången jag hörde den. Det är en kille som sjunger om sin kärlek till en tjej som enligt honom är för fin för honom. Texten är grymt fin och Stephen Speaks har jätte bra röst. Musikstilen hör nog inte till vad jag oftast brukar lyssna på, men den här låten är ett undantag. Den här låten gör mig väldigt glad och det är nästan omöjligt för mig att inte sjunga med.

när du står ensam kvar på tå..


Datum: 2008-07-04 Tid: 15:42:23

.. och ytan inte går att nå. när du träffat botten, kom ihåg mig då.
(riktigt fin låt!)


dagarna går så snabbt nu för tiden. känns som att jag nyss vaknade, och har inte hunnit med mer idag än att äta frukost på drott med mamma och syster. visst att jag vaknade runt halv 1, så jag får iförsej skylla mig själv.
men jag har bestämt mig att jag ska försöka vakna lite tidigare på dagarna nu. istället för att sova bort hela sommaren. wish me luck. det lär behövas!

just nu sitter jag och väntar på att linette ska komma hit. vi ska väl fixa oss lite, sen tar vi tåget till västerås. där ska vi titta på powermeet och umgås med tjejerna. med en varm sommardag och bästa sällskapet kan det nog inte bli så mycket bättre. natten spenderas hemma hos linda. så kommer hem imorn förmiddag. :)
tills dess får ni klara er utan mig.



hare bra, för det ska ja!
puss :*

helt stört. :s


Datum: 2008-07-04 Tid: 15:30:13

okej. nu är jag riktigt rädd.
linette ringde mig nyss och frågade vad jag höll på med? själv fattade jag ingenting. men hon har tydligen fått ett sms från mig (eller ja, mitt nummer) där det stog typ "nej han var här nyss, men drog precis, jag kan hälsa" hon hade såklart inte förstått nånting så till svar skrev hon "va? vad menar du?".
efter en stund fick hon ett till sms.. på det stog det "who's speaking?"
eftersom att hon trodde det var jag så skrev hon "nenne, såklart".. och till svar på det fick hon "ladi" (?).
asså det här är sjukt skumt. är det möjligt att sno någons nummer tror ni? det verkar iallafall som att det har hänt mig.
så ni som nu har mitt nummer, om ni råkar få nått galet, eller konstigt sms av mig, snälla, säg till då! Det bästa skulle va om ni kunde ringa upp och berätta det för mig.

dagens låt; 3/7


Datum: 2008-07-04 Tid: 00:07:57


Lars Winnerbäck ft. Miss Li - Om du lämnade mig nu

det här är seriöst en av de finaste låtar jag vet. jag blev alldeles tårögd de första gångerna jag hörde den.
texten är grymt fin, och lars winnerbäck är en av mina favoritartister. Eftersom att Miss Li sjunger riktigt bra hon också så kan en duett med dom två inte bli annat än lyckat.

(den här videon var den enda som fanns på youtube, som inte var live eller hemmagjord video)

humor


Datum: 2008-07-03 Tid: 23:11:29

HAHAHA ÅH :'D
http://www.jesper.nu/jtube/Egeninspelat/29269-Strumprullare/
http://www.jesper.nu/jtube/Egeninspelat/29270-Rokare_i_krysset/

unbreakable


Datum: 2008-07-03 Tid: 23:05:05

        

hellu :)
har precis kommit in från en promenad med elin. äntligen är sommaren här, hoppas verkligen att den stannar nu också!
dagen spenderades i bresse med linette. jag tog mitt första dopp för i år (även fast jag inte badade huvudet).
runt fem-halv sex cyklade vi hem.
elin kom hit runt 7 vi åt jordgubbar och så innan vi gick ut på promenad. blev kanske inte så jätte långt, men var ute i en timme iaf. det var nice.
fick ett sms från f för ett tag sen, så nu vet jag att människan lever iaf. och det är ju ett +.

imorgon drar jag iväg till västerås med tjejerna. blir powermeet tittande och pickning nånstans där. mysigt mysigt! :)
ska nog sola imorgon också, känns som att det behövs, satsar på att inte behöva gå runt likblek hela sommaren.

har planerat lite med syster inför sommaren också. först och främst blir det några tältkvällar ute i koffsan, som förra sommaren. sen funderar vi på att åka till parken zoo i eskilstuna också. var typ som skara sommarland, fast mindre och med djur, enligt henne. om det nu blir av så är det jag, min syster, hennes vän, och hennes väns x's dotter som åker. blir säkert riktigt trevligt. så det ser jag fram emot.
när mamma får semester så åker vi upp till släkten i norrland. ska bli kul att träffa alla igen. :)

menmen, hur som helst. ska gå och lägga mig hyfsat tidigt igår tror jag. var vaken till 3 igår, och vaknade 11 imorse, satt är helt slut för tillfället.

hare bra för det ska ja!
puss :*

sommartider, hej hej!


Datum: 2008-07-03 Tid: 13:21:15



drar iväg till bresse med linette nu, mobilen är med, så bara att slå en pling! :)
puss på att sommaren äntligen är här! :*

dagens låt; 2/7


Datum: 2008-07-02 Tid: 20:57:09

(tänkte börja med en ny kategori på bloggen: dagens låt. titeln pratar väl för sig själv. jag kommer att utse en låt som jag lägger ut här på bloggen, en låt som jag tycker berör mig, om jag känner mig själv rätt blir den nog till stor del bedömd på texten.)


Daniel Powter - Had a bad day.

En av de finaste låtarna, väldigt gammal dock, men texten är klockren!
Blir alltid glad av den här låten, även idag. Finns inte så mycket mer att säga.
Daniel Powter har en grym röst som passar perfekt till låten.

crashed into a million faces


Datum: 2008-07-02 Tid: 20:40:15

är riktigt trött på exakt allt och alla just nu. har inte ork till någonting, och den här dagen har gått allmänt segt.
vaknade, fixade mig och efter ett tag drog linda. skulle egentligen vart med elin och julia, men fanns ingen ork till det. så stannade hemma.
har gjort absolut ingenting, suttit här och degat typ. sen legat och kollat på massa random program på tv.
enda gången jag träffat på folk som inte vart familjen var när jag var med mamma och handlade en snabbis.
ikväll blir det som resten av dagen bara chill. har fortfarande ingen ork till nåt, min hjärna är helt borta.
jag längtar till lördag eller söndag för att äntligen få svar på alla frågor.
tills dess antar jag att dagarna kommer se ut ungefär som denna. eller försöker väl gå ut och träffa folket ändå. även fast jag inte är så sugen på det. men det är nog bara bra att komma ut just nu.

 bild: från vinter-07

hur som helst.. nu ska jag sätta på en film och lägga mig i sängen. imorgon ska jag och tjejerna till koffsan om det blir som planerat. och om det finns nån ork till det imorn vill säga.

hare bra, för de ska ja
puss :*

they knew better


Datum: 2008-07-01 Tid: 11:19:05

tjena.
nu sitter jag hos linda och hon är uppe på sitt rum och fixar sig, jag ska väl göra samma sak om en stund.
idag bär det av till västerås med linda, frida och josefin. får se vad vi hittar på där. blev inge uppsala för vår del med tanke på att det är mycket dyrare och jag har inte så mycket pengar kvar den här månaden.

igårkväll mötte jag upp linda, frida, josefin, viktor, markan osv, var en stund hos markan innan vi tog bussen hem till linda vid 5 över 10. eftersom det hade regnat så kryllade det av sniglar i hummelsta, kanske inte det mysigaste precis. usch.
fast det är väl ungefär vad hummelsta består av om jag ska vara ärlig.. sniglar och a-brunnar typ. sen bor det ca 5 personer där också. ändå är jag så dum så jag åker dit en hel del, men hade det inte vart för folket så. :)

nu ska jag göra linda sällskap där uppe och fixa mig lite, äntligen fint väder ute btw. hoppas det förblir så här också. jag är sjukt trött på allt regn osv. och jag lär väl inte vara ensam antar jag?

hare bra, för det ska ja
puss:*